Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekerim benim alınanın 900 değil 600 gr düzeltebilirsen sevinirm 300 gr da 300 gr demi :)))
guler ben yarin kizimla memlekete gidecegim kismetse. esim daha sonra gelecek. iki hafta izin alacak ne zaman geri doneriz bilmiyorum. orda tartilma imkanim yok. ama esim geldikten sonra cepten girmeye calisirim. listeden cikarma beni. karnim, midem o kadar sisti ki 7 aylik hamileyken boyleydim
çok şükür bütün işlerim bitti kızlar, evet buraya girmeyince diyetide bırakıyor insan![]()
yarın leslie ile yürüyüşe başlıyorum. cuma günü en son 68 idim şu 2günde almadıysam iyidir
mavi_delisi buralarda mısın?
yakar76 buralarda mısın?
önce mavi_delisi yazmış eğer buralardaysan önce seni ekliyorum listeye..
düzeltildi1gram 1gramdır 300ü geç
tamam canım 62.8 olarak yazıyorum cumaya. aman dikkat et bayramda dikkat et kendine memlekete gidince misafirliğe insanın yedikçe yiyesi geliyor ben yarın toparlanmaya başlıyorum
bende leslie başlamak istiyorum yaaaama bana indiribilecek bi sponsor bulmam GEREK bi türlü kimseye söyleyemedim :44:
cnm bende leslie var hangisi milini istiyosan msj at mailine yollayayım
cnm bende leslie var hangisi milini istiyosan msj at mailine yollayayım
lamekan hoşgeldin neler yapıyosun bakalım
indirmek sorun aysun için. neti sınırlı konu komşudan bakıyor sanırım
aysun yakınımda olsaydın getirirdim usb ile falan.
komşulardan bakın
Ay canım nerelerdesin ya valla cok saol eski diyettasdan fayda var demekşimdi telden giriyorum yarın pc'yi açınca özelden mailimi yollarım ..cok cok saol valla cok makbule geçecek..5mille başlayayım diyorum zaten hep yürüyüşe alışkın olduğum için
aslında hepsini de yollasan hiç fena olmaz. Cok fazla olmayayım gene de ;-)öpüyorum çok
lamekan hoşgeldin neler yapıyosun bakalım
indirmek sorun aysun için. neti sınırlı konu komşudan bakıyor sanırım
aysun yakınımda olsaydın getirirdim usb ile falan.
komşulardan bakın
tamam canım öğleden sonra yollamaya çalışıcam araya bişeylerde atarım farklı olsun die![]()
Süpersin yacok duygulandim nedense :-(ne güzel böyle arkadaşlıklar ya...
Sen neler yapıyorsun kaç kilodasin bakim devam mi kilo vermeye boyumuz aynı idi seninle![]()
ben diyete cok asılamıyorum spor yapmadan kilo veremiyorum maalesef.okul kızım beni yeterince yoruyor spora zaman bulamıyorum benim boy:1.60 suanki kilom 66 acelem yok yaza kadar yavas yavas vericem ne gittiyse artık
Canım benim sende cok saol valla seferberlik ilan edilecek nerdeyse herşey 3 5 kilo için
Valla indirmek sorun değil kota bitecek sonra bütün ay buraya girmeden ne yaparım ben onu düşünüyorum tüm derdim o
Lamekan yetişecek valla derdime...o zaman hep beraber başlarız leslie .. Diğer kızlarda indirebilirse..
günaydın arkadaşlar
bir geldim bir kayboldum . kusuruma bakmayın kızlar.
cuma günü regl oldum onun ağrısı sızısı derken haftasonu 2 gün misafir geldi. birde onlarla uğraş . hiç fırsat bulamadım.
yıoğun yorucu bir haftasonu geçirdim .
canım ha mailine atmışız ordan indiriyosun ha kendin indiriyosun
sonuçta nerden indirirsen indir kendi pc den indirdikten sonra indirilen mb kotandan düşülecek![]()