Ö
özlemmm
Ziyaretçi
- Konu Sahibi özlemmm
-
ya benim anlamadigim o resimlere nasil ulasti o arkadasinmi yolladi?
ne kotu bise ya kk daki gibi ordada uzmanlar yokmu bi bak
insallah silinir ama arkadasininda sucu var her guvendigine soyunduysa yani
sen kosturuyorsun haber verseyin poz vermeyi biliyor isin icinden cikmayida bilsin :dilcikar: biraz serttmi oldu:uhm::smiley-cool:
niye bukadar ugrasiyorsunki arkadasin kendi hatasi bu olay kimse kimseye soyunmasa bu konular olmaz bir arkadas olarak bu kadar ilgilenmeniz gerksiz hatta boyle insanlarin arkadasliginin insana buyuk bir getirisi olmaz olmamali kanimca
ozlemcim umarim arkadasin sana ne kadar cok sey borclu oldugunu anlar burda demem o ki sen konuyla ilgin yokken magdur olma hani bazen olur ilgin yok kabak sucsuzun basinda patlar yardimini yapmisin insallah bunu yapan soysuz anlamistir ki devam ederse emniyette internet suclari diye bir bolum var kiz gidip oraya sikayet etsin
gokhan demirkol kim yaw?
Evet kim o sahi? Tecavüzcü Coşkun'un yeni versiyonumu ne anlamadım.? Facebook'da şikayet et bölümleri var arkadaşım oraya mesaj atabilirsin. benneyaptımki
kızlar çok sinir bozucu ama dayanamadım baktım fabooka ve o herif bu sefer de kızın başka bi resmiyle profil açmış.
bu sefer şok olmadım tabi,alıştım galiba ama sinirim bozuldu yine.hemen şikayet ettim,yine kapatırlar heralde.size de haber veriyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?