Yok ankarada değilim o yüzden bilemiyorumda ben direk tüp bebek merkezindeki doktordan almıştımGata dan aldım ankarada iseniz bilirsiniz ama ben gercekten etrafa sordum var dediler kadın dogumdan randevu alabildim umarım yonlendirirler
merhaba acaba kac embriyo lazim pgt icin? ve ayni embriyolari sonra transfer ede biliyolar mi?Temmuzda. Hatta ben size detaylı fiyatı atayım.
1-Gonal-f 450————-550 TL (3 kutu)
2-Zitrotek 500 mg———25 TL (2 kutu)
3-Folifoce 400 mcg———-20 TL
4-Cetrotide 250 mcg———200 TL (3 kutu)
5- Gonal-f 450————-550
6-Cerrıtide 250 mcg———200
7-Çatlatma iğnesi———-37,5(2 adet)
8-Amh testi———-125
9-Hastane————10.800(%10 indirimli)
pgt için de embriyo başına 295 dolar
Sayısı farketmiyor. Sizin isteğinize bağlı. Pgt den sağlıklı gelen embriyolar transfer ediliyor. Diğerleri imha ediliyormerhaba acaba kac embriyo lazim pgt icin? ve ayni embriyolari sonra transfer ede biliyolar mi?
Normal klasik tedaviler 20bin en az senin söylediğin tedavi başka merkezlerde 50bin den aşağı değil bana ıyi geldi
Kayıplarınız sebebiyle pgt yaptırmalısınız. Tabi bunun dışında rahim filmi çektirmiş ve trombofili paneli testi yaptırmışsınızdır diye düşünüyorum. Ben mart ayında bir vakıf üniversitesinin araştırma hastanesinin tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. Bu merkezi hem tüm işlemlerim tek binada yapılsın istediğim için, hem seçtiğim hekimin özgeçmişinden etkilendiğim için, hem merkezin embriyoloji laboratuvarının deneyimli olması sebebiyle tercih etmiştim.
Tüp bebek raporum olması dolayısıyla ilk transfer için %30 unu, ikinci transfer için %25 ini devlet karşıladı. Kullanılan ilaçtan ilaca da fark ediyor aslında devletin karşıladığı kısım. İlk transferimde (taze transfer) yumurta olgunlaştırmak için kullanılan ilaçlarda %30 indirim uygulandı ama ikinci transferimde (dondurulmuş transfer) kullanılan ilaçların hemen hemen hiçbirini devlet karşılamadı. Sadece transfer işleminde %25 indirim uygulandı. Bize genetik araştırma için embriyo başına 300 dolar denilmişti. Doktorumuz bizim durumumuzda ihtiyaç olmadığını söyleyince yaptırmadık. Embriyo dondurma işlemlerinde kap başına 500 TL (1 senelik ücret) ödedik. Yani pgt dışında ilk transfer için ödediğimiz ücret %30 devlet destekli haliyle 15.000TL'yi bulmamıştı. Vakıf ya da devlet üniversiteleriyle de görüşme yapmanızı tavsiye ederim.
Rapor almasan da devlette daha iyi fiyata yaptırabilirsin bence . Ama raporu da sor senin düşüklerin olduğu için işleyiş farklı olabilir . Yazık günah ya 38 bin TL . Bi de bu işin kesin bir garantisi de yok .Allah korusun paranız çöp olmasın
Rica ederim
Merhaba yeni açtığım konuya bakmanızı öneririm. Lütfen
Yok ankarada değilim o yüzden bilemiyorumda ben direk tüp bebek merkezindeki doktordan almıştım
Üreme merkezlerinden,tıp fakültelerinden falan alınıyor o raporla devlette çok uyguna tüp benek yaptırabiliyorsunuz özelde de indirim sağlanıyor aynı şekilde ilaçlarında bi kısmını devlet karşılamış oluyor normal kadın doğumcudan alamazsınız ve rapor şartlarını sağlıyor olmanız gerekiyor. Kiewdeki tedavinizde kullanabilirmisiniz onu bilmiyorumGünaydın arkadaşlar bir rapordan bahsediyordunuz o rapor ne raporu kadın doğumdan mi alınıyor ve nerde geçerli özel tüp bebek merkezlerinde mi geçerli oluyor ücrette indirimmi sağlıyor. Ben kiew de yumurta donasyonu tüp bebek merkezinde bi sonraki tedavimi denemek istiyorum orda da geçerli olurmu bu rapor
Raporun adı ne peki ne raporu diyecez?Üreme merkezlerinden,tıp fakültelerinden falan alınıyor o raporla devlette çok uyguna tüp benek yaptırabiliyorsunuz özelde de indirim sağlanıyor aynı şekilde ilaçlarında bi kısmını devlet karşılamış oluyor normal kadın doğumcudan alamazsınız ve rapor şartlarını sağlıyor olmanız gerekiyor. Kiewdeki tedavinizde kullanabilirmisiniz onu bilmiyorum
Merhaba sıs ne oluyor o serumu falan bilmediğimden ben yorum yapamayacağım malesef ama her türlü raporu almanız iyi olabilir 1 yıl geçerli oluyor raporMerhaba arkadaslar tekrar
Dün gitmis oldugum egitim arastirma hastanesinde yapılan ultrason sonucu sıs yapmaya karar verdiler onuda yaptiktan sonra aşılama kismını atlayarak pgt tup bebek yapilabilecegini soylediler ama kafami karistiran benim gorustugum merkez rahim icerisine intralipid serum veriyordu baskilayici olsun diye bu hastaneye soyledigimde sakın oyle birsey yaptirma kalitsal rahatsizliklara yol acıyor dedi salı gunu gel kuruldan rapor cıkaralım baslayalim tedaviye dediler napıcam simdi bilemiyorum
Tüp bebek raporuRaporun adı ne peki ne raporu diyecez?
Sis dedikleri tuzlu su gibi bi su vererevk rahim icine bakiyorlar hem daha net hemde daha fazla goruntu alabiliyorlarMerhaba sıs ne oluyor o serumu falan bilmediğimden ben yorum yapamayacağım malesef ama her türlü raporu almanız iyi olabilir 1 yıl geçerli oluyor rapor
Rahim filmi mi yaniSis dedikleri tuzlu su gibi bi su vererevk rahim icine bakiyorlar hem daha net hemde daha fazla goruntu alabiliyorlar
Degil o hsg ama onun gibi nerdeyse o kadar net goruntu aliyorlar hsg vardı elimde tekrar ben goriyim dedi hattaufak bi yapisıklık varmıs onuda hallettim dedi ama bilemiyorumRahim filmi mi yani
İlk kez duydum bende hsg çekinmiştim geçen sene haziranda gittiğim yer kabul etti yeniden çekinmedim ama ofis yaptılarDegil o hsg ama onun gibi nerdeyse o kadar net goruntu aliyorlar hsg vardı elimde tekrar ben goriyim dedi hattaufak bi yapisıklık varmıs onuda hallettim dedi ama bilemiyorum
Ofis tarzı birsey de diyebiliriz isteİlk kez duydum bende hsg çekinmiştim geçen sene haziranda gittiğim yer kabul etti yeniden çekinmedim ama ofis yaptılar
Anladım neye karar verdiniz pekiOfis tarzı birsey de diyebiliriz iste
İnanın bilmiyorum kafam cok karışıkAnladım neye karar verdiniz peki
Pıhtılaşma için kan sulandırıcı verdi mi doktorunuz?Kızlar sizce translokasyonu olan biri normal denemeli mi ne yapmalı. Bana yardım edin. Kararsızım benm pıhtılaşmam da var. Acaba ondan mı düştüler diye düşünüyorum. Sizce ne yapmam lazım
Hamileyken kullanmadım.Pıhtılaşma için kan sulandırıcı verdi mi doktorunuz?
Translokasyon ne bilmiyorum ama pıhtılaşma için kan sulandırıcı, folik asit yani folbiol gibi şeyler yada göbekten veya koldan alabileceğiniz kan sulandırıcı iğne verebilir doktorunuz bunu konuşmanız gerek.Hamileyken kullanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?