Bence artık kafanızın bomboş olması lazım çünkü baştan belliydi kimse yok yere ya yaşadıklarımiz demez.Yok tanışmadım henüz ama bomboş kafayla gidicem eğer olursa
Simdı tum gercegı ogrendın de ne oldu, ne değişecek?
Bence artık kafanızın bomboş olması lazım çünkü baştan belliydi kimse yok yere ya yaşadıklarımiz demez.
İyi bari onunla ilgili umudun yokmus.Bakın karşımda sonuna kadar inkar eden biri vardı kafamı kurcalıyordu acaba doğruyumu söylüyor diye. Şu an görüşeceğim kişiye bomboş bir kalp ve beyinle gidicem. O kadar rahatladım ki içimi kemiren şey gitti içime ferahlık geldi. Yani nasıl anlatabilirim daha
Bence de artık bitirin ve kendi yolunuza bakınAklımda hep benden önce mi oldu sorusu da vardı. Çünkü ilişki yeniydi. Benleyken olduğunu öğrendim ve tamamiyle bitti bende artık
İyi bari onunla ilgili umudun yokmus.
Gorusecegın ınsan ıcınde hayırlısını diliyorum
İyice karştr kafasınıBelki cinsellik yaşamadılar ama siz adamın üzerine üzerine gittiğiniz için rahat bırakmanız için olmayan şeyi itiraf etti... bu da bir ihtimal.
Belki cinsellik yaşamadılar ama siz adamın üzerine üzerine gittiğiniz için rahat bırakmanız için olmayan şeyi itiraf etti... bu da bir ihtimal.
İyice karştr kafasınıyeni konu olur artk
İyi yaptın. Hemen ayrılın. Engelleyin görüşmeyin bir daha.Aynen öyle ama nasıl inkar ediyordu içimde hiç acaba kalmasın dedim öğrenince tiksinecektim iyi yaptığımı düşünüyorum
Yok yok asla engellemiycemde arayacak yazacal yüzü kalmadı zaten.İyi yaptın. Hemen ayrılın. Engelleyin görüşmeyin bir daha.
E biz söylemiştik size zaten. Herkes anladı bir siz anlamadınızArkadaşlar bu bu kişiyle ilgili son konum. Daha öncede konu açmıştım. Daha önce tanıştığım birisi telefonda sevgili olduk uzak mesafedeydik. 1.5 aydır sevgiliyiz. İlk görüşmede kadının biri arayıp ya o yaşadıklarımız demişti. Ben bitirdim ama sürekli inkar edip kanıt sunmaya çalıştığı için kafam karıştı. Hatta Kuran a bile el basarım demişti. Bugün aradım ve el basacaksan görüşelim dedim basmıycam dedi. Neyse itiraf ettirdim bir şekilde. İlişkimizin 2. haftasında kadınla cinselliK yaşamışlar evine gitmiş kadının. Sadece cinsellik amaçlıydı diyor. Sonra pişman olmuş kadın aramış bu kaçmış. Ne kadar doğru bilmiyorum artık rezil insan. Birde bana diyorki senden önce birşey yaşamamıştım kadınla 1 yıldır tanışıyorlar. Beni mi bekledin aldatmak için diyorum. Nefsime yenildim şeytana uydum affet diyor. Arkadaşlar gerçekten midem bulandı evet kısa süreliydi ama gerçekten ciddi bi şekilde gelmişti ve inandırmıştı. Duygularım gerçek aradığım insan sensin diyor birde hala rezil. Nasıl güvenicez insanlara bilmiyorumgerçekten güvenim çok kırıldı düzgün insan yok gibi geliyor
ve bu kadar üzerine düşmemde kk kadınları sayesinde buradan öğrendiklerim sayesinde oldu
E biz söylemiştik size zaten. Herkes anladı bir siz anlamadınız
Evlilik hayali kurduğunuz için bukadar hayal kırıklığı oldu sanırım
Bundan sonra bosverin bu iğrenç insanı önünüze bakın daha fazla aklınızı kalbinizi oyalamayin değmeyen biri için .
Kesinlikle ne kadar şükretsem azdır çok şükür Rabbime çok şükür. Öyle büyükki o arabadan 1 dk önce inseydim ruhum duymayacaktıBir umut dürüst biri olsun istediniz ama evlenip de böyle bir olayı yaşamaktansa böylesi en iyisi olmuş.
Hep dua ederim kendi hayatım için. Allahım sonradan yaşayacağıma bastan yaşayıp uzaklaşayım diye
Ben sizi anladım bundan sonra güzel hayırlı insanlar çıkar karşınıza inşallah ❤Olabilir çünkü en başından ciddi geldi çevresindeki herkese söylüyordu ki ben söylemedim çok şükür. Haklısınız zaten herşeyi öğrenince rahatladım
1.5 ay ya birr buçuk ay bı sal gitsin adamı. Sence de olaylara fazla anlam yuklemedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?