- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #20.621
günaydın lave
nasılsın
volkan baltacı da 24 şure yazıyor ama
ben konuştuğumda
sorunun yeri belli olduğundan fishle bakmamız gerekir demişti
ama isteğe bağlı bakıyordur bilmiyorum
aradığında cebini veriyorlar direkt cepten arayabilirsin
İnşallah cnm dualarımız seninleee
Günaydın cnm damadım nasıl bakayım bugün
Geliinin çok iyi dün detaylı ultrasyonum vardı prenses hanım yüzünü göstermedi ya ama kilosu bana az geldi 385 gr :18:
iyiyim canım benim. dr sorun olsa derdi canım. Ama sen yine muz, bol et, ceviz, tavuk, tereyağı ye, bir de pilav...
gelinim zarif bir kız işte ne güzel...
delikız baban seyrederken oynuyor mu horon?aklıma geldi torunlarla evde horon oynuyormuş...
hayır korkmana gerek yok canım
peki beyaz bir akıntı geliyormu tortu şeklinde
şöyle afedersin süt kesiği gibi
canım seçgin okmeydanı memorialde yaptı kızı ve oğlu oldı. amniyoda yaptırdı biri translokasyonlu biri sağlam çıktı. Angel konyada bildiğim kadarıyla...
canım ben vajinal enfeksiyona bakılıyor biliyorum...:44: su anlaşılmaz canım...
güzel annelere ve geleceğin anne adyalarına güzel bir gün olması dileğiyle...
yok bebeğin suyuna bakılmaz
enfeksiyon mantar vs onlara bakılır
bebeğin suyuna nerden taktın sen şimdi
amma da pimpirikli oldun heee
şeffaf bişeymi geliyor ondan mı tedirgin oldun
biz de öyleyiz
babam sabahtan akşama kemence programı izler
günaydın herkese
bi uyumuşum 1030 da kalktım valla
yok babam bilmez oynamayı ama horon hastasıdır
horon şenliklerini hiç kaçırmaz
hiç bıkmadan sabahtan akşama kadar karadeniz tv açık
yiğenlerim de küçükten hep horon oynarlardı
annemle beraber oynayıp dururlardı
bizimkiler de içerde oynuyor sanırım
akıntılar normal merak etme takma kafaya o kadarValla beyaz akıntı geliyor koku falanda yok ama yinede takıyorum kafayaaa:44:
Anladım kuzum,bebegin suyumu diye ultrosondan baktı alttanda muayene etti..Bebegin suyu gayet iyi dedi.Vajinal kültür aldı bakalım inşallah bakteri falan yoktur..
Sendede akıntı oluyormu canım?
Günaydın rosacımmm nasılsınnnn?
Günaydın kuzucukkk
Ayy ne bilim delikız hafif beyaz bi akıntım oluyorda onu taktım kafaya..Gerçi doktor baktı gayet iyi suyu dedi,bi sıkıntı yokmuş..
Ya kadın bi müsait olmuyorki sonucum çıktı dün aradım hastası varmış ben seni arayım dedi.Aramadı.
Şimdi tekrar aramaya utanıyorum
Ayyy ne güzelll yaa oynarlar dogunca dedeleriyle
Kızlar selam ..Nasılsınız bakalımBen topiği okumaya bile yetiştiremiyorum. Maşallah size.. Hamileyim haberini aldım ama asıl stresler şimdi başladı galiba :18: Yarın testimi tekrarlayacağım. Doktora gideceğiz. Size iki sorum var : 1- Sabah yüksek bir rafa uzandım. Birşey olur mu :18: İşyerinde yemek tabldot. Tepsi taşıyorum. Normalde ağır gelmiyordu ama bugün zorlandım. Birşey olur mu _? Birşey olsaydı kan mı gelirdi ? :18: Ayyy ne bu yaa her aşaması ayrı dert.. Allah yardımcım olsun.. Oyunun ikinci bölümü de tedavi kadar kazık
Naaazzzz foto sözünü hatırlatırım
İncim nasılsın canım ? Keyifli görüyorum seni. Çok mutlu oluyorum. Ne zaman gideceksin Nur Hanım'a ? De hadi başla da kuzucuğuma kardeş gelsin
iyiyim canım benim. dr sorun olsa derdi canım. Ama sen yine muz, bol et, ceviz, tavuk, tereyağı ye, bir de pilav...
gelinim zarif bir kız işte ne güzel...
Vallahi aklıma takıldı ama Oluş hanım sorun yok dedi gayet güzel ...
Vallahi gelinin zarifmi bilmem ayakları sanki 40 numara
Hoşgeldin Akasyacım bişey olmaz ama sen yinede uzanma Allah korusun beklenmedik bir hareket yapıldıgında umulmadık şeyler olabilir bizim bebekler degerli dikkat et cnm ...Kızlar selam ..Nasılsınız bakalımBen topiği okumaya bile yetiştiremiyorum. Maşallah size.. Hamileyim haberini aldım ama asıl stresler şimdi başladı galiba :18: Yarın testimi tekrarlayacağım. Doktora gideceğiz. Size iki sorum var : 1- Sabah yüksek bir rafa uzandım. Birşey olur mu :18: İşyerinde yemek tabldot. Tepsi taşıyorum. Normalde ağır gelmiyordu ama bugün zorlandım. Birşey olur mu _? Birşey olsaydı kan mı gelirdi ? :18: Ayyy ne bu yaa her aşaması ayrı dert.. Allah yardımcım olsun.. Oyunun ikinci bölümü de tedavi kadar kazık
İyiyim incim sen nasılsın bugün bakimm, akşama ne yemek yapıcanAmma yazmışsınız yahu
Herkese selam
İyisiniz inş kızlar.
Koca ayaklı Mina
Vallahi cnm bilemiorum ben yapabilirmiyim nasıl isterseniz ben sne farketmezBu arada dün bir topikte gördüm. Topik sahibi topikle ilgilenemediği için sanırım başkasına devredilmiş ve o kişi listeyi ilk sayfadan güncelleyebiliyor. Kazen'e mesaj atsak da mümkünse bizim topikcağızımızı sahibine sorduktan sonra hazadem sana devretse nasıl olur? İlk sayfada olursa daha güzel olur, oradan güncellenir.
Hazadem tablodaki eksiklerden bildiklerimi yazayım sana
Bendeniz yaş 27
akide yaş 35
trkuaz yaş 32 nedeni mozaik merkez genart
delikız merkez genart
şifa yaş 29 deneme sayısı 2 merkez kayseri acıbadem
özlem cano aynı kişiler yani ozlemcano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?