Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

telden yaziyorum arkadaslar, birazdan cikicaz kismetse.
guler bu sabah 62.8 ciktim. sen bu cuma beni boyle yaz. bakalim donuste sonuc ne olacak.
kendinize ve diyetinize dikkat edin arkadaslar

çok şükür bütün işlerim bitti kızlar, evet buraya girmeyince diyetide bırakıyor insan:17:
yarın leslie ile yürüyüşe başlıyorum. cuma günü en son 68 idim şu 2günde almadıysam iyidir

mavi_delisi buralarda mısın?
yakar76 buralarda mısın?

önce mavi_delisi yazmış eğer buralardaysan önce seni ekliyorum listeye..

şekerim benim alınanın 900 değil 600 gr düzeltebilirsen sevinirm 300 gr da 300 gr demi :)))

düzeltildi:34: 1gram 1gramdır 300ü geç:1:

guler ben yarin kizimla memlekete gidecegim kismetse. esim daha sonra gelecek. iki hafta izin alacak ne zaman geri doneriz bilmiyorum. orda tartilma imkanim yok. ama esim geldikten sonra cepten girmeye calisirim. listeden cikarma beni. karnim, midem o kadar sisti ki 7 aylik hamileyken boyleydim

tamam canım 62.8 olarak yazıyorum cumaya. aman dikkat et bayramda dikkat et kendine memlekete gidince misafirliğe insanın yedikçe yiyesi geliyor ben yarın toparlanmaya başlıyorum

Son düzenleme:
çok şükür bütün işlerim bitti kızlar, evet buraya girmeyince diyetide bırakıyor insan:17:
yarın leslie ile yürüyüşe başlıyorum. cuma günü en son 68 idim şu 2günde almadıysam iyidir

mavi_delisi buralarda mısın?
yakar76 buralarda mısın?

önce mavi_delisi yazmış eğer buralardaysan önce seni ekliyorum listeye..

düzeltildi:34: 1gram 1gramdır 300ü geç:1:

tamam canım 62.8 olarak yazıyorum cumaya. aman dikkat et bayramda dikkat et kendine memlekete gidince misafirliğe insanın yedikçe yiyesi geliyor ben yarın toparlanmaya başlıyorum

bende leslie başlamak istiyorum yaaa:43::43:ama bana indiribilecek bi sponsor bulmam GEREK bi türlü kimseye söyleyemedim :44:

cnm bende leslie var hangisi milini istiyosan msj at mailine yollayayım

lamekan hoşgeldin neler yapıyosun bakalım
indirmek sorun aysun için. neti sınırlı konu komşudan bakıyor sanırım:17:
aysun yakınımda olsaydın getirirdim usb ile falan.
komşulardan bakın

cnm bende leslie var hangisi milini istiyosan msj at mailine yollayayım

Ay canım nerelerdesin ya valla cok saol eski diyettasdan fayda var demek :-)şimdi telden giriyorum yarın pc'yi açınca özelden mailimi yollarım ..cok cok saol valla cok makbule geçecek..5mille başlayayım diyorum zaten hep yürüyüşe alışkın olduğum için:-) aslında hepsini de yollasan hiç fena olmaz. Cok fazla olmayayım gene de ;-)öpüyorum çok

komşulardan bakın

hb gulercim koşuşturmaca okul ev cocuk acayip yoruyor beni.diyet yapmıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum haftalık 300-400 gr zar zor gidiyor böyle.sizi takip ediyorum böyle aysun a yardım edeyim dedim ama indirmek büyük problem ozaman.bende 2009 da zar zor indirebilmiştim bütün millerini:34::34:

senin diyet nasıl gidiyor

Ay canım nerelerdesin ya valla cok saol eski diyettasdan fayda var demek :-)şimdi telden giriyorum yarın pc'yi açınca özelden mailimi yollarım ..cok cok saol valla cok makbule geçecek..5mille başlayayım diyorum zaten hep yürüyüşe alışkın olduğum için:-) aslında hepsini de yollasan hiç fena olmaz. Cok fazla olmayayım gene de ;-)öpüyorum çok

tamam canım öğleden sonra yollamaya çalışıcam araya bişeylerde atarım farklı olsun die :34::34::34:

komşulardan bakın

Canım benim sende cok saol valla seferberlik ilan edilecek nerdeyse herşey 3 5 kilo için :-)
Valla indirmek sorun değil kota bitecek sonra bütün ay buraya girmeden ne yaparım ben onu düşünüyorum tüm derdim o :-)
Lamekan yetişecek valla derdime...o zaman hep beraber başlarız leslie .. Diğer kızlarda indirebilirse..

Süpersin ya :-) cok duygulandim nedense :-(ne güzel böyle arkadaşlıklar ya...
Sen neler yapıyorsun kaç kilodasin bakim devam mi kilo vermeye boyumuz aynı idi seninle :-)

ben diyete cok asılamıyorum spor yapmadan kilo veremiyorum maalesef.okul kızım beni yeterince yoruyor spora zaman bulamıyorum benim boy:1.60 suanki kilom 66 acelem yok yaza kadar yavas yavas vericem ne gittiyse artık

ben diyete cok asılamıyorum spor yapmadan kilo veremiyorum maalesef.okul kızım beni yeterince yoruyor spora zaman bulamıyorum benim boy:1.60 suanki kilom 66 acelem yok yaza kadar yavas yavas vericem ne gittiyse artık

Ben 167 falan diye hatirlamistım sanırım yanlış oldu:-)gayet iyisin bence 66ile.tabi hedefe ulaşmak şart yavaş yavaş önemli olan tekrardan almamak. Bu arada maili yolladım canım telefondan yapabildim :-)

günaydın arkadaşlar
bir geldim bir kayboldum . kusuruma bakmayın kızlar.
cuma günü regl oldum onun ağrısı sızısı derken haftasonu 2 gün misafir geldi. birde onlarla uğraş . hiç fırsat bulamadım.
yıoğun yorucu bir haftasonu geçirdim .

Canım benim sende cok saol valla seferberlik ilan edilecek nerdeyse herşey 3 5 kilo için :-)
Valla indirmek sorun değil kota bitecek sonra bütün ay buraya girmeden ne yaparım ben onu düşünüyorum tüm derdim o :-)
Lamekan yetişecek valla derdime...o zaman hep beraber başlarız leslie .. Diğer kızlarda indirebilirse..

canım ha mailine atmışız ordan indiriyosun ha kendin indiriyosun
sonuçta nerden indirirsen indir kendi pc den indirdikten sonra indirilen mb kotandan düşülecek:34:

bugün pazartesi ve ben burdayım çok şükür ne yaptım ne ettim hepsini bir bir paylaşıcam

8:30--- 1dilim tam buğday ekmek, 1dilim ezine yağlı peynir, 2 zeytin, 1salatalık

günaydın arkadaşlar
bir geldim bir kayboldum . kusuruma bakmayın kızlar.
cuma günü regl oldum onun ağrısı sızısı derken haftasonu 2 gün misafir geldi. birde onlarla uğraş . hiç fırsat bulamadım.
yıoğun yorucu bir haftasonu geçirdim .

hoşgeldinn aramıza

az önce süper enerjik günaydın msjı atan şuan acayip moralsizim.
başladığım kg ya vernişim 2 hafta da verdiğim kg yu 1 haftada geri almışım.
74.4 olmuşum

ve kızlar kendimi cezalandırıyorum. 73.3 olana kadar buralara gelmiycem. çok moralim bozuk şuan :43: :43: :43:

kızlar günaydınn
uyanınca 5kuru kayısı ve 1 bardak sıcak su
KAHVALTI 10:30
2 siyah 2 yeşil zeytin
27gr beyaz peynir
20gr kaşar
135gr salatalık
110gr köz kırmızı biber
1.5 yemek k. salça
21gr beyaz ekmek

ne çok yemişim yazınca farkediyo insan halbuki tabağım çok büyük değildi :26:üstünede 1 bardak süt içerim diye düşünüyorum 2 çay k. bal ile:7:
kahvaltımı sindirince tıpış tıpış yürümeye:37:

Back
X