Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum.26 yaşındayım evliyim ,6 yaşında bir oğlum var
boy:1,67 kilo:67 hedefim 60 kg olmak.Hep birlikte başaralım lütfen

gel gel hannnııımmmm...burası bi hareketleniyo bi durgunlaşıyo ama ben hep burdayım..başaralım birliktee...pes etmediğn sürece oluyo..ben ilk defa bu kadar iradeli ve istikrarlı ilerliyorum..kimse olmasada topikte girip yazıyorum ..o bile çok etki ediyo..

gel gel hannnııımmmm...burası bi hareketleniyo bi durgunlaşıyo ama ben hep burdayım..başaralım birliktee...pes etmediğn sürece oluyo..ben ilk defa bu kadar iradeli ve istikrarlı ilerliyorum..kimse olmasada topikte girip yazıyorum ..o bile çok etki ediyO

ay valla çok sevindim beraber adım atacağımız için bakalım neler başarabileceğiz el birliğiyle :)

günaydın diyicem ama kimse gelmiyo artık... genede günaydın...
yakar-6767-babasınınkelebee-güler-ve diğer arkadaşlar nerdesizniz...

benim bugün moralim bozuldu ..sabah bi tartıldım 3 gündür önemsemeden yediklerim yüzünden ..gene az yiyorudum ama bir lokmadan bişey olmaz dediklerimin neler yapabildiğini gördüm..

dünkü menüm..
sabah..2 yumurta
peynir
çay 2 şekerli)

öğlen.....
yarım lahmacun.
2 yemek kaşığı tavuk sote.
2 şokomel.
çay.

ara.
1 avuç kuru üzüm
2 kuru incir.

akşam..
bir ince lavaşa çigköfte dürüm.
1 bardak meyvesuyu.
2 avuç kadar patlamış mısır.

2 lt ye yakın su.
az hareket yaptım.

:14::14::14::14::14:

ben burdayım. arada girip hayalet olarak bakıp çıkıyorum.
ama 1,5 aydır tüm motivasyonum düştü. 72 lerde takıldım daha doğrusu nasılsa gidiyor bu kilo diye fazzla kaçamak yaptım ve
hala 72 lerdeyim :((

dün menüm
sabah
1 dlm ekmek
1dlm peynir
5 zeytin
1 h.yumurta

ara 3 kayısı
öğle
1dlm büyük su böreği
1 dlm pasta ama sadece keklerini meyvesini yedim

ara 4 kayısı çay

akşam
7 yemek kaşığı mantı

ara
1 sade türk kahvesi 2 minik lokum

su 1lt ancak.

bugün

sabah
eşimle çok güzel kahvaltı yaptık belki 3-4 aydır ilk kez
2 akıtma
1dlm peynir
1 haş yumurta
5 zeytin
1 sosis
10 tane patates kızartması
1 tatlı kaşıgı reçel
1 tatlı kaşıgı çikolata

ara yok
öğle yok
ara 1 muz

akşam pazı yemeği yapıcam
yoğurt, pazı, salata yiyeceğim

ara yine kahve olur sade

su içemiyorum ama şimdiye kadar 500 gr oldu

canım öyleee bende dün bi düşüklüğe girdim ama kendine gel dedim sonra....
haftasonu bende biraz kaçırdım hamburger bile yedim ...akşamları cps ve msıır patlatması...sabah tartıldım 300 gr almışım..gene şürkür ..ben düşününce eylül gibi iyi kötü rejime başladım 62 kiloydum farketmeden 57 ye kadar inmişim belki uzun bi süre ama genede iyi iki ilerleyip bir takılıyorum bende..olsun her giden 300-500 gram almadıkça zamala gideceketir tamemen ...bi ara 58 den naptıysam düşemedim şimdi şeytanın bacağını krıdım yaa onca yemeye rağmen hala 57 lerdeyim ya ona da şükür..

moralini bozma..gerçekten bak girip okuduğunda bir slm bile yazsan etkiliyo insanı psikolojikmen ...pes etmek yokk demiyormuyuz...
hadi kızlar sizde gelin hepimziin morale ihtiyacı var...

midem o kadar küçülmüş kii ..öğlen yediklerimi önceden yesem aç kalktım derdim..gene çok yedim ama sabah kahvaltı yapmamıştım..yanıma getiremeyince bişey öğlen yüklendim haliyle..
patates oturtma 1 tabağa yakın az bi parça ekmek ve 2-3 kaşık kadar yoğurtlu makakrna ..12 de yedim ve uan 2:30 saat ve hala midem çok rahatsız...

kimse girmiyo artık nerdeyse gruba ben de deli gibi yazıp duruyorum ama bu kez kendime söz verdim ve emnin bi yerden pes etsem arkası hemen yemek yemekte buluyorum kendimi..o yüzden kimse girmesede yazıcam aklıma geldikçe zmanım oldukça
yeni arkadaşlar daa gelirse çok mutlu olurum..
:16::16::16::16::29::29::29::29:

gene kimse yok :14::14::14::14:neyse ben dünkü menümü yazayım ...

sabah..
yemedim..

öğle....
az makarna yoğurtlu
yarım tabak patates oturtma.
3 dlm kadar ekmek...

ara...1 avuc kadar kuru üzüm. çay.

akşam..
2 yk kadar patetes oturtma gene
yarım kase yoğurt..
yarım muz.

azda olsa egzersiz yaptım
3 lt kadar su içtim..

Arkadaş lar fenalardayim siz ne durumdasiniz verdiğiniz kilolari koruyor musunuz..oruç borclarim var pazartesi perşembe günleri oruç tutayim diğer günlerde dyete devam edeyim diyorum..gelirseniz devam ederiz beraber ama kimse olmasa da ben yenden baslicam inşallah..

dün oruçtum ve akşam bir kase arabasşı çorbası ile iki dilim hamur bol salata yedm ekmek yemedm hiç....sonrasnda da hiç bşy yemedm açlık hissetmedm nedense....zaten ben şu bir aydır hiç açlık hissetmyrm sırf abur cubur istyodu canım..aksilik bgnde gezmeye gtcem umarım abartmadan yerm.....vüctta çok ödemm oldğunu hissdyrum ....2 litre su içmeye çalışcam inşallh...

:46::46:geldi geldiiiiiiiiiii diyet azmi yenden geldi çok heveslendm valla...hadi bakalım yendn düzenli beslenme gnleri başlasın çok atra verdim çok abbur cubur yedm çikolata özelliklee....dün gezmede çok ikram vardı ben bi kaç mercmek köfte ince dilim mozaik ve bi küçük simit yedm ii hissdyrum kendmi pişman da değilim....bu sabah yumurta haşlama köy peyniri 2-3 zeytn maydnz bir dilim çavdar ekmeği ve şekersiz çay içicm...gün içinde 12 bardak suyu zorlcam bakalm kaç bardak olcaakk...su çok önemli ya bi içebilsem süper olcak...

kilo cetvelmdeki kilomdan çok uzağım:17: ama bozmcam cetveli yndn 69 a geldğimde güzel bi cetvel hazırlıcam :32:çiçekli bahar havasında bahara hazıırrr olcam inşallah....martta yürüyüşe bşlarsam müthiş olur:8:aslında hemen başlamayı çok isterm ama 2 yaşında oğlum var:emir_bebek:çıkamıyrum maalesef bende gnler uzayınca 6 gbi çıkıp 7 gbi dnmeyi düşüyorum ...... yani 1 saat gayet ii çok sevyrum zaten yrmeyi babaya bırakıp çıkarım inşallah bi aksilik olmazsa hem selülitlere çok ii geliyo yrmek ya....selülit kremi de aldım sürer çıkarım ohh miisss....

bu gn kahvaltı gecikti canım istemdi....10:40 ta klasik kahvaltı yaptım 12:40 ta ara öğn olarak 3 hurma yedim 2 -3 bardak su içtim henz...saat 3 te 1 kase tarhana çorbası ve lahana salatası ycem .....:56:

14 35 öğle yemeği olarak sekiz adet mercimekli köfte kıvırcık ile yannda bir kaseye yakın yoğurt off bee acıkmışım valla 5 gbi ara öğünde elma ycem....:56:

Öğle yemgndn snra beş gbi elma yedm aksam yedi gbi iki film çavdar emeği salata ve sinrsz hamsi yedm..az şekerli türk kahvesi pesnden bir porsiyon meyve ve bir avuç leblebi simdi de kuck bi bardak sut ictm...çok gbi grnsede miktarları çok sayılmazdı.. Midem rahat sayilir su an..yarn oruç olcam yine inşallah..gece sadece su icicem..ha unutmadan bir karede fistkli çikolata yemistm..pes etmek yok fit olana kadar devaaaaammm..

Bu GN bol su ictm çok şükür.. Pazartesi iyi şeyler bekliyorum bakalım..bu GN kacamagm yoktu tabi seekz bucukta yedgm kuruymisi saymazsak olsun pişman değilim..artik yesiklermden pişman olmuyorum galiba çünkü ertesi gün telafi ediyor sayilirim..metablizmam iyi ama ya gizli veriyorum ve hala kucuk oğlumu emzriyorum..nisanda biraktircam..o zamana kadar baya vermm gerek ..bide elma sirkeli halli suya baslasaydim yaa çok etkili denyo yağ yakmada

Back
X