Benim anlamadığım niye hala bu işin peşindesiniz ? Zaten herşey ortada niye illa ikna olup devam etme peşine düştünüz....
1.5 aylık bir ilişki için zaten çok büyük beklentileriniz var. Olmuyorsa olmuyordur orada bırakın artık
itiraf ettirmene gerek yoktu.
kabak gibi ortadaydı zaten. bana sorsaydın söylerdim sevişiyorlar diye..
Sadece 1 bucuk ay.
Millet 20 senelik kocası aldatınca bosuyor, sen gelmıs onuncu konunu acıyosun bunla ilgili.
Sence fazla degıl mı?
Takıntı oldugunun farkında mısın? Ask sevgi boyle bisey degıl.
Telefonda kulağınıza duyup gözünüzle gördüğünüz şeyin neyini itiraf ettirme çabasına girdiniz ki ...Hayır sonuna kadar inkar etmişti acaba oldu bende de itiraf ettirmeden için soğumayacaktı.
Telefonda kulağınıza duyup gözünüzle gördüğünüz şeyin neyini itiraf ettirme çabasına girdiniz ki ...
Bu durumunuz çok sağlıklı değil hep böyle bir şeyleri kafanıza takan biri iseniz hayatınız çok zor olur
Tamam fikir sormak ıcın acılmıyor mu konular, bana gore takıntılısın fikrim bu.Burda açılan konularla mı takıntı oluyor? Takıntı 1 haftada olmaz bence. Ben gerçeği öğrenmek istedim ve öğrendim içim soğudu rahatladı öğrenince. Fazla veya az yapı meselesi
Senin barışmaya niyetin var gibi geldi banaAynen öyle ama nasıl inkar ediyordu içimde hiç acaba kalmasın dedim öğrenince tiksinecektim iyi yaptığımı düşünüyorum
Hayır hayır asla tüm gerçeği ortaya döktümSenin barışmaya niyetin var gibi geldi bana
Tamam fikir sormak ıcın acılmıyor mu konular, bana gore takıntılısın fikrim bu.
Sanki siz annenizin isteğiyle başka biriyle daha tanismistiniz yanlış mı hatırlıyorum
Simdı tum gercegı ogrendın de ne oldu, ne değişecek?Hayır hayır asla tüm gerçeği ortaya döktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?