Saç Kesim Şekilleri Permalı saçlarım bi harika !!:)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sinemrgdn

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
17
0
6
Ankara
Kızlar merhaba saçlarım kıvırcık kendiliğimdende ama düzgün değildi bende perma yaptırdım hemde 2 kere ve yıpranma kesinlikle olmadı.eğer perma yaptırmak istiyorsanız hiç çekinmeyin ama güvenilir bir yere yaptırın benim annem kuaför olduğu için rahatlıkla yaptırıyorum hem de permalı 2 seneye yakın kullanıyorum gayet rahat.dikkat edilmesi gerekenler sürekli jöle sprey köpük kullanmayın elinizi ısların şekil verin yeter ha bir de avrondan durulanmayan arganc yağı aldım gayet iyi geldi eğer saçınızda uzatmak istiyorsanız permalı saç çok çabuk uzuyor bilginize :)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merhaba saçlarım kıvırcık kendiliğimdende ama düzgün değildi bende perma yaptırdım hemde 2 kere ve yıpranma kesinlikle olmadı.eğer perma yaptırmak istiyorsanız hiç çekinmeyin ama güvenilir bir yere yaptırın benim annem kuaför olduğu için rahatlıkla yaptırıyorum hem de permalı 2 seneye yakın kullanıyorum gayet rahat.dikkat edilmesi gerekenler sürekli jöle sprey köpük kullanmayın elinizi ısların şekil verin yeter ha bir de avrondan durulanmayan arganc yağı aldım gayet iyi geldi eğer saçınızda uzatmak istiyorsanız permalı saç çok çabuk uzuyor bilginize :)))

görsel var mı acaba fikir sahibi olabileceğimiz :))

Kopuk kullanmayin demissiniz fakat nedenini paylasir misiniz?
Benimki de oermali ama saclarimin dogal hali duz. Aynen cok memnunum:)
Gerci sikayetlerimi yazinca hic de oyle segilmisim gibi olcak simdi :))

Kopuk kullanmayin demissiniz fakat nedenini merak ettim, paylasir misiniz?
Durulanmayan krem/yag kullandigimda kalinti oluyor hem de cok fazla almadigim halde. Ustelik kalintiyi birsekilde aldiktan sonra da o bolumlerde hafif bir duzlesme oluyor.
Bukleleri belirgin olsun diye islattigimda guzel ama kurudugunda daha cok porsuyor gibi oluyor o zamanda.
Yani kopugu de cikarirsam buklelerin canli ve belirgin gozukmesi icin ne kullancam diye dusunmeye basladim. Her urunu alip denemeye hazirim bu aralar zaten:))

Kizlar bi ara bende yaptirmistim hic de memnun kalmadim saclarim koptu yandi rengi ne renge boyadiysam acildi kisacasi iyi arastirin hemen karar verilecek bisey degil cunku sac

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bi ara bende yaptirmistim hic de memnun kalmadim saclarim koptu yandi rengi ne renge boyadiysam acildi kisacasi iyi arastirin hemen karar verilecek bisey degil cunku sac

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben iki kez yaptirdim ikisinde de oyle bir sorun olmadi. Hatta masallah o haliyle epey uzadilar.
Fakat sacim boyasizdi belki bunun etkisi olmustur. Sonrasinda da boyatmadim hic. Ama ilacin etkisiyle sac rengi cok az acililiyor... bu da benim hosuma gitmisti aslinda :)
Sararken de ozen gosterdiler kirik olmasin diye
Ve avrupa ilaci soylememe gerek yok sanirim artik hep oyle kullaniyorlar.

Ben de bu seneninin başında yaptırdım. Çok memnunum. Güvendiğiniz bir yere yaptırdıktan sonra sorun yok. Kıvırcım saçlarımla kabarık kabarık geziyorum ben de. ama şu avon2u merak ettim. Ev saç ıvır zıvırlarıyla doldu resmen ama insan merak ediyor.

arkadaşlar bende perma yaptırmak istiyorum ama biraz korkuyorum kırılır yanar mı diye. bide fiyatları ne kadar bni aydınlatabilir misiniz???

merhaba canım bende yaptırmayı istiyorum ama saçlarım biraz seyrek ve ince telli. aslında seyrek olduğu için istiyoru çünkü belki permanın kabarıklığıyla daha gür gözükebilir ama emin değilim. senin saç tipin nasıl

Back
X