Pes yani, yine şoktayım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi özlemmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya benim anlamadigim o resimlere nasil ulasti o arkadasinmi yolladi?
ne kotu bise ya kk daki gibi ordada uzmanlar yokmu bi bak

ben de anlamadım ki canım ne biçim sitedir,çok ilgisizler,çok yavaşlar,ortada bi şikayet var sonuçta,bi cevap yaz en azından.Daha önce blogcular hemen bakp kapatmışlardı.

insallah silinir ama arkadasininda sucu var her guvendigine soyunduysa yani
sen kosturuyorsun haber verseyin poz vermeyi biliyor isin icinden cikmayida bilsin :dilcikar: biraz serttmi oldu:uhm::smiley-cool:

şimdi bi mail daha attım facebook yetkililerine,inşallah bu sefer silinir canım.

kızlar facebooktan mail geldi,kapatmışlar,kontrol de ettim kapalı,çok sevindim içime dert olmuştu.
o pislik yine girmiştir şoka,bakalım yine cesaret edip yapacak mı böyle bişey,inşallah yapmaz da,bu arada bir arkadaşa mail attım demiştim ya,bana cevap diye yazdığı şey kızın telini bulucam olmuş,bulsun bakalım,bir sonrakinde lazım olur belki.
ya ben bu kızın adını yazmıycam bir daha internette,off ya.

valla kızın adını meak ettim ama sen söleme cnm

teşekkürümü de ettim facebooka,hernekadar 5 gün gecikmeli kapatmış olsalar da.

niye bukadar ugrasiyorsunki arkadasin kendi hatasi bu olay kimse kimseye soyunmasa bu konular olmaz bir arkadas olarak bu kadar ilgilenmeniz gerksiz hatta boyle insanlarin arkadasliginin insana buyuk bir getirisi olmaz olmamali kanimca

niye bukadar ugrasiyorsunki arkadasin kendi hatasi bu olay kimse kimseye soyunmasa bu konular olmaz bir arkadas olarak bu kadar ilgilenmeniz gerksiz hatta boyle insanlarin arkadasliginin insana buyuk bir getirisi olmaz olmamali kanimca

resimler fotomontaj da olabilirdi,bu nedenle de herkesin başına gelebilecek birşey.
kız benim liseden arkadaşım,o zamandan beri de görüşmedim,karşılaşacağımı da sanmıyorum,yani bir arkadaşlığımız yok.pragmatist bir insan değilim,getiri götürü hesabı yapmıyorum o yüzden.
en yakın arkadaşım da olsa düşmanım da olsa yapacağım işlem değişmezdi bu konuda.
bu resimler bi şekilde bana denk gelmiş ve demek ki sildirmesi gereken kişi benmişim,böyle düşünüyorum.

özlem canım,sen bu işin peşini bırak derim ben.
sahsen ben olsam arkadasımı uyarırdım ve tek yapacagım arkadasımı da alıp polise başvurmak olurdu.
bence kendi yaşantını da tehlike altına sokuyorsun.ona buna söyleyip çareler aramak olayı daha da büyütür.hani demişsin ya bir arkadasa mail attım diye,bu erkek oldugu için pek öemsemeyebilir ve o da başkalarına söylerse yayılmasını ve izlenmesini önleyeyim derken dahaçok büyür iş.
sen elinden geleni yapmışsın bence.daha fazla kurcalama.

canım tebrik ediyorum duyarlı bir insansın ama
bu işin sonu yok ki
facebooktan kaldırılır resimler, başka 1 siteye koyar...
yüzlerce arkadaşlık sitesi + blog siteleri var, hangi birini takip edeceksin...
savcılığa vermen de çok mantıklı değil bence, sonuçta bu olay senin dışında bir olay,
en doğru çözüm bir şekilde o kızı bulman ki elbet bulursun adını soyadını bildiğin insanı yerimseniben

ben isin pesini bilrak diyen arkadaslara gercekten hak vermiyorum. cunku bu bir yakininin da basina gelebilir. hatta insanin guvendigi esi bile soysuz cikip bu tur seyler yapabiliyor, bir zamanlarki ozelinle guveninle seni tehdit edbiliyor.

evet koyan baska siteye koyabilir. ya artik koymak istemezse. yani belki bikmis olabilir. ugrasmaktan sikkilmistir.

kafamizi bu tur olaylara karsi kuma gomemeyiz. aman bana dokunmuiyor o zaman bana ne mantigi bende yok acikcasi. sonuna kadar elimden geldigince savasirdim.

kibele cimm,bana dokunmuyor mantıgıyla söylemiyorum ben sahsen bunu...
ama bu arkadasım dedigi benim anladıgım kadarıyla eski bir arkadası,daha nerede oldugunu bile bilmiyor arkadasının ulaşamıyor.bizlerde tabiki duyarlıyız böyle birşey olsa yakınımızda elimizden geleni yaparız ama kimin için,başın belaya girsede buna degecek biri için yaparız dimi canım.sende haklısın tabiki düşüncelerinde ama arkadasımızın da başına kötü birşey gelmemesi acısından yeter yapacagını yapmışsın bırak artık dedim.yerimseniben

sağolun arkadaşlar,beni de düşünüyorsunuz başım belaya girmesin diye,ama zaten yaptığım şey siteye şikayet etmekten ibaret,üstelik şikayet ederken ismimi bile vermedim.o mail attığım erkek arkadaşı da çok ince eleyip seçtim,açıkcası güveniyorum kendisine yaymayacağı konusunda,buna rağmen uyardım da kimse bilmesin diye.o görmeden kapanmış da olabilir bu arada,çünki gördüm diye bi mail atmadı,kızın telini bulursam veririm diye mesaj attı.
neyse resimler silindi şimdilik,Kibelenin dediği gibi adam artık bıkabilir,defalarca silinmesi caydırıcı olabilir.
diyelim ki olmadı yapacak birşey yok,ben kızın adını bir daha google da aramayı düşünmüyorum,o mail attığım arkadaş kızın telini bulursa kızı arar haber veririm en fazla.

ozlemcim umarim arkadasin sana ne kadar cok sey borclu oldugunu anlar burda demem o ki sen konuyla ilgin yokken magdur olma hani bazen olur ilgin yok kabak sucsuzun basinda patlar yardimini yapmisin insallah bunu yapan soysuz anlamistir ki devam ederse emniyette internet suclari diye bir bolum var kiz gidip oraya sikayet etsin

sağol canım,umarım devamı gelmez bu olayın o pislik vazgeçer.

cok tehlikeli işler ya bunlar..allah basa vermesin..bugün ona yarın bize...kimin kime ne kötülük yapacagı bilinmez ki.fotomontaj diye bir şey de var üstelik.

kızlar çok sinir bozucu ama dayanamadım baktım fabooka ve o herif bu sefer de kızın başka bi resmiyle profil açmış.
bu sefer şok olmadım tabi,alıştım galiba ama sinirim bozuldu yine.hemen şikayet ettim,yine kapatırlar heralde.size de haber veriyim dedim.

yok bu adam ciddi ciddi sapık, psikopat galiba, akli dengesi yerinde değil.
annem hep; bir insan şerefi, namusu için yaşar der. bu adam her kimse şerefsizin tekiymiş, tamam belki seninle bişeyler yaşamış olabilir bu kız, zamanında sevmişsin demekki neden bukakar adilik yapıon. başkası onun bacısına yapsa çokmu hoşuna gidecek hey yarabbim yawf, sen gençlere ve gelecek olan nesillere akıl ver.

kız yandı bu adamla,ben de ömür boyu onun ismini takip edemeyeceğime göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…