Pes yani, yine şoktayım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi özlemmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Ne adi ne serefsiz adammis. Yazamiyor musun? sen ne adi serefsiz adamsiz, aynisi kizkardesinin basina gelse falan diye. valla ver kizin ismini, ben bir guzel kufrederim kendi sayfamdan.

canim actigi sayfalarda kizin ismini mi kullaniyor? yoksa kendi ismiyle acip kizin resimlerini mi koyuyor?

benim de boyle bir tanidigim vardi. kizla ciktilar. sonra ayrildilar. kizin ayrilmasini hazmademeyince kizi dugun yapmayacaksiniz diye tehdit etti. mevlutlu dugun yapacaksiniz dedi. sonra dugunde turban takacaksin dedi. makat giciklik ya. sonra kizin kocasina haftada bir mi artik gunde bir mi cekindigi resimleri gonderdi. bu bizim ust donemden bir arkadasimizdi. arkadasimiz demek istemiyorum baska tanimlama yok. Takinca takiyordu. piskopatti biraz. Universitede bir kiza takti valla kiz zor kurtardi pacayi.

kızın adı ve soyadıyla açıyor,bir de resmini koyuyor.

kızın adı ve soyadıyla açıyor,bir de resmini koyuyor.

ya facebook'a bir daha yazsan. bu isimle acilamasa yeni hesap. cunku de bu kisi ben degilim veya ip adresi tespit edilse ve o kisi giremese. bu sekilde bir yazsana.

facebooktan geldi mail,yine kapatmışlar,baktım ve kapalı.Mailde bizimle olan işbirliğinizi takdir ediyoruz yazıyor:))kanka oldum facebookla walla.

teşekkür için mail attım,asıl ben sizi takdir ediyorum,pek saygılısınız yasalara dedim.
akşama da bi mail daha atarım kankama,irtibatı kesmeyelim,sivilde de görüşelim diye:))

arkadaşın neden bu konu ile ilgilenmiyor.sen neden kendini bukadar perişan ediyorsun.bırak arkadaşın kendi rezilliğini kendi tamizlesin

E pes yani...gerçekten dogru yazmissin
ilk konunu hatirliyorum nasil uzulmustum...
simdi baktim da kapatmislar iyi tamam kapandi ama o sapik degil mi ?
yine bir yolunu bulup açar
bence o kiz arkadasini bulun...kendisi polise gitsin...sikayette bulunsun
yoksa hayatin boyunca o sapigin açtigi konulari kapatacaksin
ayrica yine sana tskler...iyi bir arkadassin...duyarlisin...

kızcaaazın resim arşivi baya genişmiş herhalde..fisfisfis

sağol canım.bi arkadaştan istemiştim telini ama ondan da bi cevap gelmedi hala,onun dışında ben çok aradım kızın telini ama bulamadım dediğim gibi, bi daha olmaz,olursa da kız kendi farkeder umarım.O sapık da daha nereye açacak ki artık,vazgeçmiştir inşallah.

canim sen arada kontrol et haber ver bizxe. sapiklar kacincida vazgeciyor bilelim. Allah kimseyi boyleleleri ile karsilastirmasin.

canim sen arada kontrol et haber ver bizxe. sapiklar kacincida vazgeciyor bilelim. Allah kimseyi boyleleleri ile karsilastirmasin.

:roflol::roflol::roflol::roflol:şimdilik 3 kez açılıp kapandı.az önce baktım göremedim kızla ilgili birşey,bugün koymamış bi yerlere,sapık pusuya yattı heralde.

daha gormemistir pislik kapandigini. insallah kizla ugrasmaktan vazgecer.

eski konunuzu hatırlıyorum
ozman arkadaşınıza ulaşmayı düşünmüştünüz
ulaşabildiniz mi?
şerefsizin önde gideniymiş o sapık herifte
hala düşmedi kızın yakasından

eski konunuzu hatırlıyorum
ozman arkadaşınıza ulaşmayı düşünmüştünüz
ulaşabildiniz mi?
şerefsizin önde gideniymiş o sapık herifte
hala düşmedi kızın yakasından

ulaşamamıştım canım,bi arkadaş bulcaktı güya telini ama o da kayıplara karıştı,ses yok.
bugün de açmamış kızla ilgili bişey,kibelenin dediği gibi belki de kapandığının farkında değil daha.umarım vazgeçmiştir.

arkadaşlar,adam gitmiş yine profil yapmış facebookta,şimdi gördüm.Ama bu sefer daha önce görmediğim bi resmini koymuş kızın.Kız bi yerde içki içiyo,elinde kadeh,üstünde de dekolteli bi kıyafet var,baya bi dekolte hem de.
bu sefer karışmıycam artık.kız güzel görünüyo bu resimde,estetik olmuş resim,dekolteli de olsa giyinik üstelik,kadehten dolayı yüzü de pek seçilmiyo,kalsın böyle napiyim.kötünün iyisi yani:)

yaw bişeyi anlamadım..adam bu erotik resimleri nasıl bulmuş , bu kız niye erotik resim çektirmiş, erotik derken sınırı ne , ayrıca kendisi uğraşsın siz niye hafiye gibi peşindesiniz..yani tuhaf geldi doğrusu..

canim enteresan. bu adam bu kizin p...vengi mi? ya ben cidden merak ettim. erkek ismi ile bir mail atsana. daha onceki resimlerinizi de gordum. sizi cok begendim. arkadas olabilir miyiz? gorusebilir miuyiz diye? bakalim ne diyecek?

canım resim öyle mesaj veren bi resim değil:) yani kız sanki düğün gibi,kokteyl gibi bi yerdeyken çekilmiş,kıyafeti de tuvalet gibi geldi bana.yani masum bi resim ama pislik almış bunu da kullanmış,kar saymış yani.

kızın eski sevgilisi falan diye düşündük,pislik yapmak için yapıyo.erotik derken baya bi erotik,kız tamamen çıplaktı(öncekilerde tabii),bu son resimde giyinik neyseki.
belki de kızın pcsi hacklendi,o sapığı hiç tanımıyor da olabilir tabii bu da bi ihtimal.
kendisini bulsam uğraştırcam kendisine:roflol:

kuzum bu kız sizin ne kadar sevdiğiniz bir arkadaşınız ? bence bulaşmayın..çırılçıplak resim çektirecek kadar geniş bir insan ,fotolarının nete düşmesine de pek aldırış etmez gibime geliyor..tabi yine bu benim nacizane fikrim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…