tablonuz harika olmuş kızlar çok beğendim benide alırmısıınız aranıza
yaş 30
boy 1.60
başlangıç kilo 89
şu an 87.2
10 eylülde başladım hangi günler tartılıyoruz???? en şişman ben oluyorum listede
hedef 60 inşaAlllaaah:44:inannıyorum Allah kolaylık versin hepimize
yeni hatunlar hoşgeldiniz aramıza
hepimiz taş gibi olana kadar durmak yok inşş
kızlar akşam 85dk yürüyüşümü yapıp 500 kalori hanemden düşürdümcezmut seni sevgiyle anıyorum çünkü dün ilk defa kitap okumayı denedim bantın üstünde ve zaman nasıl geçti anlamadım ter içinde kalmışım üstelik bu fikri çok sevdim .zaten 7 yeni kitap aldım hepsini yürürken okurum artık
sabaha gelelim:18::18:
11buçukta uyanıp hemen 3 kuru kayısıyı sıcak suya bıraktım 10dk sonra afiyetle yedim
saat 13:00da kahvaltı
3tane milföyden börek yedim üstünde sucuk kaşar domates ve biber vardı.pide gibi yaptım:26eşim evde olunca değişik şeyler yapmak zorunda kalıyorum ve ondan çok ben yiyorum neyseki bu sabah sondu bu durum artık kuş gibi kahvaltı zamanı )
1domates 1 salatalık 4 zeytin 1 tavada yumurta ve biraz peynirde yedim.kalori sayamıyorum böyle günlerde yaaaama akşam çok daha az yiycem sözzz ve daha fazla yürüyeceğim milföy cezası kendime
patron yönetim olmazsa işler sarpa sarar
kurallar her zaman iyidir
özellikle son maddeye bayıldımhakaret içermeyen her türlü ara gaza darılmayalım lütfen
bide 2 hafta aynı kiloda kalana spor cezası verelim mi :26:kuralın olduğu yerde ceza olmazsa olmaz bence
hiç sorun değil o kilo canım eminim ki sen onları verecek ve taş gibi olacaksın
zamanında 85kiloyu gören ben söylüyorum bunuspor şart şu leslie olayını çok sevdim ben mesela kışın evden çıkamayanlara süper bi çözüm denemedim ama biraz izledim tavsiye ederim yani bende yürüyüş bandı var ama en kısa zamanda videoları indirip arada bunu yapıcam
merhaba kızlar ben bugün sabah melemen biraz peynir zeytin ve şekersiz çay
öğleyin kızrmızı birber közlenmiş 1 adet
aşkamda taze fasülye salata
ile günümü tamamladım
bende çok beğendim bi indirme işlerini halledeyim hatta hep beraber başlarız yapmaya birbirimizden gaz alırız olmaz mı? bisiklette iyiRumeysagul .!.:spor şart evet şu senin dediğin spora baktım :)) bende çok beğendim çok basit görünüyor hergün yapılabilir ...ben yürüyüşün yanında eleptik bisiklet yapıyorum baya faydalı oluyor...
bugün çok iyiydim yarının acısını çıkardım
sabah 10:00
1dilim tam buğday ekmek, 2dilim peynir, 1zeytin, 1salatalık, 1tatlı kaşığı bal
ara 11:30
1adet hurma, 1kuru incir, 1kupa yeşilçay
öğle 14:00
3kaşık yoğurt, 1kase domates çorbası
akşam 17:00
1kase mercimek, 80gr tonbalık
ara 19:30
1mandalina
ara 21:30
1elma
ohh yavaş yavaş dönüyosun eski günlerine ama hızına yetişicem aysun. ekimin 2sinde spor salonuna başlıyorum inşallah tığ gibi kalıcam
bende dün akşam yaklaşık 1tabak pilav yedim tek kaçamağım buydu. ne de olsa spora başlıcam deyip bu hafta biraz biraz kaçamaklar yapıcak gibi görüyorum çünkü 1haftam var sporsuz onda da azıcık yiyim
yarın güzel bi kahvaltı yapıp sucuklu yağda yumurtalı falanama akşamı dikkat edicem belki 1çikolata yerim
evet olabilir bence çoook iyi mesela negibi ceza olabilir düşünmek gerek
hem gaza gelmiş oluruz
kızlar bu da benim günlüğüm
sabah 8.30'da kalktım 1.5 saat super callanetics yaptım. super olanı ilk kez denedim canım çıktı vallahi normalinden çok zorladı.
10'da yarım kase tam tahıllı gevreği sütle lüplettim, yarım domates ve yarım yumurta yedim.
sonra çıktım yarım saat yürüdüm metroya kadar. bu sırada metrodaki merdivenler+bizim binadaki merdivenler+erkek arkadaşımla gittiğimiz mekandaki merdivenler saydım 400 kadar merdiven inip çıktım toplamda.
saat 2'de çok az peynir ve sevgilimin yediği patates kızartmasına azıcık sulanarak sanırım 10-15 adet patates kızartması yedim.
sonra beraber 40 dakika kadar hem yürüdük hem muhabbet ettik. ikimizin de yürüyüşü hızlı olduğundan resmen tempolu yürüyüş oldu
ardından eve gelirken de metro kullandım ve yine yarım saat yürüyüş yapmış oldum.
saat 20.00 gibi mideme açlıktan sancılar giriyordu ve gözüm tezgahtaki kavrulmuş fındık içine takılıyordu günlerdir sadece 1 avuç ondan yedimsonra da pişman oldum keşke yemese miydim diye
bu kadaaaarrrr
kızzz ne bu enerjiii....
zaten bütün gün bişy yememişsin yazdıklarına bakılırsa:26:yediklerinide sanırım yürürken yakmışsın sen bu tempoyla tığ gibi kalırsın :26:ama azıcık daha yemeğe dikkat et bence 2 saatte bir bişeyler yemeğe ve özellikle spor yaparken daha dikkatli olmalı di mi
kız sen süpersin ya valla bu kadar az yeyince kıskanıyorum seniaman nazar değmesin bacım:26:
ben temin bi tane milföyün kalorisine baktım 200civarışok oldum üstüne koyduklarım hariç nasıl pişman oldum ama görür o uzun süre evime sokmayacağım
kızlar 100dk yürüyüş -600kalori gitti
valla canım şöyle bi sorunumuz da var bizim.
erkek arkadaşımla ilk tanıştığımızda o 60 ben 72 kiloydum. şimdi o 65 ben 67 kiloyum
dur durak bilmeden yemek yiyor kendisi zaten metrodayken benle merdiven inip çıkma eriycen sen yürüyen merdivenle git diyorum
özellikle onun yanındayken zor oluyor çünkü iştahsız değil hatta ekstra iştahlı ama kilo alamıyor.
bakalım sözümüzde en azından aynı kiloda olalım istiyorumboylarımız aynı çünkü ama erkek olduğu için onun kemikleri daha iri tabi daha zayıf duruyor
o yüzden bana durmak yok yola devam
nazar değdirdin aysun :95::95::95::95::95::95::95::95::95:
dayımın kızı ve kardeşim bizdeydi akşam çay hazır kek falan çıkardım 1gr yemedim lakin babam uğradı bardakta mısır almış neyseki 1tane eksik almış bilmeden ama kızımın artığını yedim sonra onlar gitti saat 11 mutfağa girdim ne buldumsa yedim çikolata falan. şimdide peynirli çubuk yiyorum:125::125::125: sanırım hafta sonunun rahatlığı. ama böyle olmamalı
spor salonu oldu diye sanırım 1hafta rahat bırakayım kendimi düşüncesi bu duruma getirdi beni
pazartesi baştan:26:
hey maşallah
hatta evlenmeden önce 55-60 kg olman gerekir
bende eşimle nişanlıyken ben 55, o 65 idi
lakin şimdi ben 68, o 78
yani hep 10kg fark var aramızda ama dediğin gibi erkekler göstermiyor kilolarını
kızlar bu da benim günlüğüm
sabah 8.30'da kalktım 1.5 saat super callanetics yaptım. super olanı ilk kez denedim canım çıktı vallahi normalinden çok zorladı.
10'da yarım kase tam tahıllı gevreği sütle lüplettim, yarım domates ve yarım yumurta yedim.
sonra çıktım yarım saat yürüdüm metroya kadar. bu sırada metrodaki merdivenler+bizim binadaki merdivenler+erkek arkadaşımla gittiğimiz mekandaki merdivenler saydım 400 kadar merdiven inip çıktım toplamda.
saat 2'de çok az peynir ve sevgilimin yediği patates kızartmasına azıcık sulanarak sanırım 10-15 adet patates kızartması yedim.
sonra beraber 40 dakika kadar hem yürüdük hem muhabbet ettik. ikimizin de yürüyüşü hızlı olduğundan resmen tempolu yürüyüş oldu
ardından eve gelirken de metro kullandım ve yine yarım saat yürüyüş yapmış oldum.
saat 20.00 gibi mideme açlıktan sancılar giriyordu ve gözüm tezgahtaki kavrulmuş fındık içine takılıyordu günlerdir sadece 1 avuç ondan yedimsonra da pişman oldum keşke yemese miydim diye
bu kadaaaarrrr
hatta evlenmeden önce 55-60 kg olman gerekir
bende eşimle nişanlıyken ben 55, o 65 idi
lakin şimdi ben 68, o 78
yani hep 10kg fark var aramızda ama dediğin gibi erkekler göstermiyor kilolarını
bizde evlendiğimizde eşim benden zayıftı ben 64 falan o 59_60 arasıydısonra bi besledim onu senelerdir 76da sabit kaldı ama ben hep oynuyorum bi geri dönüp 64te kalamadım
yedikten sonra nelere pisman olmuyoruz ki...
gun icinde az yedigine de pisman ol bence
nazar değdirdin aysun :95::95::95::95::95::95::95::95::95:
dayımın kızı ve kardeşim bizdeydi akşam çay hazır kek falan çıkardım 1gr yemedim lakin babam uğradı bardakta mısır almış neyseki 1tane eksik almış bilmeden ama kızımın artığını yedim sonra onlar gitti saat 11 mutfağa girdim ne buldumsa yedim çikolata falan. şimdide peynirli çubuk yiyorum:125::125::125: sanırım hafta sonunun rahatlığı. ama böyle olmamalı
spor salonu oldu diye sanırım 1hafta rahat bırakayım kendimi düşüncesi bu duruma getirdi beni
pazartesi baştan:26: :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?