Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

sabah :12:15
3 dilim ekmek ( kahvaltıda arkdslarım vardı gırgır muhbbt derken kantarın topuzu kaçtı :26:)
1 dilim peynir
6-7 zeytin
1,5 haşlanmış yumurta
açık şekersz çay

saat 16:10
1 kupa yeşil çay
1 muz

saat 18:00
çorba
salata

bugün nedense çok su içemedm ya 1,5 ltre civarı :/

günaydınkızlar
dünkü menü
sabah
1/2 kk peyniri 3 zeytini çiçek ekmeğin 1 çiçek kısmına koydum yedim.
öğle
4 yk esmer bulgurdan pilav
1/2 tabak türlü
1 kepçe çorba
akşam
2 yk pilav
1 tabak türlü
1 dilim ekmek(ara yapmayınca fazla kaçtı)

spor 30 dk yürüyüş
su 3lt sıcak su
dün akşam ki ekmek dışında sorun yoktu . mekik çekemedim. çocukllara beslenmeleri için birşeyler hazırladım. ama kendim yemedim.
neyse ben kaçar

sabah....
1 yumurta, 1 közlenmiş kırmızı biber. çay

öğle....
kuru fasulye yarım tabak.
2 yk buldur pilavı .
3 dlm ekmek.
1 mandalina.
ayran.

ara...
4 minik lokum.
çay.

akşam....
3 parça ızgara et.

gün içinde 3 lt su ..ve aralarda da 2 kez sinameki çayı içtim kızlar ondan mı bilmiyorum bu sabah tartıldım 900 gr gitmiş gerçekten çok mutlu oldum göbeğimde indi sanki biraz.yarında bu ekilde çıkarsa kilom demekki doğru yoldayım...:8::8::8::8::10::10::10::10::10:

sabah....
1 yumurta, 1 közlenmiş kırmızı biber. çay

öğle....
kuru fasulye yarım tabak.
2 yk buldur pilavı .
3 dlm ekmek.
1 mandalina.
ayran.

ara...
4 minik lokum.
çay.

akşam....
3 parça ızgara et.

gün içinde 3 lt su ..ve aralarda da 2 kez sinameki çayı içtim kızlar ondan mı bilmiyorum bu sabah tartıldım 900 gr gitmiş gerçekten çok mutlu oldum göbeğimde indi sanki biraz.yarında bu ekilde çıkarsa kilom demekki doğru yoldayım...:8::8::8::8::10::10::10::10::10:
bacım öğle 3 dilim ekmek çok olmuş be hem ekmek hem pilav olmamış bence

bacım öğle 3 dilim ekmek çok olmuş be hem ekmek hem pilav olmamış bence

evet hakılısn yazarken bile utandım kendimden ama kuru fasulye olunca ekmesiz lezzeti alınmıyo ki birde bi güzel yapmışımki zor ttuutum o kadarada şükrediyom. normalde bi tabak kuru fasulyesi yarım ekmekle yeme kapasiyesine sahibim :)

evet hakılısn yazarken bile utandım kendimden ama kuru fasulye olunca ekmesiz lezzeti alınmıyo ki birde bi güzel yapmışımki zor ttuutum o kadarada şükrediyom. normalde bi tabak kuru fasulyesi yarım ekmekle yeme kapasiyesine sahibim :)

akşam az yiyerek dengelemişsin .güzel olan o:46:

akşam az yiyerek dengelemişsin .güzel olan o:46:

evet ya su sabahaki kilom bana çok gaz verdi.. dengelemeye çalıştım zaten et çok tok tutuyo..bu gün öğlende biraz kaşırdım ama akşama artık ona göre yer ara öğünümü de yemem.. inş hafta sonu kaçırmam ucunu p teaii mutlu mutlu bildirim yaparım..inş en kısa zamanda hepimiz idealimize ulaşırız..

tebrik :38::38::38:
alkışşş:46::46::46:
:65::65::65::65:

bildirimi hangi bün yapıyoruz cum a mı p.tesi mi.

pzartesi günleri yapıyoruz canım..

bu arada kilo bildirimlerini de sürekli paylaşmak yerine sadece p.tesi günleri söylesek hem karısmaz kızlar daha iyi olmaz mı? böyle her gün söylendiğinde takip etmesi zor oluyor sanki

Canlar bu günkü menumu yazıyorum..
Sabah ...
Bir minik elmalı pay.

Öğle....
1/2 makarna.
Az sebze yemeği
Brokoli li yoğurt..mandalina..

Aksam.....
1fincan sahlep.
1kase yoğurt..

artık kilo verme konusunda daha bir istekliyim ve bir amacım var. sanırım nisan ya da mayıs ayında sevdiceğimn ailesiyl tanısıcam ve bu yaz isteme felan olacak. o zamana kadar hedef kiloma ulaşmak istiyorum ve bunun için ne gerekiyorsa da yapıcam :))))))

artık kilo verme konusunda daha bir istekliyim ve bir amacım var. sanırım nisan ya da mayıs ayında sevdiceğimn ailesiyl tanısıcam ve bu yaz isteme felan olacak. o zamana kadar hedef kiloma ulaşmak istiyorum ve bunun için ne gerekiyorsa da yapıcam :))))))

canım çok sevindim inş. herşey gönlüne göre olur napıyoruz ozaman sağlıklı bir şekilde kilo veriyoruz :)

Günaydın
Dünkü menü sabah öğle iyi di ama akşam tren raydan çıktı valla ama bu bugün sadece protein tüketerek dengelemek istiyorum
Pazartesi utanma k istemiyorum
Herkese iyi tatiller

Back
X