Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Aman yaş telefondan yazinca karisiyo..neyse zaten tek ben warim buralarda kimse kusur yazmaz artik:))

kendme küçük küçük hedefler koymaya karar verdim...24 şubat pazartesi 69 a düşersem yaşaddıımm...

ohh şiştim valla mercimekli tarhan çorbası nerdeyse 1 buçuk kase içtim 1 dilim ekmek ve haşlnmış kuru sebzeler sarımsaklı yoğurt eşliğinde yedm ii gitti ama çok doydum...akşama bamya var 1 tabak yerim bir bardak ayran ile ekmeksiz...

bu gn en düşük kilom 71.5 di sevndm..istikrarlı devam edersem yendn kırılma noktam olan 68 e düşebilirm...biraz kilo vernce duraklam dönemnde 5 günde 5 kilo diyetne başlamk istiyorum inşallah...bide elma sirkesi alınca ballı sirkeli su içicm sabah ve akşamları haaddee

Hafta sonu çok yiyorum yaa..ama pişman olmak yok yarin dengelrm inşallah...hafif sönmeye basladim..bırakmak yok hedefe yavaş olsa da ulsicam inşallah bu sefer

iki dilim çavdar ekmeği arasına acı sos ve şekersiz çay ile güne başladım öncesnde iki bardak su içtim..aslında bu gn oruç olmam lazımdı ama yne geciktm nyet edemedm...perşembe tutarım inşallah ya..gnler iice uzamadan bitireydim borçları....elma sirkesini aldım ama kahvaltıdan önce içmeyi unuttum zaten cesaretmde yok ya bırakırsam dye du bakalım ne zaman başlıcam...şok diyet şart bana ama valla cesaret yok başlım mı bitirmeliym...

Hoşgeldin elifeyza..
Bende sizler gittikten sonra toplayamadim birde kilo vermenin rehaveti :(
Diyetisyene devam ediyorum yarin Tarti günüm. Geçtiğimiz sali 70.9 idim. Bskslim yarin 69.9 görebilecek miyim?
Gerçi bu hafta kafama gore takildim.
Hadi yeniden kaldigimiz yerden fit olana kadar...

Bugün menüm
Sabah 2 dlm ekmek peynir yumurta

Ara 3 kayisi 5findik

Öğle
4 dlm ekmek içleri kasarli tost

Ara 20 tane findik

Aksam 1 tabak soslu manti

Ara dondurma

Yani Tarti öncesi müthiş bir gün oldu :((

Arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. Haziran ayına kadar vermem gereken 10 kilo var. 60 kiloyum ve boyum kısa olduğundan bayağı fazlam var ( Boyum 1.50 bu arada) Ama zayıflayamıyorum. Yani 1 ay 3 kilo veriyorum sonra 2 kilosunu geri alıyorum hep böyle devam ediyor. Bir düzen ve devamlılık sağlayamıyorum :(:(:(

6767 şimdi ben azimli hatunlar konusunda yazıyorum istersen sende katıl :4: urda yalnz kalınca motve olamdım pek orası ii gdiyo şimdi öptümm:54:

kızlarrrr nasılsınızzzz... aylar sonra sizlerle tekrar buluşabilmek çok güzelll. nasıl mutlu oldum bilemezsiniz.

beni sorarsanız bol kilolu, çok mutlu, çok yoğun, 2 prensese sahip olarak geri döndüm. aybüke su kızım 37 gün önce aramıza katıldı. uykusuz, gazlı geçen gnleri geride bıraktık şükürler olsun. kızım dünyamıza alıştı, biz ona alıştık derken hayatımız biraz olsun düzene girdi ve bende aynaya bakma şansı buldum. nemi gördüm :) şimdiye kadar hiç diyet yapmamış halimin geri döndüğünüüü :( olsun sağlık sıhhat mutluluk bizlerle olduktan sonra gerisi boş. pazartesiye kadar diyete adapte durumunu yaşamak istiyorum. pazartesi itibariyle sizlerleyim. kilomu ve hedefimi belirtirim.

kısacası bugünlk bukadar :) kısa kısa vakit buldukça yazmaya çalışac ağım. hepinize sevgilerrr.....

yoğn geçen ayların ardından sabah uyanıp silkindim ve tartıya çıktım.

merhaba kızlar evt epey ara verdikten sonra tekrar geldim 67 den 61 e kadar düştüm fakat bu aralar biraz fazla kaçırdım ve şuan 63 gözüküyorum sizleler devam edecem ve hergün yazmaya çalışcam

kızlarrrr nasılsınızzzz... aylar sonra sizlerle tekrar buluşabilmek çok güzelll. nasıl mutlu oldum bilemezsiniz.

beni sorarsanız bol kilolu, çok mutlu, çok yoğun, 2 prensese sahip olarak geri döndüm. aybüke su kızım 37 gün önce aramıza katıldı. uykusuz, gazlı geçen gnleri geride bıraktık şükürler olsun. kızım dünyamıza alıştı, biz ona alıştık derken hayatımız biraz olsun düzene girdi ve bende aynaya bakma şansı buldum. nemi gördüm :) şimdiye kadar hiç diyet yapmamış halimin geri döndüğünüüü :( olsun sağlık sıhhat mutluluk bizlerle olduktan sonra gerisi boş. pazartesiye kadar diyete adapte durumunu yaşamak istiyorum. pazartesi itibariyle sizlerleyim. kilomu ve hedefimi belirtirim.

kısacası bugünlk bukadar :) kısa kısa vakit buldukça yazmaya çalışac ağım. hepinize sevgilerrr.....

yoğn geçen ayların ardından sabah uyanıp silkindim ve tartıya çıktım.

mart ın kaçında doğdu kızın. hayırlı olsun, allah ayırmasın inş.

nerelerdesiniz kızlar...........

toplanan varsa bende burdayım millet şubatta tekrar başladım ve 72.7 den 65.6 ya düşmüştm son gnlerde biraz saldım azcık geri aldım ama durmak yok vallaaa...

ramazan ilk gün 65 ve bayram ilk günde 60 hedfim hadi bakalıımmm......

Oooo epeydir uğramıyordum kimler kimler yazmış :KK36:
Ben Şubat ayında işe girdim temmuzda çıktım, sonra eylülde tekrar işe başladım ve hala devam ediyorum o yüzden yazamadım uğrayamadım hiç.

Veeeee 2. bebiş geliyor:anneadayı: henüz yeni hamileyim dr a randevü aldım. Şuan 60 kiloyum
Gireniniz okuyanınız olursa yazsın özledim hepinizi:KK74:

Merhaba arkadaşlar bende epeydir uğramiyordum 58 günlük erkek bebeğim var günler nasıl geçiyor fark edemiyorum emzirdiğim içinde diyet yapmıyorum. Gülercim çok sevindim hamileliğine gözün aydin

Oooo epeydir uğramıyordum kimler kimler yazmış :KK36:
Ben Şubat ayında işe girdim temmuzda çıktım, sonra eylülde tekrar işe başladım ve hala devam ediyorum o yüzden yazamadım uğrayamadım hiç.

Veeeee 2. bebiş geliyor:anneadayı: henüz yeni hamileyim dr a randevü aldım. Şuan 60 kiloyum
Gireniniz okuyanınız olursa yazsın özledim hepinizi:KK74:

Çok sevindim güler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kaç aydır kısmet olmadı bize. Darısı bana ve isteyen herkese olsun inşallah.ben de ortalama 60 kg yum.

Merhaba arkadaşlar bende epeydir uğramiyordum 58 günlük erkek bebeğim var günler nasıl geçiyor fark edemiyorum emzirdiğim içinde diyet yapmıyorum. Gülercim çok sevindim hamileliğine gözün aydin

Sağol canım. Seninde bebeğini Allah bağışlasın. Başka çocuğun var mıydı? Unutmuşuz valla yazışmaya yazışmaya

Çok sevindim güler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kaç aydır kısmet olmadı bize. Darısı bana ve isteyen herkese olsun inşallah.ben de ortalama 60 kg yum.

Amin inşallah teşekkür ederim. Evet darısı olmayanlara ama beklenmedik bi hamilelikti şoktayız hala. İyi kilo aynı alamamakta bi başarı:KK66:

oo gülercim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..vay be özlemişim valla ne kilolar verdik bura tabi ben geri aldım o ayrı....
ne eğlenirdik burda ya yarışmalar falan ...En Büyük KK

Back
X