perşembe günü ameliyat oluyorum :) doktorum çoğunuzun doktoru kuzenim Emre İLHAN :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ash
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay benim kuzenler pek işe yaramaz kihkih kaydirigubbakcemile3 baksanıza milletin kuzeni Emre ılhan delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kıs benim kuzen genel cerrah kaydirigubbakcemile3memişlerimde kist varr ama ben başka doktora gidiyorumm kuzene memişi nsl açam yafkaydirigubbakcemile3yani benimkide doktor işe yaramıyorkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Ben bu gittiğimde geçen hafta cuma yani; Freetalking in fotolarını gördüm, yeni çekilen gayet güzel görünüyordu..Emre beye muayene olmaya giden olursa görebilir...Benim fotolarımı da görebilrsiniz...

Canım ameliyattan sonra baya geçmişti hala yamuktu kızın burnu düzeldiğine eminmisin hatta albümde resimlerinede bakmıştık bariz yamuktu kız yamuk diye ameliyat olmuştuu alla allaa hatta emre bey zaman geçsin revizyon yaparm demiş

Ya bilmiyorumda o arkadaşın yerine koydum kendimi valla çok üzüldümm kızın zaten yamuktu hayır anlamadığım ne ara düzeldi kızın burnu keşke düzelmiş olsada yandan süper burnu ama önden biçok ark gördü hemde ameliyatından 1 2 ay falan geçmişti diye hatırlıyorum vee maalesef burun ameliyatında gidipte düzelttiremiosun illa beklemek zorundasın o arkadaşıma ben gerçekten üzülmüştüm akannehir

ılk resimlerine nazaran daha iyi gözüküyor freenin burnu arkadaşlar, tamamen düzelmiş falan demiyorum..Zaten tam oturması için bir süre beklemek gerekiyormuş..Bu bir süreç ve hepimiz bekliyoruz..Ayrıca bu bir ameliyat bir sürü riskleri komplikasyonları var..Benim ikinci ameliyatımı yapan doktor (Burnumu ne hale getirdi, hiç bir destek bırakmamış ve yaptığı işin asla arkasında olmadı, bana ameliyattan evvel çok kolay kesinlikle yaparım dediği halde) Böyle doktorlarda var ve bunlardan şikayet eden bir sürü arkadaş var burada..Emre bey yaptığı işin arkasında duruyor..Bir sorun varsa düzeltirim diyor..Yapamam, sen sorun ediyorsun demiyor ki..Ayrıca Emre beyin söylediği; Bu tür önden deviasyonu olan hastalara baştan o yamukluğun tamamen ortadan kalkmasının bazen mümkün olamayacağı söyleniyormuş ve o da söylemiş..Ben kimsenin adına konuşmak istemem..Arkadaş gelir resimlerini koyarsa siz de fikriniz söylersiniz..Ya da Emre beye giderseniz görürsünüz orada resimleri...Benim gördüğüm iyileşmeye doğru yol alan bir burun ve gayet hoş görünüyor..Ciddi bir değişim olmuş yani bu inkar edilemez..

evet nezamandır yok free aman düzelsinde bi yazısını okumuştum baya üzülmüştüm onun adınaa

inşallah, bende emre beye güveniyorum.çok iyi, ilgili ,alakalıbiri. insan gibi insan adam gibi adam doktor gibi doktor bütün iyi seyler onda bence.insallah arkadasımızda gelip bize güzel haberler verırde çok mutlu oluruz

yaa emre ılhanın yaptıgı bazı burunlarr hatta -coğunluğuda dıebılırm- ucu ınanılmaz uzun bırakıo.. bıkac kişi daa vardı memnun değildidee revizyon olcam diodu.. baya para verıyosun sonuctan memnun kalamamak çok kötüü yaa cunku parada önemlı bncee..
yaa sende sorsana kuzenıne madem, mrk edıyorum funda ararın burnunudamı emre ılhan yapmış onunda cok kötu yaa ucu cokk uzun.. bıtane magazıncıde sormuş funda arara burnunus neden uzun diee yada ona benzer bişee=) sahıden emre ılhanmıymış dr.u=)

funda arar ikinci kez buay estetik olmuş burnundan herhalde oda rahatsızdı bu durumdan

funda ararın burnunu nazım çerkeş yaptı diye hatırlıyorum hande yener özcan denizin burnunuda nazım yaptıda ben nazım çerkeş in burunları beğenmiyorum valla ama funda arar a emin olamadım ash girmiyo nedenini bende anlamadım topic açıldı ama kuşkulanmaya başladım valla

ama emre bey le alakası olduğunu sanmıyorum söyle yanı coğu kisi burnuma çok dokunmayın çok küçük olmasın doğal olsun diolar ya oyüzden bence oyla oluyordur benik fikrimce şöyle burun istiom derse biri aynısını yapar bence benim fikrim tabiii

ya burunları uzun bırakan doktorlarıda anlamıyorumm zaten ameliyat etmeseler daha iyiii banada ucu uzun geliooo bakalım şişler inince nolcak

ben zaten lafım emre bey e değilde genelden bahsediyorum bende doktor oliim :)

ya senin burnun hiçde uzun değil çok güzel sen burnunu bana ver olmazmı pink

hehehehe al valla bende yakup a koşarım sıfırdan burun için valla bana uzun geliyoo 5 aydayım hala alışamadım zorluyorum umarm alışırımm bir günn

vereliniortak ok canım alıom burnunu ben çok memnun kullanırım

gerçe herseyden önce kisinin kendisinin memnun olması en önemlisi bu inşallah istediğin gibi olur tatlım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…