perşembe günü ameliyat oluyorum :) doktorum çoğunuzun doktoru kuzenim Emre İLHAN :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ash
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya walla çok zor iyileşiyorumm sırf bu yüzden revizyon bile olamicam sanırım korkuyorumda zaten ama 5 ay olmasına rağmen memnuniyetsizlik varsada sorun var demektir benm açımdann koca 5 ayda bi insan burnuna alışamıyosa dediğin gibi kişi kendi beğenicek önce sende iyi araştır valla doktorları canım

evet tatlım benimde 5 ay oldu bende hiç memnun değilim psikolojim bozuldu valla kimse anlamıyor beni kimse bi sizler anlıosunuz..........

en erkende herhalde 6-7 ay dan önce olamam herhalde hep 1 yıl bekle diyorlar ya

yaa emre ılhanın yaptıgı bazı burunlarr hatta -coğunluğuda dıebılırm- ucu ınanılmaz uzun bırakıo.. bıkac kişi daa vardı memnun değildidee revizyon olcam diodu.. baya para verıyosun sonuctan memnun kalamamak çok kötüü yaa cunku parada önemlı bncee..
yaa sende sorsana kuzenıne madem, mrk edıyorum funda ararın burnunudamı emre ılhan yapmış onunda cok kötu yaa ucu cokk uzun.. bıtane magazıncıde sormuş funda arara burnunus neden uzun diee yada ona benzer bişee=) sahıden emre ılhanmıymış dr.u=)[/QUOTE

ucu inanılmaz uzun olan burunları merak ettim burda bir iki emre ilhan burunu var ama bana uzun gelmediler.doktora sen ameliyat öncesi doğal olsun diye yalvarırsın sonra doğal yaparlar ama doğal oluncada neden böyle oldu derler ve eminim çoğu ne istediğini bilmiyor ve doğal burun onlar için farklı demek kalkık ve minicik. hata doktorlarda değil bin kere fikrini değiştiren hastalarda.

funda ararın burunu kötü olduysa emre ilhan yapmış demek ne saçma. bazen burda insanlar okadar saçmalıyorki canları sıkıldımı sırf birşey yazmak için yorum yaparlar.

Son düzenleme:
yaa emre ılhanın yaptıgı bazı burunlarr hatta -coğunluğuda dıebılırm- ucu ınanılmaz uzun bırakıo.. bıkac kişi daa vardı memnun değildidee revizyon olcam diodu.. baya para verıyosun sonuctan memnun kalamamak çok kötüü yaa cunku parada önemlı bncee..
yaa sende sorsana kuzenıne madem, mrk edıyorum funda ararın burnunudamı emre ılhan yapmış onunda cok kötu yaa ucu cokk uzun.. bıtane magazıncıde sormuş funda arara burnunus neden uzun diee yada ona benzer bişee=) sahıden emre ılhanmıymış dr.u=)[/QUOTE

ucu inanılmaz uzun olan burunları merak ettim burda bir iki emre ilhan burunu var ama bana uzun gelmediler.doktora sen ameliyat öncesi doğal olsun diye yalvarırsın sonra doğal yaparlar ama doğal oluncada neden böyle oldu derler ve eminim çoğu ne istediğini bilmiyor ve doğal burun onlar için farklı demek kalkık ve minicik. hata doktorlarda değil bin kere fikrini değiştiren hastalarda.

funda ararın burunu kötü olduysa emre ilhan yapmış demek ne saçma. bazen burda insanlar okadar saçmalıyorki canları sıkıldımı sırf birşey yazmak için yorum yaparlar.

aynen sana katiliyorum laylaylom funda arar oyle istemisdir doktorundan ve oda oyle yapmsdir..bun emre beye yuklemek heleki hic emin olmadan yok yanlis vede rahatsiz verici bir durum bence...ayrica emre beyin yaptigi butun burunlar super kisiye göre yuze gore yapmis olmasi ne kadar basarili oldugunuda gosterir..ayrica burun bir zevk meselesi

en erkende herhalde 6-7 ay dan önce olamam herhalde hep 1 yıl bekle diyorlar ya
Evet 1yil beklemek en sagliklisiymis bende öyle duydum zor iyilesenlerin yada sislikleri geç inenlerin beklemesi lazimmis ama ortada fena bı görüntü varsada insanın psikolojisini bozacak kadar onu doktor karar verir sonuçta duydum 6ayda revizyon olanları ama daha çok 9ayda olanlar var

Evet 1yil beklemek en sagliklisiymis bende öyle duydum zor iyilesenlerin yada sislikleri geç inenlerin beklemesi lazimmis ama ortada fena bı görüntü varsada insanın psikolojisini bozacak kadar onu doktor karar verir sonuçta duydum 6ayda revizyon olanları ama daha çok 9ayda olanlar var

evet pink bende önce bi 6 ay dolsun onu bekleyeceğim sonrada bikaç doktora muayene olacağım bakalım ne diyecekler canım :sinifsinif:

evet pink bende önce bi 6 ay dolsun onu bekleyeceğim sonrada bikaç doktora muayene olacağım bakalım ne diyecekler canım :sinifsinif:

ayyy hadi inşallah hayırlısı olsunnn bende avrupa yakasını çok bilmiyorum arklar saolsunlar ya beni götürüyolar yada telden yardm istiyorum levent çarşıyı bulunca sorn yok yakup un yerini biliyorum :)

ben geldim :)))) ay insanın burnundan nefes alması ne önemli bişemiş yaa :) bu arada yemek yiyememk de cabası :) bide şuan şu burnumda kaya varmış hissi beni benden aldı :)

herşey çok iiyi gitti. ilg günü sevgili buz maskesiyle geçirdim. o çıkınca biraz yüzüm şişti bugün 3.günüm ve inişe geçtikk :) burnumu da az çok tahmin edebiliorum alçıya rağmen herşey harika çok mutluyum :) herşey çıksın istiorum :)

ps ı love u emre abi :)

geçmiş olsun...

Burnunuzdan hemen nasıl nefes alabiliyorsunuz? ilk zamanlar tıkalı olmuyor mu?

3.cü günde nefes alabilmek vay beee bilseydim bende Emre Bey'e olurdum kaydirigubbakcemile3

allah allah cnmm sen nsl 3.gün nefes aldınki acaip yani...hemm silikon tampon çıkmaski 3.günde, bide hadi çıktı diyelimmm burun için şiş oluyor nefes alırsın ama "oh beeeeeeeeee dünyalar varmış "diycegin kdr olmas..

ben geldim :)))) ay insanın burnundan nefes alması ne önemli bişemiş yaa :) bu arada yemek yiyememk de cabası :) bide şuan şu burnumda kaya varmış hissi beni benden aldı :)

herşey çok iiyi gitti. ilg günü sevgili buz maskesiyle geçirdim. o çıkınca biraz yüzüm şişti bugün 3.günüm ve inişe geçtikk :) burnumu da az çok tahmin edebiliorum alçıya rağmen herşey harika çok mutluyum :) herşey çıksın istiorum :)

ps ı love u emre abi :)

nefes alıyorum demediki zaten alamadığını söylüyor naniknanik

Back
X