Pgt tüp bebek ve genetige gönderilen embriyo ücretleri

Rapor almasan da devlette daha iyi fiyata yaptırabilirsin bence . Ama raporu da sor senin düşüklerin olduğu için işleyiş farklı olabilir . Yazık günah ya 38 bin TL . Bi de bu işin kesin bir garantisi de yok .Allah korusun paranız çöp olmasın

Yaa harikasınız cok teşekkür ederimmm

Evet bende o yüzden birazda tedirgin oluyorum kolay kazanılan birşey değil gerçekten ve ciddi anlamda fazla geliyor şu an da ankaradayım burada zübeyde hanım kadın hastaliklari ve doğum hastanesi var bi oraya ve Gata ya gidicem bakalım sormaya

Bi gidicem bakalım kadın dogum hastanesine rapor isini cozebilirsem cunku 9 kayip var
her turlu trstim yapıldı aşılamayı illa olacak demeden verirlerse denemek istiyorum
Ben 3 aşılama sonrasında rapor aldım. 2 aşılama sonrasında da alanlar varmış. Bu arada trombofili paneli testimi isteyen doktorum pıhtılaşma yatkınlığım olduğunu söyleyip 0.4mg oksapar+100mg coraspin kullanmalısın demişti. Tüp bebek doktorum sadece taşıyıcısın 100mg coraspin yeterli demişti. Benimde kalp durması sonucu bir kaybım olduğu için hamileleiğimi öğrendiğimde kan sulandırıcı dozuyla alakalı çok tereddütte kaldım. Bir hematoloji uzmanına gittim. Trombofili panelinin içinde olmayan pıhtılaşmaya sebep olabilecek edinsel faktörler de olduğunu söyledi ve başka testler de istedi. Onun istediği test sonuçları temiz geldi. Hematoloji uzmanı gebelik durumunda önlem amaçlı 0.4mg oksapar+100mg coraspin kullanmamı önerdi. Takibimi yapan profesör de aynı görüşte. Kayıp sayınız sebebiyle hematoloji uzmanıyla da görüşün bence, trombofili paneli testi içerisinde olmayan faktörlere de bakılsın. Bazen kan sulandırıcı dozu da yetersiz kalabiliyormuş. İnşallah bir daha aynı acıyı yaşamaz, bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız.

Allah razı olsun insallah butun bu değerlendirmeleri doktoruma hep söylicem canta dolusu test var elimde artık onlardanda kurtulmak istiyorum

Bence size şart koşmazlar ya hiç aşılama yaptırmamışmıydınız
Hayır hep doğal yollarla oldu gebelik tüp bebek surecini hic dusunmedik simdi doktorumuz genetik arastirma yapilsin bebekte mi hasar var diye tup bebek önerdi maliyeti açısından zorluyor bizide

Hayır hep doğal yollarla oldu gebelik tüp bebek surecini hic dusunmedik simdi doktorumuz genetik arastirma yapilsin bebekte mi hasar var diye tup bebek önerdi maliyeti açısından zorluyor bizide
Devlette fiyatlar baya uygun ben şuan raporlu yaptırıyorum toplam 3 bin tutucak ilaçlar falan dahil tabi siz genetik test falanda yaptırıcaksınız oda 300 dolar yinede 6 bine gelir özelden çok daha uygun

Merhaba yeni açtığım konuya bakmanızı öneririm. Lütfen

Devlette fiyatlar baya uygun ben şuan raporlu yaptırıyorum toplam 3 bin tutucak ilaçlar falan dahil tabi siz genetik test falanda yaptırıcaksınız oda 300 dolar yinede 6 bine gelir özelden çok daha uygun
Merhaba yeni açtığım konuya bakmanızı öneririm.

Her hastane yapiyormu normal kadın dogumdan giris yaptırıp yönlendirmemi yaptirmak gerekiyor yarin icin randevu aldım da gidicem bakalim

Her hastane yapiyormu normal kadın dogumdan giris yaptırıp yönlendirmemi yaptirmak gerekiyor yarin icin randevu aldım da gidicem bakalim
Ben direk tüp bebek merkezine gidiyorum ordaki doktorlara randevu alıp gittim sadece buna bakıyorlar. Normal kadın doğumcuyla alakası yok

Ben direk tüp bebek merkezine gidiyorum ordaki doktorlara randevu alıp gittim sadece buna bakıyorlar. Normal kadın doğumcuyla alakası yok
Online randevu sisteminde ben tüp bebek kısmını goremedim kadın dogum olarak girdigimde gebe pol. Lohusa pol. Jinokoloji ve uzman doktor muayenesi gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…