kızlar günaydın mutlu bi sbaha uyandm bugün
BOY:169
BAŞLANGIÇ:68.8
GEÇEN HAFTA:68.8
BU HAFTA: 67.9
GİDEN : 900gr
TOPLAM GİDEN:900GR
çok mutlu oldum kendi adıma ,
amaaaaa güler , yağmurlu ist. neler oluyor orda bakiimbelliydi böyle olacağı geçen hafta çok nadir uğradınız burda aktif olmayınca kilo veremiyoruz arkadaşlar test ettik onayladık sanırım artık :44:
gerçi çoğumuzun evde temizlik kış hazırlığı olduğu için belkide tam konsantre olarak başlayamadık bile:26:zira geçen mart ayında ilk haftalar hızlı hızlı gidiyordu kilolar şu aralar çok saldık ipleri bence kendime bakıyorum geçen hafta hiç kilo veremedim, bu hafta sadece 900gr.cıkhani nerde kaldı 2 kilo ödemden verdiğim günler
lugavi ;spor yapınca aynı durum bendede oluyo ama dediğin gibi görüntü inceliyorsa tartıya takılmamalıyız, gel görki bende bu duruma takığım tartıda düşsün incelmede olsun modundayım
tiin ;tebrik ederim gerçekten iyi iş başardın ama belliydi senin durumun ne zaman girsem buralarda görüyordum seniazmin zaferi
arkadaşlar bide kilo bildirimlerimizi benimki gibi paylaşalım mı güler liste yaparken çok zorlanır sonra
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizlistemizdeki yer durumuna göre konu sahibimiz karar verir sanırım çünkü aktif olmayan bi çok kişi var onlarla isminiz değişebilir; ama bu sizin elinizde ne kadar çok faaliyet,paylaşım o kadar çok sıra kapma
![]()
aysun5 mazeretim vaaaar asabiyim ben kizlar ben bu hafta cok yeme ataklarri gecirdim regl donemi nedeniyle kg da saglikli rakam degil. 18 gundur regliyim ama su 1haftadir normal regl gibi tatli nobetleri falan oldu. primoluta basladim kesilmesi icin kesilsin sahalara zipkin gibi donuyorum
kahvalti
sabah tarcinli balli su
1 dilim tam tahili ekmek kizarmis
3 zeytin
3 ince dilim.kasar
yarim salatalik
1tane kirmizi biber
oglen yarim ekmek arasi tavuk doner ve portakal suyu (kizlar disarida oldugumdan dikkat edemedim)