- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
Gell canım su an Oglumla kahvaltidayiz..Ellerine saglik canim. harika gorunuyorlar , sicak sicak bende istiyommmmm
Gell canım su an Oglumla kahvaltidayiz..
Nevoş ya açım açççEllerine sağlık canım
Harika görünüyorPinkoya poğaça yok sakın verme
Yarışmada bol şans diliyorum..
sagol canim bende tam kahvaltiya denk getirdim yedik ..patatesli tarafini ben yedim...himmm yulaff diyet galibaEllerine sağlık patatesli kısım benimTamda kahvaltıya oturacaktım bunu gördükten sonra, yulaf hiç cazip gelmiyor şimdi
Yarışmada başarılar
evet canim pogacanin icerigi uyuyor... sagol yavru hepimize basarilar...Bnm tarife cok yaknmis.
Yarsmada basarilwr
sen dersen vermemdee ama o pinko yaaaa... vermek istiyorumm ..canimm pinkom atla gel yaprim sana patatesli boreklerpogacalrrr..Ellerine sağlık canım
Harika görünüyorPinkoya poğaça yok sakın verme
Yarışmada bol şans diliyorum..
ben veririm gel pinkommm..Nevoş ya açım aççço vermesin bu vermesin kim verecek
adraa.. canim sagoll katilmak ve burda olmak yetiyor adramm.. canin kime isterse ona verrrr.Voww çok güzel görünüyor.Bu kategoride oy vermek çok zor olacak.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
canim matmazelimm sagoll yorumlariniz yeter herkeze basarilarrr..ellerine sağlık kakom emeğine sağlık başarılar canım
Diyet yapmıyorum, canım pek birşey yemek istemiyor onu yiyeyim dedimsagol canim bende tam kahvaltiya denk getirdim yedik ..patatesli tarafini ben yedim...himmm yulaff diyet galiba
Tamam yap bakalım pinko'yasen dersen vermemdee ama o pinko yaaaa... vermek istiyorumm ..canimm pinkom atla gel yaprim sana patatesli boreklerpogacalrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?