canım çok haklısın ekmek yememem gerekliydi zaten dikkat ettiysen genelde kahvaltıda yerim ekmek bi daha yemem hiç ammaaa kaynanam evde ekmek yapıp yolluyo bu aralar ve çok lezzetli yemeğin üstüne yiyorum onu ya engel olamıyorum kendime çoook güzelll[/B]
kız kapı kapı gez sabahtan bir daha kim pilav yapıcak öğren 1tabak albende yeri geliyo 1çay bardağından yapıyorum ama az yapınca hiç lezzetli olmuyo. akşam kuru fasülye yemişsin ama yanında ekmek yememeliydin canım çünkü 2tabak kadar fasülye karnını doyurmaya yeterli olurdu. bir de çok kalorisi var. bende 1tabak fasülye koyarım kendime ama devamı gelir
[/B]
benim yakınımdada hiç komşum yokki kapı kapı dolanayım pilav için
elifeyza napacaz bizz ya benimde bugün haberim oldu pazar günü 1ev dolusu misafirleri var annemin. bende söyliyim bari menüyü
kıymalı börek, haşhaşlı açma, midye tatlısı, aşure, lahana sarması, ve salata yapılcak
lahana sarması yesem börekte kalır mı aklım:26::26: aşureyi allahtan sevmiyorum. ama midye tatlısını da ilk defa yapacak hem de şerbetliiii:26: kızlaarrrr yardım
oooo başkan yandın sen biz pilavdan kaçarken sen nelere maruz kalacaksın öyle
1 dilim börekle salata yeter sana
ah canım ya yok mu bu aile dertleri insanı bazen çileden çıkarıyor...mutlu mesut huzurlu yaşayıp giderken böyle saçma sapan şeyler neden yapar bu büyükler hiç anlamam
kızlar biraz dertlerimi dökeyim belki rahatlarımmben tam kaynanazedeyim. kayınpederim lihkap sınavı bu hafta belli olacak ve bursayı kazanırsa yandım bittim eşimin işsizliği söz konusu. eşim burda babasının işlerini yürütüyo. babası ise osmaniyede bürosu var devlette çalışıyo ama bursayı kazanırda gelirse bize hiç rahat vermicekler taşının bizim evin yakınlarına diye tekrar söylenmeye başlıcaklar eşime. ben annemin alt katında oturuyorum eşim hiç çıkmak istemiyor çünkü daha önce kendi evimiz vardı evlendiğimizde ama kaynanam bizi o evden kovdu dışarı attı tam anlamıyla. ona güvenip taşınamayacağımıza göre eşimde nereye kadar idare edicek ve işten çıkarılcak. bu kısır döngü sürekli aynıları tekrarlanıyor. öfff bunun sıkıntısı geldi sınavı çok iyi geçmiş çünkü 4il yazmış ama inşallah burası çıkmaz.:18::18::18: başınızı ağrıttımm
zaten 4aydır kaynanamla tekrar bi küstük sildik birbirimizi
eşime yalakalıklar yapıyor ama eşim annesini tanıyo tam fitneci yalancı abartır her şeyi. işsizlik çok kötü, bir de kayınpederim iş bulamasın bize muhtac olsun diye elinden geleni yapmıştııı önceden ve 1yıl işsizdi eşim
![]()
daha evvel yaptıklarını unutup sen yinede büyüklük yapıp ne güzel tatilede gittin onlarla, geçen sefer hemen hemen her gün giderdin hatırlıyorum.. bide temizlikte yapardın