- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #20.241
selam arkadaşlar bi sorum var size ben pazartesi opu olacam Allahın izniyle
doktorum pgt düşünüyo pgt nin süreci nedir yumurta toplandıktan sonra ne zaman transfer ediliyo
normal zaman gibi 3 günü yada 5 günü gibimi
Merve bunlar beni başından savdılar resmen. Acile gittim. Durumu anlattım. Tüp bebek bölümünü telefonla aradı. Oraya çıktık. Bankoda sarışın mavi gözlü bir kız vardı. Tekrar ona anlattım. Şişli'de tüp bebek tedavisi görüyorum. Bugün şiddetli baş ağrısı, mide bulantısı ,kusma yaşadım. Korkuma ilaç da almadım dedim. Gitmiş Serkan Bey ile konuşmuş. Parol içsin. Mide bulantısı için şu iğneyi yapsın. Ivır kıvırYani doktor görmedi bile beni. Hemşire ile haber göndermiş. Handan Hanım da önümüzden geçiyordu. Merhaba hoşgeldiniz falan dedi. Mervişim benim göğüsler indi Sürekli kontrol ediyorum ama dün ki gergin halleri yok. Ümidim kalmadı pek.. Rabbim hayırlısını versin.
İncim stres yaptığımda, çok uyuduğumda, az uyuduğumda oluyorum ben böyle. Şiddetli baş ağrısı, kusma.. Migrene benziyor ama migren mi bilmiyorum. Sinüzit var dediler. Hepsi olabilir yani. Hamilelikle ilgisi yok onu tahmin edebiliyorum. Bu arada Lave ile sonuç belli olmadan konuştum. Biraz ümitsizdi. Bir daha haber alamadım. Arasak mı ? :26:
Oyyyy oyyyyy..Çok ümitliydik bu sefer. Çok olumlu düşündük. Sinerji gönderdik. Ama nasip değilmiş. Lave 19.50 uçağına biniyor. Sesi kötü gelmiyordu. İnşallah daha da iyi olacak..Gece girerim dedi.
delikız yüreğim ağzımda okudum. canım zaten sana perinatolog şarttı denk gelmiş. dr nin adı ne ankaradan arkadaşlar da bakıyor en azından fikir alırlar... oğlunun takibi çok önemli gerçekten iyi olmuş. polipi de bence de aldırmaman iyi olmuş...
DeliKiz CANIM gecmis olsun korkarak okudum valla
Büyük bir badire atlatmissin Rabbim bir daha göstermesin evlatlarını korusun
Doktor olayı iyi olmuş ama oradan devam ederdin artık
Hani ser gözüken olayın arkasında hayır vardır derler ya belkide öyledir
Delikız çok geçmiş olsun :26: Çok merak ettik seni uzun süre gelmeyince. Hayırlı olsun doktorun ve hastanen :) İnsanın içine sinen bir doktoru bulması gerçekten çok önemli. Allah sağlıkla vaktinde gelmelerini nasip etsin yavrularının...
sağolasın inci
valla ben de bi girip çıkıyordum yazamıyordum da bişey sinirimden
sağolasın inş. bu doktordan bi daha şaşmam
amin inş. inci darısı başınıza inş.
tam okuyamadım kim neler yaptı ama burada ama beni merak edenleri biliyorum
ALLAH RAZI OLSUN
bu arada biliyormusun kızıma inci naz ismini koymayı ciddi ciddi düşünüyorum
gerçek adın inci ise eğer isim annesi olacaksın inş. bu da sana uğur getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?