Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

kızlar günaydın mutlu bi sbaha uyandm bugün:16::16::16:
BOY:169
BAŞLANGIÇ:68.8
GEÇEN HAFTA:68.8
BU HAFTA: 67.9
GİDEN : 900gr:1:
TOPLAM GİDEN:900GR
çok mutlu oldum kendi adıma ,
amaaaaa güler , yağmurlu ist. neler oluyor orda bakiim:47: belliydi böyle olacağı geçen hafta çok nadir uğradınız burda aktif olmayınca kilo veremiyoruz arkadaşlar test ettik onayladık sanırım artık :44:
gerçi çoğumuzun evde temizlik kış hazırlığı olduğu için belkide tam konsantre olarak başlayamadık bile:26:zira geçen mart ayında ilk haftalar hızlı hızlı gidiyordu kilolar şu aralar çok saldık ipleri bence kendime bakıyorum geçen hafta hiç kilo veremedim, bu hafta sadece 900gr.cık :19:hani nerde kaldı 2 kilo ödemden verdiğim günler:47:
lugavi ;spor yapınca aynı durum bendede oluyo ama dediğin gibi görüntü inceliyorsa tartıya takılmamalıyız, gel görki bende bu duruma takığım tartıda düşsün incelmede olsun modundayım :27:
tiin ;tebrik ederim gerçekten iyi iş başardın ama belliydi senin durumun ne zaman girsem buralarda görüyordum seni :1:azmin zaferi:46:

arkadaşlar bide kilo bildirimlerimizi benimki gibi paylaşalım mı güler liste yaparken çok zorlanır sonra
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:16::16:listemizdeki yer durumuna göre konu sahibimiz karar verir sanırım çünkü aktif olmayan bi çok kişi var onlarla isminiz değişebilir; ama bu sizin elinizde ne kadar çok faaliyet,paylaşım o kadar çok sıra kapma:1::1:

aysun5 mazeretim vaaaar asabiyim ben kizlar ben bu hafta cok yeme ataklarri gecirdim regl donemi nedeniyle kg da saglikli rakam degil. 18 gundur regliyim ama su 1haftadir normal regl gibi tatli nobetleri falan oldu. primoluta basladim kesilmesi icin kesilsin sahalara zipkin gibi donuyorum

kahvalti
sabah tarcinli balli su
1 dilim tam tahili ekmek kizarmis
3 zeytin
3 ince dilim.kasar
yarim salatalik
1tane kirmizi biber

oglen yarim ekmek arasi tavuk doner ve portakal suyu (kizlar disarida oldugumdan dikkat edemedim)

aysun5 mazeretim vaaaar asabiyim ben kizlar ben bu hafta cok yeme ataklarri gecirdim regl donemi nedeniyle kg da saglikli rakam degil. 18 gundur regliyim ama su 1haftadir normal regl gibi tatli nobetleri falan oldu. primoluta basladim kesilmesi icin kesilsin sahalara zipkin gibi donuyorum

kahvalti
sabah tarcinli balli su
1 dilim tam tahili ekmek kizarmis
3 zeytin
3 ince dilim.kasar
yarim salatalik
1tane kirmizi biber

oglen yarim ekmek arasi tavuk doner ve portakal suyu (kizlar disarida oldugumdan dikkat edemedim)

Geçmiş olsun cok canım 18gün dile kolay :(eski geride kalsın biz önümüze bakalım hedefleri kendi bünyemize göre belirleyelim ...
Bide kocalarin bizi sabote etmesine izin vermeyelim :-)benimki de bu akşam arkadaşlarıyla gezmeye gidiyo eminim gelirken dolduracak kucağını gönlümü almak için :-)umarım cok sevdiğim şeylerden almaz.. Çünkü şu bandın üstünde deli gibi yürüyorum 65. Dk içindeyim ...

bende aranıza katılabilir miyim:1: ilk hafta diyet modundaydım fakat bu hafta berbattım
büyük bir temizliğe kalkıştım. sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yiyebiliyorum işten güçten
bütün gün aç kalıp akşam acısı çıkıyor
ama yarın tartılıp bildiriyorum +1den fazla olarak dönmem inşallah 68e razıyım yani başa döndüm gibi

haftaya spor salonum başlıyor o yüzden bu esnekliğim sanırım
gelecek aylar korkun benden:27: bu haftayı size bırakıyorum:1:

nerelerdesin kuzum :26:

Geçmiş olsun cok canım 18gün dile kolay :(eski geride kalsın biz önümüze bakalım hedefleri kendi bünyemize göre belirleyelim ...
Bide kocalarin bizi sabote etmesine izin vermeyelim :-)benimki de bu akşam arkadaşlarıyla gezmeye gidiyo eminim gelirken dolduracak kucağını gönlümü almak için :-)umarım cok sevdiğim şeylerden almaz.. Çünkü şu bandın üstünde deli gibi yürüyorum 65. Dk içindeyim ...
Tesekkur ederim. Evet 18 ci gun 2.5 aydir gecikti acisini cikariyor damla damla 14 gun .3 gunde yogun. Hepsi pko nun yuzunden
Cok guze sanal masallah diyelim ben pztesi itibariyle muhtesem donuse hazirlanicam yarin arkadasimda yemege davetliiyiz pazarda annemlere kahvaltiya bu aksamda kayinvalideme balık a davetliyiz önümüzdeki hafta kimseyle gorusmicem :)
Aslinda kocamida ikna edebilsem super olacak cunku kocam obez sınıfında :(

kızlar akşam yemeğim 18:30
5-6biber , 1 domates,1 yumurta ve 1yk sıvı yağdan menemen
1dilim ekmek
1tabak karpuz
veee dünden kalan Amerikan salatsını bitirmek zorunda kaldım :26:
2lt su içtim şimdiye kadar
1 saat sonrada salep içmeyi aklıma koydum en sütlüsünden:7:
sporda tamam bu arada oğlum 85dk müsaade etti 90a tamamlayamadım :1:

Tesekkur ederim. Evet 18 ci gun 2.5 aydir gecikti acisini cikariyor damla damla 14 gun .3 gunde yogun. Hepsi pko nun yuzunden
Cok guze sanal masallah diyelim ben pztesi itibariyle muhtesem donuse hazirlanicam yarin arkadasimda yemege davetliiyiz pazarda annemlere kahvaltiya bu aksamda kayinvalideme balık a davetliyiz önümüzdeki hafta kimseyle gorusmicem :)
Aslinda kocamida ikna edebilsem super olacak cunku kocam obez sınıfında :(

bitmiyor ki bu davetler:27::27:bende pazar günü yeni evli arkadaşlarımızı davet edeceğim ,en güzel yemeklerimi döktürmem gerek:18:gerçi ben yemek yaparken HERşeyin tadına bakıyorum sonra sofrada bişey yiyemiyorum,iyi bişey bu :37:ama geç saate kalan tatlı sıkıntı olacak gibi sütlü bi tatlı yaparsam iyi olacak sanırım...
sende dikkatli ye olur mu :38:

bitmiyor ki bu davetler:27::27:bende pazar günü yeni evli arkadaşlarımızı davet edeceğim ,en güzel yemeklerimi döktürmem gerek:18:gerçi ben yemek yaparken HERşeyin tadına bakıyorum sonra sofrada bişey yiyemiyorum,iyi bişey bu :37:ama geç saate kalan tatlı sıkıntı olacak gibi sütlü bi tatlı yaparsam iyi olacak sanırım...
sende dikkatli ye olur mu :38:

Bencede sutlu tatli yap
Insallah edebilirim canim :)

dikkat dikkat geçen haftamızın birincisi kayıplara karıştı :26:yoksa bizi terk mi etti:43:
morpapatya 2 haftadır yok :44:
rümeysagül hadi bacım sıra sende yap bakalım bildirimini:34:
kızlar gülere yardımcı olmak adına şimdi toplu paylaşımda bulunuyorum hazır olun:33:
:46::46::46::46:
tiin; geçen hafta:67
bugün:65.7
giden:1.300gr

Aysun; geçen hafta: 68.8
bugün:67.9
giden: 900gr

lugavi; geçen hafta : 67.6
bugün:67
giden:600gr

nrhs; geçen hafta: 77.5
bugün: 76.9
giden 600gr

eliffeyza; geçen hafta: 71.6
bugün:71.5
verilen:100gr

:47::47::47::47::47:
babasının kelebe; geçen hafta: 62
bugün:63.4
ALINAN:1.400gr

güler100; geçen hafta:67.1
bugün:68
ALINAN :900gr

yağmurlu-ist; geçen hafta:73.3
bugün :73.9
ALINAN :600GR

aysun çok makbule geçti sadece senin yazdıklarından liste çıkardım okumaya vaktim yok yorgunluktan ölüyorum ama çizelgeyi üzerime düşen bir borç bildim 1gün gecikmeylede olsa hemen paylaşmak istedim

hata yaptıysam affola kızlar uyarın belki girip bildirim yapanları görmemiş olabilirim
şimdilik iyi geceler

mavi delisi seni son anda gördüm ama liste 12kişilik 1kişilik boş yer var önce bi bakayım senden önce yazan ve hala aramızda devam eden varsa öncelik hakkına göre alayım. ama göremedim son sayfalarda.

PAZARTESİ BOMBA GİBİ GELİYORUM KIZLAR:8::8::8:

tebrik ediyorum kızlarrr:46::46:
bu kilo alanlara ben dahil bir kızgın surat vericem :47::47::47::47::47::47:
:113::113::113::113::113::113:

Kızlar günaydın
bu sabah tartıldım ve bilin bakalım ne oldu. geçen cuma olan kg dayım.73.3 yani dün 300 gr nasıl olduysa yok. artık şişlikmi benim dururum yoksa gerçekten mtaofin mi bilmiyorum. 1haftam boşu boşuna gitti ama olsun.
dediğim gibi bir aksilik çıkmaz ise haftaya cuma bomba gibi geliyorum

günaydın arkadaşlar

dün akşamki menüm
1 porsiyon patlıcan yemeği
5-6 tane lahana sarma
yoğurt
annem gözleme yapmış dayanamadım az birazda gözleme ve çökelek yedim çayın yanında :)

bu sabah
1 bardak ılık su

bi açma ve çay

güler100 pazartesiden itibaren 1 hafta izinliyim yıllık iznimin 2. haftasını kullanıyorum 7 eylülde buradayım beni listeden çıkarmazsan sevinirim canım

Kızlar selam hepimize..
Kahvaltımi yazayım çıkayım hemen cok ışim var bugün evimi temizlemem gerek o yüzden de bugün yürüyüş yapamayacağım gibi görünüyor :-(
Uyanınca ılık sü ve 3kuru kayısı
1haşlanmış yumurta
1k.k beyaz peynir
1domates
1salatalık
5siyah 2yeşil zeytin
Ve 1dilim beyaz ekmek
Kızlar bende bu sabah tartildim ve düne göre cok eksilmisim:-)keşke bugün tartı günü olsaydı..
Haftaya rekabet büyük olacak anlaşılan :-)

Kızlar
Sabah kahvaltım,

1 tam tahıllı ekmekden yapılmış tost inanın küçükdü
1-2 dilim incecik kaşar
1 tane zeytin

aralarda yaban mersini, fındık, taze ceviz, 1 tane kuru kayısı

öğle yemeği
3-4 kaşık ıspanak yemeği
1 nektari 1yeşil ekşi elma

birazdan da yeşil çayımı içeceğim

Akşama hazırlık yapacağım.
Akşama balık yiyeceğim. ama arkadaşım inşallah yanında ağır mezeler yapmamıştır :)))

guler ben yarin kizimla memlekete gidecegim kismetse. esim daha sonra gelecek. iki hafta izin alacak ne zaman geri doneriz bilmiyorum. orda tartilma imkanim yok. ama esim geldikten sonra cepten girmeye calisirim. listeden cikarma beni. karnim, midem o kadar sisti ki 7 aylik hamileyken boyleydim

kızlar elma diyetine başlayacağım yarın inşaallah. yapıp baya kilo veren ve sonra da kilolarını geri almayanlar var. ben de deneyeceğim bi bakalım. :44:
haftada 600 gram yetmiyor bana gerçekten çok demoralize oluyorum :14:

Back
X