- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
Şefimmm teşekkür ederimmCanim ellerine saglik.dokturmussun yine
Sağol canımm..Ellerine sağlık. Yarışmada başarılar diliyorum
ellanazımm soğoll canımmEllerine sağlık, çok güzel görünüyor, yarışmada başarılar dilerim
bebemmm sağol canımmm.. şu güzel yorumlar için bile katılmağa değerrr..Vayy vayy vayyy.. Çokk guzel gorunuyo canımmm
atmadımm canımmmbasarılar canım , kızz halaatmadın mı kocacıgının kestıgı o el ypımı tabagı ..basarılar cok guzel olmuss kım ne sevıyosaa onu yesın dıyonn hemii
Sağol canımmm sağol bidenemm...Harika görünüyorEllerine sağlık başarılar
Sağol canımmellerinize sağlık çok emek vermişsiniz başarılar
aynenn oyleebebemmm sağol canımmm.. şu güzel yorumlar için bile katılmağa değerrr..
hamileyim cok pis aşerdimm yalanı ılee evımee onları yollayabıler mısınatmadımm canımmmdekor olarak kullanıyorum o kütüğüü..istediğini yiyebilirsin yavruu..
o yalanları söyleme yavru gerçekten hamile kall..hamileyim cok pis aşerdimm yalanı ılee evımee onları yollayabıler mısın
pessss diyorum başkada birşey demiyorum,yine harika harika harika
hem görsel hem sunum herşey çok güzel yine canım,yarışmada başarılar dilerim,bayılıyorum senin sunumlarına,Antalyaya taşınmayı düşünmezmisin,komşu olsak
İstanbulu da çok severim ama Antalya candırsağoll canımmm ah ah İSTANBUL dan sonra yaşamak istediğim ikinci şehirr.. ANTALYAA..
ayy cok nazıksın kızıl kraker :)o yalanları söyleme yavru gerçekten hamile kall..yok kuzum ne demek ver adresi yaparım yollarım bu tarifin güzelliği ne biliyormusun 3 gün bayatlamıyorlar ohh misssss biz bunları yedik başka yaparım sana yavruu..
evet canım valla döktürürdükk ..o ağaç kütükleri sunum için ve görsellik için biçilmiş kaftan ..kestir canımm aslındaöyle kesim satılıyormuşda ben bulamadım..bende herifime kestirdimm.. sunum olayında ben günlük sofradada öyleyim canımm seviyorum sofrada görselliğii..İstanbulu da çok severim ama Antalya candırgerçekten burada olsan seninle ne döktürürdük,sen de benim gibi sunuma çok önem veriyorsun birde.
bu arada o ağaç kütüklerinden tabaklarına hastayım bilesin,bir gece gelip çalıcam.Yada dur en iyisi bizim hızarcı Cihat abiye kestireyim bende,kıskandım ne yapayım
ayy cok nazıksın kızıl kraker :)
canımmm sağol güzel dileklerin içinn..Ellerine kollarına sağlık kız kakaolu hatun döktürmüşsün yine
Yarışmada başarılar fistuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?