Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

yedikten sonra nelere pisman olmuyoruz ki...
gun icinde az yedigine de pisman ol bence
nitdin guler
aysun nasil yurudun kiz o kadar,masallah

ben 2 gundur cozuttum

valla canım kitap okuyarak inan zaman nasıl geçti anlamıyorsun sana tavsiye edrim dene bak hatırlarsan cezmut öyle yürüyordu
bu arada dikkat et valla çok abartmadan pazartesi dön eski moduna hadi bakalım:26:

Son düzenleme:
kızlar günaydınnn
sabah 11:00 de 3 kuru kayısı ve 1 bardak sıcak su ile başladım güne
KAHVALTI 12:00
[1] Yeşil Zeytin 2 adet 14
[2] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[3] Maydanoz 10 gr 4
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Tulum Peyniri 25 GRAM 64
[7] Bahçıvan Taze Kaşar 7 GRAM 22
[8] Beyaz Peynir 7 GRAM 18
TOPLAM 245KALORİ

evet, bi avuc findik nedir ki

valla canım kitap okuyarak inan zaman nasıl geçti anlamıyorsun sana tavsiye edrim dene bak hatırlarsan cezmut öyle yürüyordu
bu arada dikkat et valla çok abartmadan pazartesi dön eski moduna hadi bakalım:26:

cadi kizim izin verirse deneyim bi. yarin donuyorum ins.

ARA 14:00
150GR siyah üzüm
1kupa 5.1 yerde çay

150 gr siyah uzum kuru mu yas mi. kac tane geliyor, kac kalori

ben kurusunu seviyorum ama korkuyorum da yemeye

evet, bi avuc findik nedir ki

cadi kizim izin verirse deneyim bi. yarin donuyorum ins.

150 gr siyah uzum kuru mu yas mi. kac tane geliyor, kac kalori

ben kurusunu seviyorum ama korkuyorum da yemeye

siyah yaş üzüm canım taneleri saymadım valla küçüklüydü çok:26: 150gr 85kalori civarı küçük bi salkım kadar diyim

saat 11.00 1 kase mısır gevreği

1 saat callanetics yaptım

şimdi de yemeği fırına verdim, mantarlı kırmızı biberli tavuk yiycem

65dk yürüyüş tamam -400kalori:46.
AKŞAM YEMEĞİ 17.00
1 porsiyon pirinç pilavı
1porsiyon dana et kavurma
1bardak ayran
2 kaşık kadar domates salatası
yarım bardak karadut şerbeti

şimdilik toplamda 1280 kalorideyim..
umarım gece kaçamak olmaz :44:

neymiş o spor ya banada söle

şimdi de 2 saatlik yürüyüşümü tamamladım ohh

bugün pazar değil mi yaaa allah allah maşallah size ne diyim ben döktürmüşüm bugün
yarın başlıyorum yürüyüşe inşallah. tebrik ederim aysun pazar günü ve 1500 ü geçmeyen kalori

şimdi de 2 saatlik yürüyüşümü tamamladım ohh

ohhh döktürün 1.liği kapacak gibi görünüyorsunuz kızlar valla..
yarın bende başlıyım artık

off kızlar yaaa anneme gittim azönce bana zorla yedirdi ya üstelikte o kadar toktum ki
hamur kızartma bilir misiniz bilmem işte onlardan 4 tane yedim tam üstüne kardeşim nescafe yaptı bide 2 tane incir reçelinden incir yedim
yemiycem dedikçe kızdı tatile gidince yiyorsun bana gelince nazlanıyorsun deyince kıramadım

tüühh benimde nazarım değdi bak

olsun canım pazar avuntusu de geç. yarın yeni bir haftanın başlangıcı üstüne bir yeşilçay iç
ben dün ve bugün dökülüyorum resmen yarın toparlıcam

hadi sen de salma kendini tempo tempo

ayy aynı benim babaannem. sırf zorla yedirecek diye gitmiyorum gidersem de sabah erken gideceğim ki en azından akşam yemiş olmayayım

valla güler yarın dönüş yapalım. gidecek birincilik. ben birazdan koşu bandına atlayım

Kızlar utanarak yazıyorum 1 dilim fırında kızarmış lor peynirli domatesli ekmek dışında sadece sebze ve 1 yumurta ile güne sağlam başladım ama kardeşimin doğum günü olduğu için annem döktürmüş kısır makarna salatası içli köfte ince bir dilim pasta yedim he birde annemin böreğinin son lokmasını çaldım. sadece 20 dk açık havada yürüyüş var bugün sporda yok. inşallah 2 haftada verdiğim 1,5 kg yu geri almamışımdır (

Ama bu hafta kararlıyım daha çok spor yaparak vericem bu kg ları:26:

Ay vallahi yazmadan duramicaktim kusura bakmayin ama.tutamadim kendimi. bana.oyle incecik.manken gibi olmak.hic yakismiyor. kemiklerim iri.zaten ama igrenc duruyor su an 90 90 110 beden olculerine sahibim ama bu gobecigim ne var 60olsa. Daha oncede popom buyuk demistim kadinin kalcalisi yemegin salcalisi modundayim. veee 3 gun once oyle bi formul buldum ki bu sitede. tarcinli balli su. 3 gunde 1,5 kilo verdim. Denemeden yazmayi sevmem bu yuzden bekledim. metabolizmam acayip hizli calisiyor o kadar mutluyum ki. tarifini yazayim denemek isteyen denesin
oncelikle bir cubuk tarcini fokurdayana kadar yani kopuklenene kadar bir bardak suda kaynatiyoruz. sonra iki cay kasigi bal ilave edip karistirip afiyetle sabah ac karnina ve gece yatmadan once.iciyoruz. Sabah kullandiginiz.tarcini aksamda kullanabilirsiniz ama diger gune atin cope. Yediklerim ayni hatta bugun hayvan gibi yedim kekler borekler corekler. bu metabolizma isi tabiki ama surekli kabizlik ceken.ben.rahatim artik. ilk gun circir olabilirsiniz ama aldirmayin gecer o pasini aliyor bagirsaklarin :-D siz yinede diyet yapin benim gibi ha bire tikinmayin lutfen ama mutlka bunuda ekleyin hadi optum kizlar umarim.ise yarar

haftada 1 kez yapmazsan diyet iskence haline gelir. onemli olan yarina diyete devam edebilmek

bal tarcin cok duydum ama denemek gerek. tarcini da sevmem ama....

haftada 1 kez yapmazsan diyet iskence haline gelir. onemli olan yarina diyete devam edebilmek

bal tarcin cok duydum ama denemek gerek. tarcini da sevmem ama....

babasının kelebeği :) günaydın
nasılsın

akşam öle yazdım ama sabah dayanamayıp tartıldım. ve sadece öğlen onları yemem akşamada hiçbişey yememem etkili olmuş kg almayı bırak 100 gr vermişim nasıl mutluyum tarifi yok
Bugün spora inemedim tamirci usta gelcek die şu saat oldu hala gelmedi güya 8:30 -9 da gelicekdi. kahvaltı olarak 90 gr nesfit yedim 1,5 yarım yağli süt ile toplam 200kalori yaptı

tarçın şeker hastalarınada iyi gelir aslında insülin direncini kontrol etmek adına yararlı olabilir.çubuk tarçın alıp deneyelim bakalım

sana da gunaydin. cok sukur, sen nasilsin

evet denemek gerek.
ben de cumadan bu yana yedim. dun aksam noluyoz ya, hani bayrama 60 kg olacaktim dedim ve kafa dank.....
aksam yemegi 17 gibiydi. kizima kurabiye yapmistim mutfaga her girmeme nasil guzel kokuyor. 19 gibi 2 tane ondan yedim ve 1 saat kosu bandinda yuruyus. sonra yesil cay ve 30 dk kemerimi taktim. gece 1 gibi ac ac uyudum. sabah tartildim cuma gunku kg daydim cok sukur.

ama yemek yok. dikkat etmek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…