Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

happy baby derili lüks 5`li set sipariş etmiştim ya netten. Az önce geldi çoookkkk beğendim derili hiç görmemiştim gri kırmızı lmıştım griler deri kırmızılar kumaş... port bebe seti almamış olup düşünen varsa hamişler tavsiye ederim...

evet canım volkan beyin sitesine bende bakmıştım 24 sure yazıyordu. istedikten sonra yapar heralde.

mrb akasya ben iyim. sen nasılsın bakalım. mide bulantısı var mı? uzanmak iyi değilmiş o yüzden uzanmamaya dikkat et ama o kadarcık ağırlıktan bişey olmaz.

Amma yazmışsınız yahu
Herkese selam
İyisiniz inş kızlar.

iyim insi sen nasılsın?

Tuliprosa canım embriyo sayısını öğrenebildin mi?

hayır canım. 13: 30 da aradım. biz arayacağız dediler bekliyorum.

,

maşallah, maşallah

Güle güle kullansın cnm Ahmet Arda
Ben bebek arabasının yanında taşınabilir varya ana kucagı onan aldım

akıntılar normal merak etme takma kafaya o kadar
kalablık doktor öyle oluyor malesef

Yine aradım ben sana döncem dedi,Gidip dövcem şimdi kadını

Akasyamm hiç bişey olmazz merak etme ,sen beni örnek alma ama ben halı bile çırpmıştım
Yinede uzanmak çok tehlikeli dikkatli ol,Eger bebişe bişey olsa kanaman olur kuzum korkma..
Ayrıca doktorun sana ilaç vermedi mi?Proluton ,progestan,vs..?

Naaazzzz foto sözünü hatırlatırım

İncimmm hafızan çok kuvveliiii
Koycam bugün söz

Kızzz benm ayakkabıları sana göndereyim ,anca olur arya hanımaaaKoca ayaklarını yesin teyzsii onunnnn
Bizimkiinde buynu büyükkk

ROSACIM haber yok mu hala?

HAZADECIM Mina saglam basmaya hazırlanıyor bu dünyaya. Aferin sıpaya. Şmdiden gardini almak gerek

O neydi canım pijama takımımıydı?

HAZADECIM Mina saglam basmaya hazırlanıyor bu dünyaya. Aferin sıpaya. Şmdiden gardini almak gerek
İnşallah öle olur canım benim sağlıkla gelsinnn
Kızzz benm ayakkabıları sana göndereyim ,anca olur arya hanımaaaKoca ayaklarını yesin teyzsii onunnnn
Bizimkiinde buynu büyükkk

Ay hiç sorma dedim oluş hanım bu ne kızımdan soğutun beni
Aşk olsun dio kızım bu annen olucak kadın sana ne dio bakim dio :)))

Allah razı olsun canım. Eşine de güzel dileklerimi ilet ... Ben de sürekil sizin için dua ediyorum.. Geç olsun da en iyisi olsun İncim. Biliyorsun ben de çok bekledim.

İşte Arya hanım

Oyyy fıstıka bak sen.. Kuzucuk.. Allah nazarlardan saklasın

Eki Görüntüle 534162

Sağol canım. Mide bulantısı yok şükür. Normalde uzanmıyorum ama sabah işyerinde kahvaltıda boş bulundum.. Allah korusun..

Naz canım siz böyle yazışırken ben şaşırıyordum. İnsan hakkaten psikopota bağlıyor yaa Bugün kafaya da taktım. Sürekli lavaboda kontroldeyim

Eevet kuzucum tek hamile olmakla bitmiyormuş,ben bunu daha iyi anladım..Paranoyak oldumm herşeyi kafama takıyorum..
Telaş yapma o kadar ama ,kafana takma..bol bol dua et canım..Bu arada sordum ama görmedin.İlaç kullanıyormusun?

Ohhh doktor aradı sonuçlarım gayet iyi çıkmış..Akıntının sebebi gebelikten dogalmış..
Çok şükür bunuda atlattıkkkkk
Kızlar kanım azmış yaa günde 2 tane ferro canol kullanıyorum bebege zararı olurmuki bu kansızlıgınn?

Hazadem sen istersen Kazen'e mesaj at böyle böyle diye, topiğ sen devral. İlk bölümden sürekli güncellersin, daha güzel olur.

Akasyam Allah razı olsun canım benim

chnb güle güle kullansın paşa

tulipcim haber gelmedi mi?

naaaazzzzzzzzzz hani foto nerede göremiyoruz

Geliyorrr yolddaaaaaaaaaa Şuan fotograf seçiyorum kuzumm

Naz canım o ilacın hiçbir zararı olmaz. Olsaydı doktorun vermezdi. Ben progestan iğne kullanıyorum canım. Mahfoldum çok fena bir iğne

Naz canım o ilacın hiçbir zararı olmaz. Olsaydı doktorun vermezdi. Ben progestan iğne kullanıyorum canım. Mahfoldum çok fena bir iğne

ay canım ya

çok kötü o iğne

sen katlan canım biraz daha sonra geçersin jele

benim iki ay olucak nerdeyse

popişimde bezeler halinde duruyor

her oturuşumda canım yanıyor ve tedaviyi anımsatıyor

Acıcık göbegimiz açılmış ama napalımmm büyüdük artıkkk

Eklentiler

• $DSCF5637.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSCF5638.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSCF5639.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSCF5640.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 38

Kuzucumm ben ilaçlardan demedim,kansızlıgımın zararı olurmu dedim kız
Kullan canım ignelerini sakın ihmal etme,bende 4.ayıma kadar kullandımm..Düşügü engelliyor biliyorsunn..

kUZUM GÜNCELLEME NASIL YAPILIYOR ONU BİLE BİLMİORUM BEN :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…