Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

kızlar daha yeni girebildim nete bugün iş yoğunluğundan baya da yoruldum güler listemizi düzenlemiş eline sağlık canım

sabah menüm

tost
5 zeytin
1 tatlı kaşığı nutella
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
çay

öğlen
3 yk yoğurt
2 kepçe kuru fasulye

ara olarak 1 tane ay çöreği yedim yemesem iyiydi ama çok acıktım dışardayıdım bugün hep

akşam

2 kepçe mercimek çorba
3 yk yoğurt
salata

kızlar daha yeni girebildim nete bugün iş yoğunluğundan baya da yoruldum güler listemizi düzenlemiş eline sağlık canım

sabah menüm

tost
5 zeytin
1 tatlı kaşığı nutella
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
çay

öğlen
3 yk yoğurt
2 kepçe kuru fasulye

ara olarak 1 tane ay çöreği yedim yemesem iyiydi ama çok acıktım dışardayıdım bugün hep

akşam

2 kepçe mercimek çorba
3 yk yoğurt
salata

bence menün çok güzel olmuş.
afiyet olsun

boyum 1,62 canım şuan kilom sırıtmıyor iyi gibiyim ama basen sorunum var işte:50:
ideal kilom bana göre 56-57 ama 54olsam süper olacağım. bu ay belki tutarsa hamile kalabilirim ilk defa denedik araya çook uzun zaman girbi illa hemen olmaz ama umutlandım gibi.. hem istiyorum yapmaya cesaretim yok kazara olsada süper olur

2.çocuk diye tutturuyorum bazen:1:

hakkınızda hayırlsı olsun cnm inş. bence boyuna göre iyisin. hele şu arkadaşlarla face deki foton. gözler de renkli sanırım. benim ki de renkli bu arada. süpersin bence (maşallah)

sabah...
1 dlm ekmek
büyükçe bir dlm peynir +çay

öğle....
taze fasulye kavurması..
ton balığı (az)
2 dl ekmek.

ara...
bir avuç karışık çerez.
burn.

akşam..
2 ince dlm karışık pide.

50 mekik. 50 squat.
bol su.

dünkü menü
sabah
2 dilim ekmek
1 çay tabağı kadar melemen
öğle
1 patlıcan dolması
2 biber dolması
ara
6-7 fındık
akşam
salata
1 servis kaşığı yoğurtlu makarna
ara 1 elma
spor
30 dk yürüyüş
250 mekik

dünkü menü
sabah
2 dilim ekmek
1 çay tabağı kadar melemen
öğle
1 patlıcan dolması
2 biber dolması
ara
6-7 fındık
akşam
salata
1 servis kaşığı yoğurtlu makarna
ara 1 elma
spor
30 dk yürüyüş
250 mekik
menülerin çok iyi bence canım birde 250 mekiği nasıl çekiyorsun ben dün elli tane zor çektim oda dur yap anca..ama arttırıcam birde haftaya spora gidicem salı günü 1 saat en azından yarım saat koşar yarım saat bölge çalışırım....birde kızlar ben lcd korse vardı ondan aldım gayet rahat alında çok bi farketmiyo ama güzel toparlıyo en azından şu düşük bel oantolonların oluşturduğu sorunu gidersin sityorum simit bölgemi toparlar diye düşünüyorum..hergün giyicem bakayım etki edecek mi...

menülerin çok iyi bence canım birde 250 mekiği nasıl çekiyorsun ben dün elli tane zor çektim oda dur yap anca..ama arttırıcam birde haftaya spora gidicem salı günü 1 saat en azından yarım saat koşar yarım saat bölge çalışırım....birde kızlar ben lcd korse vardı ondan aldım gayet rahat alında çok bi farketmiyo ama güzel toparlıyo en azından şu düşük bel oantolonların oluşturduğu sorunu gidersin sityorum simit bölgemi toparlar diye düşünüyorum..hergün giyicem bakayım etki edecek mi...

250 mekiği mekik makinası ile çekiyorum. öyle daha iyi oluyor. öbür türlü bende çekemem . benim sıkıntının çoğu göbekte hemde sivri bir göbek.:1:
keşke bende spora gidebilsem bulunduğum yerde öyle bir imkanım yok maalesef.

Kendime günlük hedefler koyuyorum artık mesela yarın 62,900 ü görmek istiyorum. sabahtan beri durmadan hareket ediyorum. kahve pişirdim öğle arası ocağın başında kalça çeviriyordum.:1: biri görse halime gülmekten ölür valla

Kendime günlük hedefler koyuyorum artık mesela yarın 62,900 ü görmek istiyorum. sabahtan beri durmadan hareket ediyorum. kahve pişirdim öğle arası ocağın başında kalça çeviriyordum.:1: biri görse halime gülmekten ölür valla

:34::34::1::1::1::1:bende senin gibiyim hergün 200 gr hedefim var..bende wc ye gidince iş yerind e orda naparsam yapabiliyorum..evdede aynı durumdayım ..mesela dün duşu açtım su ısınana kadar çömeldim durdum..az çok demememk lazım etki ediyo ben iki üç gün pek bşey ypmadım ve yaptığım zamanla farkı gördüm..:8::8::8::6:

:34::34::1::1::1::1:bende senin gibiyim hergün 200 gr hedefim var..bende wc ye gidince iş yerind e orda naparsam yapabiliyorum..evdede aynı durumdayım ..mesela dün duşu açtım su ısınana kadar çömeldim durdum..az çok demememk lazım etki ediyo ben iki üç gün pek bşey ypmadım ve yaptığım zamanla farkı gördüm..:8::8::8::6:

Başka türlü olmayacak .en ufak bir zamanı bile değerlendiriyorum.

kendimi gördüm sanki. tahmn edebiliyorum ne kadar vahm bir görüntü oldugunu :1:

Bu saatten sonra nasıl olsa bişey yiyeceğim yok bu günkü menumu yazayım barim...

Sabah...
2dlm ekmek arasi peynir.
1ceviz.
Çay

Öğle...
Ayran asi çorbası
1 dlm ekmek
2-3 çatal ucu mantı.
Salata.

Ara..
limonlu çay
1avuç çerez.
1kuru incir.

Akşam ...
Yok....

Fırsat buldukça egzersiz yaptım.
2lt civarı su.

günaydın arkadaşlar
dünkü menü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
1/2 peynir
6-7 zeytin
öğle
8 kaşık bezelye yemeği
2 yk pilav
1 kepçe çorba
öğle
1 patlıcan dolması
1 kepçe çorba
birşey daha yedim ama hatırlamıyorum.
spor
30 dk yürüyüş
250 mekik

işe bakya 62,900 olayım derken 63,600 çıktım sabah yuh dedim bune ya
bugün paso su içeceğim.nasıl bir ödem se

Bu saatten sonra nasıl olsa bişey yiyeceğim yok bu günkü menumu yazayım barim...

Sabah...
2dlm ekmek arasi peynir.
1ceviz.
Çay

Öğle...
Ayran asi çorbası
1 dlm ekmek
2-3 çatal ucu mantı.
Salata.

Ara..
limonlu çay
1avuç çerez.
1kuru incir.

Akşam ...
Yok....

Fırsat buldukça egzersiz yaptım.
2lt civarı su.

canım cayı sekersiz mi iciyorsun. ben icemiyorum da listem asagı yukarı aynı bir cayım sekerli :(

Back
X