Bende yarın spora gideceğim bugün sabahdan akşama kadar evde yattım evi zor toplayıp süpürdümhiçbirşey yapasım Yok yarın spora gideyim diyorum oradan da d&r kitapları bir bakayım şöyle evde olmanın tadını çıkarayım birde bir elbise gördüm aman allahım almak istiyorum fakat hem çok pahalı 200 tl hemde kumaşı malesef pamuklu değil aklımda onda kaldı yarın tekrar gidersem foto çekicem sana atarım almam ama
İnşallah canım ya pek umudum yok ama iştebakalım sabah Allah dan yarın kahvaltıyı eşim hazırlayacakmış geç gidecek gruplar 09.00 gelecekmiş şöyle saat 8 kadar kahvaltı yapalım dedik
Senin bahardan canım Benimde dediğin gibi ilaçlar ve yoğun tempo çalışmam sanırım acayip etkiledi nasıl diyeyim sana penye kalın kumaş gibi ne bileyim o kumaşa o para bana fazla geldi ben 50-100 tl arası almaya çalışırım kıyafeti ama iç çamaşır ve ayakkabı çok önemlidir gerçekten çünkü bütün gün ayakkabı ile dolaşıyorum dün Pazar'dan 100 tl çorap aldım hergün değiştiriyorum ya pamuklu uyguna geldi iyi oldu tanesi 0.50 kuruşAl benden de o kadar hic birsey yapasim yok hep uyuyasim var bahardan sanırım canım bide sen ilactan ve yan etkisinden dolayi bitkin dusmussundur
Spor sana cok iyi gelecek super
Elbise nasıl hep pamuklu olacakki zaten canim arada farklilik olsun camasir da takintiliydin ama dis giysi sorun olurmu ki
Tmm foto bekliyorum o zaman kac beden baktın
Insulin direnci yuksek canim sinirdaymis kac dedim hatirlamiyorum diyor onun icin doktorun yuksek demesi yeterli çıktı da almamis bi ara kullandi kafasina göre ara verdi simdi bir aya yakindir kullaniyor devam edeceksin demis dr 3 ay bakalim ama iyi kilo verdi beyzade pantolonlari epey genisledi:)Eşine niye glifor verdi canım doktor birde çok kullandı mı Benim gibi merak ettim doğrusu
Senin ki yine iyimiş Benim ki dağıtıyor ve her yeri patırıyor sorma birde bugün konserve domates almış en nefret ettiğim olay gecen yaz yapamadım domates tutturdu menemen diye birde yarın zorla yedirmeye çalışır bak sen kavgayaIyi gelecek iyiBenim de esim bu aralar pek kahvalti hazirlar oldu da hazir kahvalti iyi hoş da cok karistiriyor mutfağı yahuu
İyi geceler canım gözlerim gidiyor
Sınırdaysa 5.5 üstü yani 6 civarıdır canım ilaca güvenmesin sıfır karbonhidrat bol sebze ve etli beslenirse düşer benim ki 28 civarından 5.5 düşmüştü şuan 8 çıkmışInsulin direnci yuksek canim sinirdaymis kac dedim hatirlamiyorum diyor onun icin doktorun yuksek demesi yeterli çıktı da almamis bi ara kullandi kafasina göre ara verdi simdi bir aya yakindir kullaniyor devam edeceksin demis dr 3 ay bakalim ama iyi kilo verdi beyzade pantolonlari epey genisledi:)
Senin bahardan canım Benimde dediğin gibi ilaçlar ve yoğun tempo çalışmam sanırım acayip etkiledi nasıl diyeyim sana penye kalın kumaş gibi ne bileyim o kumaşa o para bana fazla geldi ben 50-100 tl arası almaya çalışırım kıyafeti ama iç çamaşır ve ayakkabı çok önemlidir gerçekten çünkü bütün gün ayakkabı ile dolaşıyorum dün Pazar'dan 100 tl çorap aldım hergün değiştiriyorum ya pamuklu uyguna geldi iyi oldu tanesi 0.50 kuruş
Senin ki yine iyimiş Benim ki dağıtıyor ve her yeri patırıyor sorma birde bugün konserve domates almış en nefret ettiğim olay gecen yaz yapamadım domates tutturdu menemen diye birde yarın zorla yedirmeye çalışır bak sen kavgaya
Diyetisyenin verdigine uyuyor canim esmer ekmek ve bulgur pilavi yiyorSınırdaysa 5.5 üstü yani 6 civarıdır canım ilaca güvenmesin sıfır karbonhidrat bol sebze ve etli beslenirse düşer benim ki 28 civarından 5.5 düşmüştü şuan 8 çıkmış
Bir 20 sene çorap almam artık eşimde şaşırdı hayırdır savaş mı var diyorHayırlı olsun canim ben hayatta çoraba o kadar parayi bi kere de vermem tum aileye alacak olsam neyse de
Hayirli olsun canim ayaginda eskisin
Ay benimki öyle ya of işte şimdi uyandı bakalım ne yapacak her yer savaş alanı olucakAllahtan benimki zorla sunu ye bunu ye diyen bi tip degil ay hic cekmem yemiyorum diyorsam yemem o kadar duyuyorum da kusen benimle neden yemiyorsun bensiz nasil yersin diyenleri ben kavga çıkarırım oyle yapsa
Çok iyi maşallah kaç kg verdi bende yemiyorum normalde patates dün kötü olunca yedim artıkDiyetisyenin verdigine uyuyor canim esmer ekmek ve bulgur pilavi yiyor
Pilav makarna beyaz ekmek patates meyve kuru meyve limon yasak
Ay benimki öyle ya of işte şimdi uyandı bakalım ne yapacak her yer savaş alanı olucak
Çok iyi maşallah kaç kg verdi bende yemiyorum normalde patates dün kötü olunca yedim artık
Günaydın canım hayırlı Cumalar güzel bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?