Peşimi bırak elti

Aynen ya ben sorayım en iyisi , sormak ve aklına getirmek istemiyorum böyle bir mevzuyu of of .

Aklına o anlık gelir evet, bir geçmişe döner, hatta neden sorduğunuzu merak edebilir.
Ama sadece meraktan olduğunu söyleyin, sonra unutulur.
Sürekli bu konuyu hafızasında canlı tutacağını sanmıyorum.

Ben anlamadım konuyu elti pesinizde olsaydı kocanizi napar eder elde etmeye çalışırdı aksine evlenmiş üstüne hamile pesinizde olduğunu sanmıyorum :-)

bir elti sorunu da benden olsun .
Arkadaşlar ben daha evlenmeden önce eltimin kocası vefat ediyor ve bu eltiyi kocasının kardeşine yani eşime yapmaya çalışıyorlar . Böyle şeyler var mı diye şok olurdum küçükken duyduğumda , varmış .
Neyse eşim kabul etmiyor ama annesi babası tüm akrabalar hemfikir.
Ya eşimin kabul etmediği kısmı da tam bilmiyorum çünkü hiç ayrıntılı soruşturmadım bu meseleyi ama kabul etseydi evlenirdi zaten değil mi :63:
Şimdi sorunumuza gelelim, ben bu olayı hiç bilmiyordum , sonra düğünümde gözünü benden hiç ama hiç ayırmayan kötü kötü bakan biri vardı , hatta arkadaşlarım da fark etti . Bende kız gelinliğe falan özeniyor herhalde demiştim , fakat sonradan tanıştık ki bu kız eltiymiş, bi de ekleme yapayım kız çok güzel yaa :KK43:
Neyse bu kız sonradan tekrar evlendi , güzel bir yuvası var . Aile irtibatımız da var. Fakat ben kızı kabullenemiyorum :KK43: yani geçmişte yaşananları sindiremiyorum . Eşimle hiç konuşmadım çünkü aklına böyle bir meseleyi düşürmek istemem :KK43: kız hamile ! Bi de takip ettiğimdenmidir nedir kızın hareketleri hep gözüme batıyor . Eşime karşı olan hareketleri . Napıcam ben ya

Şu durumda siz kızın peşini bırakın.
Eltiniz de değil zaten.

Hakikaten anlamadım
Başkasıyla evli
Nasıl elti oldu?

Senden önce olan ilişkiye nasıl elti diyorsun?
1Kızın peşinden koşan kocanın ailesi,
2Sen hala elti diyorsun.
3durduk yere kıskançlık yapanların dolduruşuna gelen sen

Ufkunu genişlet bacım

Bence siz sülalece onun peşini bırakın.
Hele kaynınızdan çocuğu yoksa hiç iletişimde dahi bulunmayın da kız hayatına baksın.

Siz de tabii.
Konu başlığı ve içerik bu kadar ters köşe olurdu ancak.

Canim bence konuyu duzenle.cunku butun sayfalari okumayanlar gereksiz yere kuruntu yaptigini dusunmusler hakli olarak.
Ben senin yerinde olsam esimle konusurdum.boyle bisey duydum asli nedir diye.

Bu hikayede garip olan şey bir tek bana mı garip geldi acaba. Bir kere o sizin eltiniz değil. Aileden biri bile değil. Eskiden eşinizin abisi ile evlilik yaşamış, şimdi ise başka biri ile evli bir kadın. Evli ve de hamile olduğu halde hala ailenizle irtibat kurması da tuhaf. Allah korusun eşim ölse, başka bir evlilik yapsam niye görüşeyim eski eşimin ailesiyle. Çocuk olsa anlarım da galiba çocuk da yok. Ne kaynana sevgisiymiş arkadaş. Kocası hayatta olanlar bu kadar sevmiyor kaynanayı.

Size gelince, boş yere kuruntu yapıyorsunuz. Evet iğrenç bir teklif sunulmuş geçmişte ama kocanız çok güzel bulsa evlenirdi zaten. Belli ki istememiş.

Arkadaşlar bana yardımcı olanlara çok teşekkür ediyorum . Konuyu eşimle konuştum , bu istek elti dediğim kişinin ailesinden gelmiş . Eltinin fikri nedir bilmiyorum ilgilenmiyorum da zaten önemli olan eşimin fikriydi.
Konuyu düzenle diyenler olmuş haklısınız ama gereken yardımı aldım , yorumları okumayıp sadece ilk mesajıma bakıp yargılayanlar olmuş , olsun , sıkıntı yok. Ben bu konuyu içimden attım, konuşunca rahatladım .
Mune Mune konum kapanabilir , teşekkür ederim :)

Bence eltiniz değil siz eltinizin peşini bırakın evlemiş hamilemiş bide daha neyin peşine gidiyorsunuz eşiniz istese zaten evlenirdi öyle bir durumda yok ozaman yuvanıza kafanıza takımayın

Back
X