canim actigi sayfalarda kizin ismini mi kullaniyor? yoksa kendi ismiyle acip kizin resimlerini mi koyuyor?
benim de boyle bir tanidigim vardi. kizla ciktilar. sonra ayrildilar. kizin ayrilmasini hazmademeyince kizi dugun yapmayacaksiniz diye tehdit etti. mevlutlu dugun yapacaksiniz dedi. sonra dugunde turban takacaksin dedi. makat giciklik ya. sonra kizin kocasina haftada bir mi artik gunde bir mi cekindigi resimleri gonderdi. bu bizim ust donemden bir arkadasimizdi. arkadasimiz demek istemiyorum baska tanimlama yok. Takinca takiyordu. piskopatti biraz. Universitede bir kiza takti valla kiz zor kurtardi pacayi.
kızın adı ve soyadıyla açıyor,bir de resmini koyuyor.
kızlar çok sinir bozucu ama dayanamadım baktım fabooka ve o herif bu sefer de kızın başka bi resmiyle profil açmış.
bu sefer şok olmadım tabi,alıştım galiba ama sinirim bozuldu yine.hemen şikayet ettim,yine kapatırlar heralde.size de haber veriyim dedim.
E pes yani...gerçekten dogru yazmissin
ilk konunu hatirliyorum nasil uzulmustum...
simdi baktim da kapatmislar iyi tamam kapandi ama o sapik degil mi ?
yine bir yolunu bulup açar
bence o kiz arkadasini bulun...kendisi polise gitsin...sikayette bulunsun
yoksa hayatin boyunca o sapigin açtigi konulari kapatacaksin
ayrica yine sana tskler...iyi bir arkadassin...duyarlisin...
canim sen arada kontrol et haber ver bizxe. sapiklar kacincida vazgeciyor bilelim. Allah kimseyi boyleleleri ile karsilastirmasin.
eski konunuzu hatırlıyorum
ozman arkadaşınıza ulaşmayı düşünmüştünüz
ulaşabildiniz mi?
şerefsizin önde gideniymiş o sapık herifte
hala düşmedi kızın yakasından
canim enteresan. bu adam bu kizin p...vengi mi? ya ben cidden merak ettim. erkek ismi ile bir mail atsana. daha onceki resimlerinizi de gordum. sizi cok begendim. arkadas olabilir miyiz? gorusebilir miuyiz diye? bakalim ne diyecek?
yaw bişeyi anlamadım..adam bu erotik resimleri nasıl bulmuş , bu kız niye erotik resim çektirmiş, erotik derken sınırı ne , ayrıca kendisi uğraşsın siz niye hafiye gibi peşindesiniz..yani tuhaf geldi doğrusu..
kızın eski sevgilisi falan diye düşündük,pislik yapmak için yapıyo.erotik derken baya bi erotik,kız tamamen çıplaktı(öncekilerde tabii),bu son resimde giyinik neyseki.
belki de kızın pcsi hacklendi,o sapığı hiç tanımıyor da olabilir tabii bu da bi ihtimal.
kendisini bulsam uğraştırcam kendisine:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?