- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #20.641
tulüprosa beklıyoruz guzel haberlerını
hazadecım zahmat olmazsa bır ara benı lısteden cıkarabılırsın. tedavı bıttı
bu arada ben dun Volkan Baltacinin sitesinme baktim.
24 sure ile yapiyoruz diyor , sizin bir fikriniz var mi?
Kızlar selam ..Nasılsınız bakalımBen topiği okumaya bile yetiştiremiyorum. Maşallah size.. Hamileyim haberini aldım ama asıl stresler şimdi başladı galiba :18: Yarın testimi tekrarlayacağım. Doktora gideceğiz. Size iki sorum var : 1- Sabah yüksek bir rafa uzandım. Birşey olur mu :18: İşyerinde yemek tabldot. Tepsi taşıyorum. Normalde ağır gelmiyordu ama bugün zorlandım. Birşey olur mu _? Birşey olsaydı kan mı gelirdi ? :18: Ayyy ne bu yaa her aşaması ayrı dert.. Allah yardımcım olsun.. Oyunun ikinci bölümü de tedavi kadar kazık
Amma yazmışsınız yahu
Herkese selam
İyisiniz inş kızlar.
Tuliprosa canım embriyo sayısını öğrenebildin mi?
,
happy baby derili lüks 5`li set sipariş etmiştim ya netten. Az önce geldi çoookkkk beğendim derili hiç görmemiştim gri kırmızı lmıştım griler deri kırmızılar kumaş... port bebe seti almamış olup düşünen varsa hamişler tavsiye ederim...
akıntılar normal merak etme takma kafaya o kadar
kalablık doktor öyle oluyor malesef
Kızlar selam ..Nasılsınız bakalımBen topiği okumaya bile yetiştiremiyorum. Maşallah size.. Hamileyim haberini aldım ama asıl stresler şimdi başladı galiba :18: Yarın testimi tekrarlayacağım. Doktora gideceğiz. Size iki sorum var : 1- Sabah yüksek bir rafa uzandım. Birşey olur mu :18: İşyerinde yemek tabldot. Tepsi taşıyorum. Normalde ağır gelmiyordu ama bugün zorlandım. Birşey olur mu _? Birşey olsaydı kan mı gelirdi ? :18: Ayyy ne bu yaa her aşaması ayrı dert.. Allah yardımcım olsun.. Oyunun ikinci bölümü de tedavi kadar kazık
Naaazzzz foto sözünü hatırlatırım
happy baby derili lüks 5`li set sipariş etmiştim ya netten. Az önce geldi çoookkkk beğendim derili hiç görmemiştim gri kırmızı lmıştım griler deri kırmızılar kumaş... port bebe seti almamış olup düşünen varsa hamişler tavsiye ederim...
İnşallah öle olur canım benim sağlıkla gelsinnnHAZADECIM Mina saglam basmaya hazırlanıyor bu dünyaya. Aferin sıpaya. Şmdiden gardini almak gerek
Kızzz benm ayakkabıları sana göndereyim ,anca olur arya hanımaaaKoca ayaklarını yesin teyzsii onunnnn
Bizimkiinde buynu büyükkk
Çok şükür canım. Sizlerin güzel haberlerini aldıkça keyifleniyorumTedavi en erken aralık gibi görünüyor Akasyam. Önce şu kolposkopi midir nedir onu halletmem lazım. Ondan sonra rahim filmi sonra tedavi inş. Şaşırıyorum kendime bu kez acele etmediğim için Bu arada eşime senden bahsetmiştim, Cumhur Bey'in yanında da konuşuyoruz ya oradan da biliyor Opu gününde bir yere gidiyorduk, haberini verince başladı dua okumaya :) En güzel yardım duadır dedi Dün de hamilelik haberini verdim, çok sevindi
evet canım volkan beyin sitesine bende bakmıştım 24 sure yazıyordu. istedikten sonra yapar heralde.
mrb akasya ben iyim. sen nasılsın bakalım. mide bulantısı var mı? uzanmak iyi değilmiş o yüzden uzanmamaya dikkat et ama o kadarcık ağırlıktan bişey olmaz.
iyim insi sen nasılsın?
hayır canım. 13: 30 da aradım. biz arayacağız dediler bekliyorum.
,
maşallah, maşallah
Yine aradım ben sana döncem dedi,Gidip dövcem şimdi kadını
Akasyamm hiç bişey olmazz merak etme ,sen beni örnek alma ama ben halı bile çırpmıştım
Yinede uzanmak çok tehlikeli dikkatli ol,Eger bebişe bişey olsa kanaman olur kuzum korkma..
Ayrıca doktorun sana ilaç vermedi mi?Proluton ,progestan,vs..?
İncimmm hafızan çok kuvveliiii
Koycam bugün söz
Kızzz benm ayakkabıları sana göndereyim ,anca olur arya hanımaaaKoca ayaklarını yesin teyzsii onunnnn
Bizimkiinde buynu büyükkk
Allah razı olsun canım. Eşine de güzel dileklerimi ilet ... Ben de sürekil sizin için dua ediyorum..Geç olsun da en iyisi olsun İncim. Biliyorsun ben de çok bekledim.
Sağol canım. Mide bulantısı yok şükür. Normalde uzanmıyorum ama sabah işyerinde kahvaltıda boş bulundum.. Allah korusun..
Naz canım siz böyle yazışırken ben şaşırıyordum. İnsan hakkaten psikopota bağlıyor yaaBugün kafaya da taktım. Sürekli lavaboda kontroldeyim
Hazadem sen istersen Kazen'e mesaj at böyle böyle diye, topiğ sen devral. İlk bölümden sürekli güncellersin, daha güzel olur.
Akasyam Allah razı olsun canım benim
chnb güle güle kullansın paşa
tulipcim haber gelmedi mi?
naaaazzzzzzzzzz hani foto nerede göremiyoruz
Naz canım o ilacın hiçbir zararı olmaz. Olsaydı doktorun vermezdi. Ben progestan iğne kullanıyorum canım. Mahfoldum çok fena bir iğne
Naz canım o ilacın hiçbir zararı olmaz. Olsaydı doktorun vermezdi. Ben progestan iğne kullanıyorum canım. Mahfoldum çok fena bir iğne
Acıcık göbegimiz açılmış ama napalımmm büyüdük artıkkk
kUZUM GÜNCELLEME NASIL YAPILIYOR ONU BİLE BİLMİORUM BEN :)))Hazadem sen istersen Kazen'e mesaj at böyle böyle diye, topiğ sen devral. İlk bölümden sürekli güncellersin, daha güzel olur.
Akasyam Allah razı olsun canım benim
chnb güle güle kullansın paşa
tulipcim haber gelmedi mi?
naaaazzzzzzzzzz hani foto nerede göremiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?