Pgt tüp bebek ve genetige gönderilen embriyo ücretleri

Hamileyken kullanmadım.
Translokasyona şuan internetten baktım da bence normal denemeyin genetik bir sıkıntı var demek ki, bende de genetik bir sıkıntı var ben Orak Hücreli Anemi hastasıyım Eşim Orak hücreli anemi taşıyıcısı bizde normal bir gebelik denedik fakat bebek hasta olduğu için gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık. Sizde aynı sıkıntıyı yaşayın istemem normal denemek yerine size tavsiyem olacak genetik hastalığı ve genetik taşıyıcılığı olanlar için ücretsiz PGT 11 Ağustos'ta onaylandı ben şu anda hangi hastanede geçerli olduğunu araştırıyorum size tavsiyem normal denemek yerine ücretsiz PGT yapan bir hastane araştırıp tüp bebek (PGT) yaptırmanız. Eğer ücretsiz PGT yapan bir hastane bulursanız bana da haber verin lütfen ben de eğer bulursam sizi bilgilendireceğim. Şu anda bana verilen bilgiye göre İSTANBUL ZEYNEP KAMİL HASTANESİ'NDE ve ANKARA ŞEHİR HASTANESİ'NDE yapıldığıdır. Şu anda araştırıyorum. İnşallah net bir bilgi alabiliriz. Aldığım diğer bir bilgi ise bu uygulamanın genetik bölümü olan ve tüp bebek yapan araştırma ve devlet hastanelerinde geçerli olduğudur.

Çok teşekkürler ederim. Uzun uzun yazmışsınız. Evet tranlokasyon genetik bir hastalık evet. Ama duyduklarıma göre translokasyon ödeme kapsamına alınmamış. Tek gen hastalıkları falan ödemeye alındı diye biliyorum. Ayrıca yaşayan engelli bir çocuk olması şartı var diye duydum. Keşke translokasyon hastalarına da çare bulsalar. Pgt 300 350 dolar embriyo başı üstelik. Ne yapacağımı bilemiyorum. Maddi sorunlarımız varken bu kadar agır bir yük altına giremem diye düşünüyorum.

Ben de araştırayım yinede. Belki bir şeyler buluruz. İnşallah umut olurlar bize. Ben 2.düşügü yaptım. Yasım geciyor ve tekrar anne olmak istiyorum. İnşallah gönlümüz e göre olur sizin de benim de.

2 düşük sonrası pıhtılaşma ve translokasyon old öğrendim. Sonrasında da zaten gebelik yaşamadım korktum şu an araştırma içindeyim.

Mesaj bölümünden sorduğunuz soruya istinaden. Hasta çocuk olması şart değil eğer hasta çocuk varsa buda PGT yaptırmaya bir kriterdir.

Mesaj bölümünden sorduğunuz soruya istinaden. Hasta çocuk olması şart değil eğer hasta çocuk varsa buda PGT yaptırmaya bir kriterdir.
Anladım teşekkür ederim. Yaşayan sağlıklı çocuk olmaması gerekiyormuş. Ne saçma bir kriter. Belki bnm çocugum translokasyon taşıyıcısı dır. Bunu nerden bilecez keske bizleri de kapsama alsalardı

Kızlar sizce translokasyonu olan biri normal denemeli mi ne yapmalı. Bana yardım edin. Kararsızım benm pıhtılaşmam da var. Acaba ondan mı düştüler diye düşünüyorum. Sizce ne yapmam lazım
Translokasyon taşıyıcısı olmak bebeğe gecıp bebeğın hasta olma ihtimaline sebep oluyor. Bız de de var Translokasyon 2 kez gebe kaldım 2sındede maalesef sonlandırıldı. Genetık test falan öğrendik. Ardından 2 kez tüp bebek denedık pgt yapıldı maalesef sağlıklı bulunamadı. Bıraz şans tabi belki denk gelmeyedebılırdı ama benım geldı riske atmak ıstemıyorum bu yuzden tüp bebekle denemye karar verdık

Iyi günler yazınızı okudum da tüp bebek raporum var diye belirtmişsiniz bu rapor kimlere veriliyor acaba bilgi verirseniz çok mutlu olurum

Benim ilk cocugum genetik rahatsızlıkla doğdu karaciger nakli oldu ikinci çocuk ta da bu rahatsızlığın olma olasiligi yüzde 25 tüp bebek raporundan bize de verirler mi bilginiz var mı bu konuda

Rapor şartları nelerdir biraz bilgi verebilir misiniz benim ilk çocuğum genetik rahatsızlıkla doğdu karaciger nakli oldu ikinci cocukta da bu rahatsızlığın olma ihtimali yüzde 25 ben de alabilir miyim bu rapordan

Iyi günler pgt ücretsiz diye yazmışsınız bende eşim de genetik hastalık taşıyıcısiyiz ilk cocugumuzdan sonra ogrendik tasiyici oldugumuzu bu hastaligin ikinci cocukta olma ihtimali yuzde 25 istesek biz de pgt tedavisinden ucretsiz veya indirimli yararlanabiliyor muyuz acaba bilginiz var mı

Iyi gunler benim ilk çocuğum da otozomal resesif yani tek gen hastalığıyla doğdu ailevi ilerleyici karaciğer yetmezligi tanisi konuldu bizler de taşıyıcısiyiz ikinci çocukta bu rahatsızlığın olma ihtimali yüzde 25 biz de ucretsiz tedaviden yararlanabiliyor muyuz acaba bilginiz var mı

Rapor şartları nelerdir biraz bilgi verebilir misiniz benim ilk çocuğum genetik rahatsızlıkla doğdu karaciger nakli oldu ikinci cocukta da bu rahatsızlığın olma ihtimali yüzde 25 ben de alabilir miyim bu rapordan

Merhabalar daha önce dondurulmuş embriyolara genetik test yapılabiliyor mu bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…