Pgt tüp bebek ve genetige gönderilen embriyo ücretleri

merhaba acaba kac embriyo lazim pgt icin? ve ayni embriyolari sonra transfer ede biliyolar mi?

Merhaba arkadaslar tekrar
Normal klasik tedaviler 20bin en az senin söylediğin tedavi başka merkezlerde 50bin den aşağı değil bana ıyi geldi

Merhaba yeni açtığım konuya bakmanızı öneririm. Lütfen

Yok ankarada değilim o yüzden bilemiyorumda ben direk tüp bebek merkezindeki doktordan almıştım

Dün gitmis oldugum egitim arastirma hastanesinde yapılan ultrason sonucu sıs yapmaya karar verdiler onuda yaptiktan sonra aşılama kismını atlayarak pgt tup bebek yapilabilecegini soylediler ama kafami karistiran benim gorustugum merkez rahim icerisine intralipid serum veriyordu baskilayici olsun diye bu hastaneye soyledigimde sakın oyle birsey yaptirma kalitsal rahatsizliklara yol acıyor dedi salı gunu gel kuruldan rapor cıkaralım baslayalim tedaviye dediler napıcam simdi bilemiyorum

Günaydın arkadaşlar bir rapordan bahsediyordunuz o rapor ne raporu kadın doğumdan mi alınıyor ve nerde geçerli özel tüp bebek merkezlerinde mi geçerli oluyor ücrette indirimmi sağlıyor. Ben kiew de yumurta donasyonu tüp bebek merkezinde bi sonraki tedavimi denemek istiyorum orda da geçerli olurmu bu rapor

Üreme merkezlerinden,tıp fakültelerinden falan alınıyor o raporla devlette çok uyguna tüp benek yaptırabiliyorsunuz özelde de indirim sağlanıyor aynı şekilde ilaçlarında bi kısmını devlet karşılamış oluyor normal kadın doğumcudan alamazsınız ve rapor şartlarını sağlıyor olmanız gerekiyor. Kiewdeki tedavinizde kullanabilirmisiniz onu bilmiyorum

Raporun adı ne peki ne raporu diyecez?

Merhaba sıs ne oluyor o serumu falan bilmediğimden ben yorum yapamayacağım malesef ama her türlü raporu almanız iyi olabilir 1 yıl geçerli oluyor rapor

Merhaba sıs ne oluyor o serumu falan bilmediğimden ben yorum yapamayacağım malesef ama her türlü raporu almanız iyi olabilir 1 yıl geçerli oluyor rapor
Sis dedikleri tuzlu su gibi bi su vererevk rahim icine bakiyorlar hem daha net hemde daha fazla goruntu alabiliyorlar

Degil o hsg ama onun gibi nerdeyse o kadar net goruntu aliyorlar hsg vardı elimde tekrar ben goriyim dedi hattaufak bi yapisıklık varmıs onuda hallettim dedi ama bilemiyorum
İlk kez duydum bende hsg çekinmiştim geçen sene haziranda gittiğim yer kabul etti yeniden çekinmedim ama ofis yaptılar

Kızlar sizce translokasyonu olan biri normal denemeli mi ne yapmalı. Bana yardım edin. Kararsızım benm pıhtılaşmam da var. Acaba ondan mı düştüler diye düşünüyorum. Sizce ne yapmam lazım

Kızlar sizce translokasyonu olan biri normal denemeli mi ne yapmalı. Bana yardım edin. Kararsızım benm pıhtılaşmam da var. Acaba ondan mı düştüler diye düşünüyorum. Sizce ne yapmam lazım
Pıhtılaşma için kan sulandırıcı verdi mi doktorunuz?

Hamileyken kullanmadım.
Translokasyon ne bilmiyorum ama pıhtılaşma için kan sulandırıcı, folik asit yani folbiol gibi şeyler yada göbekten veya koldan alabileceğiniz kan sulandırıcı iğne verebilir doktorunuz bunu konuşmanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…