Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr nasılsınızzzz... aylar sonra sizlerle tekrar buluşabilmek çok güzelll. nasıl mutlu oldum bilemezsiniz.
beni sorarsanız bol kilolu, çok mutlu, çok yoğun, 2 prensese sahip olarak geri döndüm. aybüke su kızım 37 gün önce aramıza katıldı. uykusuz, gazlı geçen gnleri geride bıraktık şükürler olsun. kızım dünyamıza alıştı, biz ona alıştık derken hayatımız biraz olsun düzene girdi ve bende aynaya bakma şansı buldum. nemi gördüm :) şimdiye kadar hiç diyet yapmamış halimin geri döndüğünüüüolsun sağlık sıhhat mutluluk bizlerle olduktan sonra gerisi boş. pazartesiye kadar diyete adapte durumunu yaşamak istiyorum. pazartesi itibariyle sizlerleyim. kilomu ve hedefimi belirtirim.
kısacası bugünlk bukadar :) kısa kısa vakit buldukça yazmaya çalışac ağım. hepinize sevgilerrr.....
yoğn geçen ayların ardından sabah uyanıp silkindim ve tartıya çıktım.
Oooo epeydir uğramıyordum kimler kimler yazmış
Ben Şubat ayında işe girdim temmuzda çıktım, sonra eylülde tekrar işe başladım ve hala devam ediyorum o yüzden yazamadım uğrayamadım hiç.
Veeeee 2. bebiş geliyorhenüz yeni hamileyim dr a randevü aldım. Şuan 60 kiloyum
Gireniniz okuyanınız olursa yazsın özledim hepinizi![]()
Merhaba arkadaşlar bende epeydir uğramiyordum 58 günlük erkek bebeğim var günler nasıl geçiyor fark edemiyorum emzirdiğim içinde diyet yapmıyorum. Gülercim çok sevindim hamileliğine gözün aydin
Çok sevindim güler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kaç aydır kısmet olmadı bize. Darısı bana ve isteyen herkese olsun inşallah.ben de ortalama 60 kg yum.