Pes Etmek Yok Hedef: Fit Olmak

Bugünki menüm :klasik Karatay kahvaltısı akşam patates salatası bol yeşillikli yanında yoğurtlu havuçlu kereviz salatası yemek yapmak Canım istemedi

Ben menumu yazmayi unutmusum

9 da
Haşlanmış yumurta
7 zeytin
Peynir
Sebze söğüş
1 avuc kuruyemis
3 gun kurusu

14 de
Bol sebzeli tavuk sote
Yoğurt

20de
1 kase domates çorbası
Yarim bardak ayran

Su 2.5-3 lt

Menün genelde güzel afiyet olsun bende doymamışım sanırım birde afedersin WC'den çıkamadım ilaçların yan etkisi midemi boşalttı hemen duramadım 1 kivi yedim yerli

Menün genelde güzel afiyet olsun bende doymamışım sanırım birde afedersin WC'den çıkamadım ilaçların yan etkisi midemi boşalttı hemen duramadım 1 kivi yedim yerli

Sifa olsun canim iyi yapmışsın ilac adi ne?

Sen 9. Ruyayi goruyorsundur diye düşünüyordum ben canim
Nasilsin bugun
Yok canım dükkana gitmiyorum ya eşim gidiyor oda yemekten sonra ben wc iken elinde çayı ile uyumuş kolay değil hergün saat 05,00 uyanmak bugün öğlen uyudum 1 saat kadar acayip iyi geldi birde karnım ağrıyor wc çıkamıyorum haşlanmış patates yedim akşam ama sanırım yeşilliği çok koyduğum için bağırsaklar acayip çalışıyor

Anaammm evet yesillikte bagirsak çalıştırıyor sade tuzlayip yeseydin iyi gelirdi
Iyiki evdesin bu ara dukkanda cok zor olurdu geçmiş olsun canım

Glifor canım şeker ilacı bütün yan etkileri yaşıyorum nefret ettiğin intikam almak istediğin varsa bundan ver ishal ,mide bulantısı ,sinirlilik ,gaz

Ama iyi kilo verdirir bu ara pazartesiye guzel sonuclar alirsin moralini de yukseltir o zaman sinir minir kalmaz

Bende yarın spora gideceğim bugün sabahdan akşama kadar evde yattım evi zor toplayıp süpürdüm hiçbirşey yapasım Yok yarın spora gideyim diyorum oradan da d&r kitapları bir bakayım şöyle evde olmanın tadını çıkarayım birde bir elbise gördüm aman allahım almak istiyorum fakat hem çok pahalı 200 tl hemde kumaşı malesef pamuklu değil aklımda onda kaldı yarın tekrar gidersem foto çekicem sana atarım almam ama

Ama iyi kilo verdirir bu ara pazartesiye guzel sonuclar alirsin moralini de yukseltir o zaman sinir minir kalmaz
İnşallah canım ya pek umudum yok ama işte bakalım sabah Allah dan yarın kahvaltıyı eşim hazırlayacakmış geç gidecek gruplar 09.00 gelecekmiş şöyle saat 8 kadar kahvaltı yapalım dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…