Pes Etmek Yok Hedef: Fit Olmak

Bugünün menusu
Sabah 8.30
Tereyağlı yumurta
Zeytin gerisi ayni:)

15.30
1 tabak etli yesil fasulye
1 tabak karnibahar
1 kase yogurt
Turp ve yesil sogan

18 atıştırmalık turp

Selam canım birkaç günlük cezadan sonra yine buradayım ve malesef çok hastayım dün arkadaşlarım geldi makarna ve menemen günü yaptık ve geceden Bu yana midem bulanıyor başım ve heryerim ağrıyor sabah doktora gittik birazdan yine gideceğim çok fenayım ateşimde var

Canım günaydın sağlıklı mutlu güzel bir hafta dilerim dün geceye kadar hastanede yattım serum taktılar bugün biraz daha iyiyim

Bugünki menüm kahvaltıda yarım haşlanmış patates midem yüzünden ,mercimek çorbası ,peynir ve biraz kuruyemiş akşam mercimek çorbası ve zeytinyağlı bakla yemeği ,yoğurt

Canım bugün eşim dükkana bendem önce gitti Benimde bazı işlerim vardı onları halledip gitmem gerekiyordu dükkana neyse ben kışın kotondan indirimde keten beyaz mavi çizgili bir ceket almıştım gecen haftada ona uygun Bebek mavisi pantolon aldım onları giydim altına beyaz spor ayakkabılarımı giydim çeker içine beyaz bademi üstüne mavi taşlı bir kolye neyse dükkana gittim adamın ağzı açık kaldı emin bizlerde öyleyizdir eşlerimiz düzgün bir kıyafet giyince tuhaf oluyoruzdur eşimi ilk kez beni beğenirken gördüm gülümsedi ve ben tuhaf oldum ne oldu dedim hiç dedi seni ilk kez böyle görüyorum dedi ne var bunda diyecek olursanız ben 6 yıl boyunca tayt ve üstüne uzun tunik giymiş 54 bedenlik kabanın önü kapanmamış ve eşofman altı ile dolaşan bir insandım bir tuhaf oldum ve inşallah bugünki gazdan sonra bir daha zararlı beslenmem

Bugünki menüm mide bulantım malesef bugünden rahat bırakmadı kahvaltıda haşlanmış yumurta sadece sarısı,peynir,kuruyemiş yeşilllik ,öğlende yiyemedim küçük kivi bir elma ,sade Türk kahvesi akşam acılı Adana yanında salata ve su

Bugünki menüm kahvaltı :klasik Karatay öğlen ekmeksiz tabakta döner ve sumaklı soğan akşam zeytinyağlı kabak ve yoğurtlu kereviz

Canım nerdesin bugün burada bekleniyorsun

Geldim canim bugun inanılmaz yogundum 1 saat uyuyayim dedim kalktım tum isler birbirine girdi.
İnternet geldi ama sansa ben musait olamadım. Diyet fena degil ama cok memnun oldugumu soyleyemeyecegim biraz kacamak oldu arada sukur ki regl bitti istah krizleri bitti artik burdayiz inşallah birazdan menu yazariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…