Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım bence arkadaşını ara ve orgu acil getirmesini söyle. Ama ulaşamazsan mecbur eşine söyleyeceksin. Böyle birşey için stres yapma kendine

Kızzz sorma başıma geleni kızın tlfnuda kapalıKafayı sıyırcam şimdi

Hazadem aradımm tlfnu kapalı kızın,canımmm çok sıkıldı:44:
Eşimin diline düşücem şimdi,degerli olur şimdi org onada kafamı şişirir

Vallahi cnm ben 5-6 defa farklı mağazadan aldım hepsi butikbebe sıkıntı yaşamadım ...
Aman kötüyüm ağrım var bilmem n de arayada sıkıştır işde org meselesini

Kızlar günaydın.

Felaket bir baş ağrısı ile uyandım. Halen de geçmedi. Gözümü açamıyorum. İlaç da alamıyorum... Çok kötüyüm

Aaaaaaaa inanamiyorum, sanki gecmis zamandan bu zamana dusmus gibiyim!:)
Ne cok sey olmus

Mattika

Oglus aglayinca.... diye baslamis soze. Ya! Masallah mattika yaaa... sabrin, tevekkulun heykelini diktin foruma. Hayirli olsun yavrun.

Akasyaaaaaa!.. cok beklicektik ama zaman ne cabuk gecmis. Yine bekliyoruz anladigim kadariyla. Ama bu defa baska:)

Baska gelismeler var mi herseyi okuyamiyorum. Haber ozeti istiyorum:)

Ay 56 gün yazıo aman allahım az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum dogum gününü

he, he en az 15 çık. 40 hafta o. en geç 37 hafta dersek: 35 gün...

akasya geçmiş olsun canım... bilemedim canım ya ne yapılır ki ender saraç şakakları nane yağıyla ovun diyordu...

iz epey hamilemiz var canım... sen nasılsın?

Chnb
Az once senin de hamilelikte yasadigin problemleri (karistirmiyorum di mi) atlatip mutlu sona yaklastigini mesajlardan anladim. Ayy ne tuhaf tanismiyoruz ama gozlerim doldu, zihnimin icinde sanki mutluluktan zipladim bi an:)

Ins dogumlar da kolayca atlatilir. Saglikla huzurla kavusursunuz bebeklerinize.

Benim adet ritmim pek kendine gelemedi. Dusugun ustunden 1yil gecmis olmasina ragmen. Vucudumun toparlanmasini beklemek zorundaymisiz. Duzene girmeye calisiyorum. Benim yol daha baya uzun... oysa simdiden yoruldum. Hayirlisi diyorum ne diyim.

Vallahi cnm ben 5-6 defa farklı mağazadan aldım hepsi butikbebe sıkıntı yaşamadım ...
Aman kötüyüm ağrım var bilmem n de arayada sıkıştır işde org meselesini

HaahahahahAyy çok güldüm hazadem sen çok yaşa

Bende butik bebeden bişeyler begendim alayım o zaman,kargomda gelir en azından belki pazartesi..Çok uygun fiyatları ürünleride çok güzel..
Alt açma setini aldınmı sen canım?

Kızlar günaydın.

Felaket bir baş ağrısı ile uyandım. Halen de geçmedi. Gözümü açamıyorum. İlaç da alamıyorum... Çok kötüyüm

Akasya,

Basagrisi icin taze igde (bu yilin igdesi) birebirdir. Bir iki avuc yeterli. Hamilelikte yenmesinde ayrica bi sakinca yoksa evde bulundurup basin agridikca bi avuc yiyeblrsin.
Cook gecmis olsun...
Bu arada bazi hamile arkdslarim ilk haftalarinda migren gibi agrilari tuttugunu soylerdi.

Kızlar sizce bu kız çocugu içinmi?

Eklentiler

• $5fiurun1349910922.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 23
tuliprosa canım gerçekten zor olacak bayram ama asıl bayram bayramdan sonra inşallah...

inşallah dediğin gib iolur canım gerçekten bayram gibi.

stres yapma canım. olmadı eşine anlatırsın. güzel prensesin annesine kızacak değilya.

Kızlar sizce bu kız çocugu içinmi?

bence erkek için canım.

bu arada bugün çatlatma iğnesini vuracağım. pazartesi toplanacak yumoşlar. doktor 8-9 tane gözüküyor dedi. bakalım ne çıkacak.

nazefsa bence de erkek:)) orgu da bulamıyorum hayatım hırsız mı girip aldı acaba hiç fikrim yok de...

iz inşallah girer düzene... 1 yıl epey olmuş niye girmedi düzene?:44:

lave var mı haber?

akasya az kaldı sonuca?

Laveciğim şimdi gördüm seni. Nerdesin ?:26: Kusura bakma kendi derdime arayamadım. Ben de az önce Ataşehir Memorial'dan geldim. Çok şiddetli baş ağrım vardı. Bulantı, kusma. Ama bişey yapmadılar. Parol iç dediler. Ben de içmeye cesaret edemedim. Bu arada meşhur Handan Hanım'ı gördüm Merve kızzzz çok sevimli bir bayan o. Bize başıyla selam verdi. Yetinmedi hatrımızı sordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…