- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Off kotu oldum yaOfff ya bakmaz olaydım keşke hamile insana bu yapılır mı acayip canım çekti ama yapmayada halim yok evlere servisiniz varmı :/
Sagol canimSüper görünüyor ellerine sağlık .
Hangi peyniri kullandın , benim beyaz peynirle klasik sekilde yaptıklarım bile taşıyor .
Çevremde hızliligim ve pratikligimle taninirim beybihızlısınn :) basarılar tatlışş
Evet herkesin aklina gelebilecek bisey oldugu icin hemen yapayim dedim. Daha degisik tarifler de vardi ama bunu sectim, goruntusu cok guzeldiÇok güzel olmuş poğaçaların canım.Hızlı davranarak iyi yapmışsın.Çünkü bu tarif yapılabilirdi.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.
Cok tesekkur ederimtamda çay saati ohhh misss ellerinize sağlık bol şans
Yok canım ya olsun bi an görünce çok canım istedi ama sonra geçti :) senin suçun değil ben bakmamalıydim bian merak ettim ve baktım ama sonra geçti ya üzülme :)Off kotu oldum yahemen bi pastaneden siparis et canim Elimde olsa ben yapardim sana
mm Uyusuklugumlaa... Cokk yavasimdir bennnnnnÇevremde hızliligim ve pratikligimle taninirim beybi
Cok sagol
Ama bu benim favori pogacam ya
tatlımm sende katılcan mı yarışmayaAh bebegim ben de agir kanliligi
mm Uyusuklugumlaa... Cokk yavasimdir bennnnnn
hee gorunce sen aklıma geldin vallaa. İyisimi erkenden yapalım yapacağımızı da elimizden gitmesin
eee açmamışsın konuyu merakk ettim beyaaa..Aynen ben yatmadan hamuru yogurcm sabah erken kalkcam yapcam sonra iki arkadasima taddircm oda supriz olsun sze yarini bekleyin
Cok tesekkurler canimmEllerine sağlık canım, muhteşem gorunuyor :))
Cok seviyorsan yaparim sana da bi tepsiAma bu benim favori pogacam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?