- 7 Eylül 2011
- 617
- 2
- 96
- Konu Sahibi Pirasa7675
-
Dayım annesi diye biraz da sustu . Tam patlıcaktı ki allahtan kapattı kadın telefonu. Ama bidahaki arayışlarında böle susma olmaz kavga çıkmasından korkuyorumdaha olayı anlıyamamışlar heralde zamanla anlarlar bittigini onun aradını tahmın bıle ediyosan açma sen hattını kırmısın ama annenın telefonundan yada evden felan bahsettıgım ama siz sustukca bunlar tepenıze cıkcak bellı dayının cwp vermesı gerekıyodu senı savunması
Hiç bir kanıtım yok keşke önce ki ses kayıtlarını saklasaydım kendi çapmda küfrlerini kaydetmiştim anneme dinletirim diye. Çünkü küfr ettiğini kabullenmiyor. ooof polise gidicem böyle devam edip huzurumuzu bozarlarsa kanıt olması gerekiyormu ? artık hattımı kırdım çünkü :18:Polise git annenle, rahatsız edildiğine dair şikayetçi ol.
Denemedim ama işe yarar gibi geliyor. :26:
Evet bana alınan bazı hediyeler var şahıs tarafından onları toplıcam ki laf etmesinler . Sanki altın almış gibi töbe yarabbi ya alt tarafı oyuncakla bluz... Ama o pislik bunuda laf eder Umarım daha fazla rahatsz etmez ümidim o. Yoksa savcılıkla uğraşmam gerekceksen cıkıp telefonlara cevap vermedgn muddetce vazgecmeyeceklerdir varsa alınan eşyları geri gönderin daha sonrada okkalı bir konusma yap baktın lmuyr hakaretler devam ediyor telefonuna bunları kaydet ve savcılıgın yolunu tut.kolaymıymıs insanları zan altında bırakmak ögrensinler kendileini ne sanıolar cok sinirlendim ya
Benim anlamadığım hem bu kadar laf söylüyorlar size sen şöylesin bak bu böyle senden iyi diyorlar hem de ayrıldığınız zaman sorun oluyor.E zaten beğenmiyordunuz tamam işte bitti rahat edin şimdi.Arayıp durmasındaki amaç ne? Neyin kafası bu ? Sözlünüz size zaten seni bırakıp bilmem kimle birlikte olacağım falan da demişti.Tamam işte olsun şimdi kiminle istiyorsa.
Beraberken kötü ayrılınca kötü.Ne istediklerini anlayabilmiş değilim.
Çok üstünüze gelip saçma sapan hakaretlere devam ederlerse savcılığa gidip sizi şikayet edeceğiz deyin.Zaten gerçekten insanları arayıp rahatsız edip hakaret etmek suç.O kadar meraklılarsa çeksinler cezalarını o zaman.
Kızlar 4. gün oldu tek bir sefer aradılar.. Hala ses seda yok, acaba bıraktımı komple yoksa bişeyemi hazırlanıyo :18:
bence kararlı oldgunu anladıı zaman geçsin sakinleşsin diyolardır 4 gnde bırakcak bi tip deil gibi. açmayın bence tellerini ev telinin fişinide çıkarr
Bence de.. Ben de böyle düşünüyorum. Ev tel.inin fişini çeksem dedem anlar. Eve ulaşamasalar dayımı arıyolar hangisini kapatayım
Benm düşüncem izin gününde evimize gelicekler çat kapı.. Hazırlıklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?