Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

günaydın....
dünkü menüm...

sabah..
2 ceviz.birkaç tane fındık..

öğlene doğru.

1,5 simit peynir + 2 çay (şekeli)
azcık haydari.

ara..

saat 4 gibi 2 kuru incir.

akşam..
1 elma
az yoğurt.

hareketim çok azdı bugün 2 lt ye yakın su.

çok az yemişsin canım nasıl dayanıyosun benimde yeri gelince bütün gün oturduğum oluyor iş yerinde ama acıkıyorum bence sen listene bikaç şey daha ekle zayıflayayım derken sağlığından olma derim ben.

kızlar bende yediklerimi azaltmaya çalışıyorum ama daha birdüzene sokamadım kendimi ama yürüyüş yapıyorum ve bol bol su tüketiyorum etkisi oluyor gibi

çok az yemişsin canım nasıl dayanıyosun benimde yeri gelince bütün gün oturduğum oluyor iş yerinde ama acıkıyorum bence sen listene bikaç şey daha ekle zayıflayayım derken sağlığından olma derim ben.

ya aslında dengeli yiyordum dün böyle oldu ..bu hafta öğünlerime biraz ekmek kattım ama geçen hafta daha iyi kilo vermiştim protein ağırlıklı beslenmiştim sabahları yumurta öğlen sebze akşam et balık falan oluyordu ekmek nerdeyse hiç yemiyordum bu hafta çok düzensiz oldu onun içinde pek aşırıya kaçmayım dedim ama yarın gene protein ağırlıklı yapcam öğünlerimi...

Merhabalar yazamadim kaç zamandır...
Nasilsiniz gorusmeyeli bayanlar?
Ben irademi kaybediyorum n' olcak böyle bilmiyorum

Günaydın
Tartı ya iki gün kaldı ve hedefe ulaşamadım
Birazdan metabolizma çayı yapacağımiinşallah faydası olur

Arkadaşlar motivasyonunu z düştü iseomuhakkak buraya yazın bir söz bir hareket bile insanı motive ediyor
Elimde sandviç bile olsa gene buraya yazalım inanin birinin bir sözü bir hareketi insana güç verebiliyor bazen

Bende bu hafta istediğime ulaşamadım ama pes yok ama ilk haftaki düzenime döneceğim geri. Bence de buraya yazmak girip okumak bile çok etki ediyo.birde bu hafta regli olunca daha az verdim galiba...

Dünkü menum.biraz ucu kaçtı ama...

Sabah ...
yarım simit
peynir
Çay

Öğle....
Adana kebap
İki kaşık kadar pilav
yogurt
Salata
....Ekmek yok....

Akşam .....
Milkshake
Bir elma..

Dün arkadaşlarla zaman geçirince durum bundan ibaret.

Bende durum aynı
Durmadan su içiyorum ş iş ten parmaklarım dolma gibi olmuş bende böbrek taşı var az su içince şiştim gene

merhaba kızlar nasıl gidiyor diyetler
ben dikkat ediorum yememe içmeme o kadar dikkat ediorumki hiç kilo alıp veremiorum :D ya hiç bi değişiklik yok 62 de kaldım mübarek yenibi spor buldum ewa killer müthiş terletio ama çok zor.ben szinle devam edecem bakalım verebilecekmiyim tekrar başlıorum yazmaya listeye ekleyin beni

Baslangic 80.5
Gecen hafta 72.3
Bu hafta 71.8
Giden 500 gr
Toplam giden 8.7 kg

Kizlar inanin gecen haftayi tam hatirlamiyorum :((

herkese günaydın hayırlı haftalar olsun...
bu haftaki hedefime ulaşamadım ama regli haftam olmasına ragmen genede vermiş olmak sevindirdi beni..birde dün biraz kaçamaklarım oldu lokum falan birde meyve suyu çok içtim sıkma falan..egzersiz falan yapamadım zaten oğlandan derman kalmadı kolumu kaldıracak halim yoktu..neyse.. bu hafta daha düzenli, ve dikkatli olacağım..

20/01/2014 pazartesi kilo bildirimim...
başlangıç kilom...........58,500
geçen haftaki kilom ....57,500
bu haftaki kiloom........57,100
bu hafta kilo kaybım..... -400 gr toplam kilo kaybıım..1,400 gr...

herkesten güzel haberler gelir umarım...hadi nerdesiniz millet oturmaya mı geldik...:8::8::8::8::24::24:

Günaydın arkadaşlar
berbat bir haftasonu geçirdim. 1 taneden bie şey olmaz diye diye gitti emeklerim hep.
neyse gelelim bildirime

başlangıç :65,000
geçen hafta: 63,600
bu hafta : 62,900
fark . -500
kilo veren herkesi tebrik ederim.

geçen hafta 58,9
bugün 58,4
fark -500 gr

3 gün spor (koşu bandında yürüyüş) iyi geldi. kırdım 59 ları sonunda (maşalah)

hepimiz iyiyiz kızlar. ya hiç veremeseydik (allah korusun)

ben bugün diyetisyenimin verdiği çorba diyetine başladım. bu hafta hedef 1 kg dan fazla hayırlısıyla

Moral bozmak yok genede çok iyi genelde 500 gr kadar verilmiş kilolar..olsun almamaktan iyidir ve tabiki bi anda verilmeyecek hesaba vuruncu bu şekilde 2-3 ay sonra hedeflerimize yaklaşmış olacağız.

Bugün menü
Sabah
1dilim ekmek
Yarım kk peynir
6 zeytin
Öğle
3 tane börek
Ara
Yarım portakal
Akşam
1kepçe nohut 1servis kaşığı pilav
Bugün toparlayamadım bir türlü
Habire yemek yeme isteği vardı bende

kızlar günaydın...
dünkü menüm...

.............sabah..
1 yumurta
peynir çay

.............öğle..
4 elma dilim fırın patates ..
2-3 kaşık karnıbahar yoğurtlu.
1 minik kare çikolata.

.............ara...
1 avuç kuru üzüm
1 kuru incir.
çay

..............akşam...
1 haşlanmış yumurta.
1 elma.

akşam bayaa bacak çalıştım..az mekik çektim.. zırpaldım oynadım oğlumla..:)))
maksat hareket olsun..

2,5 lt su...

kızlar bu sabah bi tartıldım şoktayım...bu hafta bomba gibi geliryorum...heyytttt...:8::8::8::10::10::10::10::23::23::23:

Bugün menü
Sabah
1dilim ekmek
Yarım kk peynir
6 zeytin
Öğle
3 tane börek
Ara
Yarım portakal
Akşam
1kepçe nohut 1servis kaşığı pilav
Bugün toparlayamadım bir türlü
Habire yemek yeme isteği vardı bende
genede iyi yemişssin canım abartı olan bişey yok bence menünde..sadece börek adedi fazla......

Back
X