yedikten sonra nelere pisman olmuyoruz ki...
gun icinde az yedigine de pisman ol bence
nitdin guler
aysun nasil yurudun kiz o kadar,masallah
ben 2 gundur cozuttum
dışardayken her şey aşırı yağlı ve sağlıksız geldiğinden pek bir şey yemek istemiyorum. o yüzden bütün gün dışarıda olduğumda akşam böyle oluyor ama yine iyi kurtardım bir avuç fındıkla
valla canım kitap okuyarak inan zaman nasıl geçti anlamıyorsun sana tavsiye edrim dene bakhatırlarsan cezmut öyle yürüyordu
bu arada dikkat et valla çok abartmadan pazartesi dön eski moduna hadi bakalım:26:
ARA 14:00
150GR siyah üzüm
1kupa 5.1 yerde çay
evet, bi avuc findik nedir ki
cadi kizim izin verirse deneyim bi. yarin donuyorum ins.
150 gr siyah uzum kuru mu yas mi. kac tane geliyor, kac kalori
ben kurusunu seviyorum ama korkuyorum da yemeye
çok az yememiş misin canım:44:valla ben bu kadar yesem açlıktan ölürüm
bende çok beğendim bi indirme işlerini halledeyim hatta hep beraber başlarız yapmaya birbirimizden gaz alırız olmaz mı? bisiklette iyisporun her türlüsü caizdir
65dk yürüyüş tamam-400kalori:46.
AKŞAM YEMEĞİ 17.00
1 porsiyon pirinç pilavı
1porsiyon dana et kavurma
1bardak ayran
2 kaşık kadar domates salatası
yarım bardak karadut şerbeti
şimdilik toplamda 1280 kalorideyim..
umarım gece kaçamak olmaz :44:
şimdi de 2 saatlik yürüyüşümü tamamladım ohh
off kızlar yaaa anneme gittim azönce bana zorla yedirdi ya üstelikte o kadar toktum ki
hamur kızartma bilir misiniz bilmem işte onlardan 4 tane yedim tam üstüne kardeşim nescafe yaptı bide 2 tane incir reçelinden incir yedim
yemiycem dedikçe kızdı tatile gidince yiyorsun bana gelince nazlanıyorsun deyince kıramadım
bugün pazar değil mi yaaa allah allahmaşallah size ne diyim ben döktürmüşüm bugün
yarın başlıyorum yürüyüşe inşallah. tebrik ederim aysun pazar günü ve 1500 ü geçmeyen kalori
ohhh döktürün 1.liği kapacak gibi görünüyorsunuz kızlar valla..
yarın bende başlıyım artık
off kızlar yaaa anneme gittim azönce bana zorla yedirdi ya üstelikte o kadar toktum ki
hamur kızartma bilir misiniz bilmem işte onlardan 4 tane yedim tam üstüne kardeşim nescafe yaptı bide 2 tane incir reçelinden incir yedim
yemiycem dedikçe kızdı tatile gidince yiyorsun bana gelince nazlanıyorsun deyince kıramadım
bugün pazar değil mi yaaa allah allahmaşallah size ne diyim ben döktürmüşüm bugün
yarın başlıyorum yürüyüşe inşallah. tebrik ederim aysun pazar günü ve 1500 ü geçmeyen kalori
aynen senin nazar değdi bugün de
ohhh döktürün 1.liği kapacak gibi görünüyorsunuz kızlar valla..
yarın bende başlıyım artık
Kızlar utanarak yazıyorum 1 dilim fırında kızarmış lor peynirli domatesli ekmek dışında sadece sebze ve 1 yumurta ile güne sağlam başladım ama kardeşimin doğum günü olduğu için annem döktürmüş kısır makarna salatası içli köfte ince bir dilim pasta yedim he birde annemin böreğinin son lokmasını çaldım. sadece 20 dk açık havada yürüyüş var bugün sporda yok. inşallah 2 haftada verdiğim 1,5 kg yu geri almamışımdır(
Ama bu hafta kararlıyım daha çok spor yaparak vericem bu kg ları:26:
haftada 1 kez yapmazsan diyet iskence haline gelir. onemli olan yarina diyete devam edebilmek
bal tarcin cok duydum ama denemek gerek. tarcini da sevmem ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?