Pes etmedim iğrenç gerçeği öğrendim:(

Simdı tum gercegı ogrendın de ne oldu, ne değişecek?

Bakın karşımda sonuna kadar inkar eden biri vardı kafamı kurcalıyordu acaba doğruyumu söylüyor diye. Şu an görüşeceğim kişiye bomboş bir kalp ve beyinle gidicem. O kadar rahatladım ki içimi kemiren şey gitti içime ferahlık geldi. Yani nasıl anlatabilirim daha

Bence artık kafanızın bomboş olması lazım çünkü baştan belliydi kimse yok yere ya yaşadıklarımiz demez.

Aklımda hep benden önce mi oldu sorusu da vardı. Çünkü ilişki yeniydi. Benleyken olduğunu öğrendim ve tamamiyle bitti bende artık

İyi bari onunla ilgili umudun yokmus.
Gorusecegın ınsan ıcınde hayırlısını diliyorum

Belki cinsellik yaşamadılar ama siz adamın üzerine üzerine gittiğiniz için rahat bırakmanız için olmayan şeyi itiraf etti... bu da bir ihtimal.

Yok canım sonuna kadar yalan söyledi. Yaşamışlar birşeyler. Kurana el basacaksan hemen görüşelim dedim yok deyince ordan anladım. Sonra anlattı birkez oldu başka olmadı bunun için el basarım diyor mesela

Aynen öyle ama nasıl inkar ediyordu içimde hiç acaba kalmasın dedim öğrenince tiksinecektim iyi yaptığımı düşünüyorum
İyi yaptın. Hemen ayrılın. Engelleyin görüşmeyin bir daha.

Evlilik hayali kurduğunuz için bukadar hayal kırıklığı oldu sanırım
Bundan sonra bosverin bu iğrenç insanı önünüze bakın daha fazla aklınızı kalbinizi oyalamayin değmeyen biri için .

E biz söylemiştik size zaten. Herkes anladı bir siz anlamadınız

Evlilik hayali kurduğunuz için bukadar hayal kırıklığı oldu sanırım
Bundan sonra bosverin bu iğrenç insanı önünüze bakın daha fazla aklınızı kalbinizi oyalamayin değmeyen biri için .

Olabilir çünkü en başından ciddi geldi çevresindeki herkese söylüyordu ki ben söylemedim çok şükür. Haklısınız zaten herşeyi öğrenince rahatladım

Kesinlikle ne kadar şükretsem azdır çok şükür Rabbime çok şükür. Öyle büyükki o arabadan 1 dk önce inseydim ruhum duymayacaktı

Olabilir çünkü en başından ciddi geldi çevresindeki herkese söylüyordu ki ben söylemedim çok şükür. Haklısınız zaten herşeyi öğrenince rahatladım
Ben sizi anladım bundan sonra güzel hayırlı insanlar çıkar karşınıza inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…