yaa emre ılhanın yaptıgı bazı burunlarr hatta -coğunluğuda dıebılırm- ucu ınanılmaz uzun bırakıo.. bıkac kişi daa vardı memnun değildidee revizyon olcam diodu.. baya para verıyosun sonuctan memnun kalamamak çok kötüü yaa cunku parada önemlı bncee..
yaa sende sorsana kuzenıne madem, mrk edıyorum funda ararın burnunudamı emre ılhan yapmış onunda cok kötu yaa ucu cokk uzun.. bıtane magazıncıde sormuş funda arara burnunus neden uzun diee yada ona benzer bişee=) sahıden emre ılhanmıymış dr.u=)[/QUOTE
ucu inanılmaz uzun olan burunları merak ettim burda bir iki emre ilhan burunu var ama bana uzun gelmediler.doktora sen ameliyat öncesi doğal olsun diye yalvarırsın sonra doğal yaparlar ama doğal oluncada neden böyle oldu derler ve eminim çoğu ne istediğini bilmiyor ve doğal burun onlar için farklı demek kalkık ve minicik. hata doktorlarda değil bin kere fikrini değiştiren hastalarda.
funda ararın burunu kötü olduysa emre ilhan yapmış demek ne saçma. bazen burda insanlar okadar saçmalıyorki canları sıkıldımı sırf birşey yazmak için yorum yaparlar.