Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kUZUM GÜNCELLEME NASIL YAPILIYOR ONU BİLE BİLMİORUM BEN :)))

Ay hazadem
Şimdi sen topiğ devralacaksın tamam mı. Sonracığıma ilk mesaj sana ait olacağı için mesajın altındaki mesaj düzenleme panelini tıklayıp oradan düzenleyeceksin kapiş Şimdi mesela yazdığın mesajın sağ alt köşesine bak orada var mesaj düzenleme paneli var ona tıkladın mı mesajını silebilirsin, istediğin gibi değiştirebilirsin ya da unuttuğun bir şey varsa ilave edebilirsin.

Nazcım tütütü maşallah Pijaman da çok şeker göbüşün de Bu arada meşhur orgu da gördük

Ayyy kuzummm nasıl mutlu ettin beniiii,kız yok o org çöpe gitmişEşimin daha haberi yok ondanBu orgu yeni aldıı beyimizz ,geceleri başımızı ütülüyo

maşallah sana

nasıl da yakışmış hamilelik

üstündekilere de bayıldım

hala fit bir vücudun var nazefsa

doğum yapar yapmaz tığ gibi olucaksın demektir bu

Canımmm çokkk teşekkür ederimmm,kız nasıl moralim düzeldii bi andaa
Bende çok kilo aldım diye üzülüyorumm
Üstümdeki pijamalarıda lcwaikiki den aldım bu arada

Neee çöpe mi gitmiş Nasıl yani
Yok yok ne kilosu, maşallah iyisin böyle

Azıcıkmı :)))
ay bende böleyim ya ne giysem göbek açılıo :))
Allaha şükürler olsun bir canlı taşıoruz olucak o kadar maşallah canımmm

Ayy evett bende şikayetciyim bu durumdan,normalde dışarda mecbur uzun şeyler giyiyorum..
Aman kuzucugumuz saglıklı olsunda istrse popomuz açılsınn

Tamam kuzum ulaşırız o zaman napalım el mahkum
Ayy evett bende şikayetciyim bu durumdan,normalde dışarda mecbur uzun şeyler giyiyorum..
Aman kuzucugumuz saglıklı olsunda istrse popomuz açılsınn

Vallahi cnm ben deilim be boşver amann açılırsa açılsın yeterki sağlıkla gelsinler gerisi boş inşallah incide böle şişer dalga geçeriz

Neee çöpe mi gitmiş Nasıl yani
Yok yok ne kilosu, maşallah iyisin böyle

Kızı aradım org eşime lazım dedim gelip alcam dedim kızda, bizim oglan orgun tuşlarını kırmış bizde attık dedi.Bende sinirlendim kapattım tlfnu..
Org çöpe gitti eşiminde daha haberi yok
Bi sorsa ne yapcam bilmiyorum valla
Bu orguda yeni aldı belki öbürünü unutur diye umut ediyorummm

Tamam kuzum ulaşırız o zaman napalım el mahkum

Vallahi cnm ben deilim be boşver amann açılırsa açılsın yeterki sağlıkla gelsinler gerisi boş inşallah incide böle şişer dalga geçeriz

Ayyy inşallah yarabbimmm..Bizimkinin 3 katı göbüşü olur inşallahhh

Naz canım o ilacın hiçbir zararı olmaz. Olsaydı doktorun vermezdi. Ben progestan iğne kullanıyorum canım. Mahfoldum çok fena bir iğne

ahhh canım ben her hafta kullanıyorum o iğneden. hele başlarda bir ara her gün... 34 e kadar dedi dr son 2 kaldı

Acıcık göbegimiz açılmış ama napalımmm büyüdük artıkkk

çok tatlı canım...

Güle güle kullansın cnm Ahmet Arda
Ben bebek arabasının yanında taşınabilir varya ana kucagı onan aldım

O neydi canım pijama takımımıydı?

sağ olun kızlar... yok taşıma seti çanta, anakucağı...

ben de ferplex fole başladım kullan canım

Kız orgu oyuncağıyla karıştırdı galiba Neyse sağlık olsun canım. Eşin bir şey demez.

Ayyy inşallah yarabbimmm..Bizimkinin 3 katı göbüşü olur inşallahhh

3 katı mı Bünyem o kadarını kaldırabilemez

Sagoll canımmm ,içindeki iyi olsun yeter bana

ROSACIM haber yok mu hala?

HAZADECIM Mina saglam basmaya hazırlanıyor bu dünyaya. Aferin sıpaya. Şmdiden gardini almak gerek

mrb kızlar haber veremedim. 8 den biri olgun çıkmamış, birindede bir problem varmış anlamadım. 6 sı işleme girmiş. 1 inin gelişimi yavaşlamış elde var 5 tane. bayağı moralim bozuldu. şimdi anladım sizin stresinizi. insan yaşamayınca anlamıyor. yarın yine bilgi verecek embriyolog.

Nesrinciğim sorma valla Her yerim delik deşik.. Hele ki bazı hemşireler tam psikopat gibiydi Birine denk geldim var yaaa tam 3 gün yürürken bacağım kasıldı.. nasıl kaktıysa iğneyi..

Rosa sakın bozma moralini.. Senin şansın benden de yüksek. %75 değil miydi senin şansın ? Yani 4 yumurtadan 3'ü sağlıklı. Bak benim de 9 toplandı. 7'si olgundu. 6'sı döllendi. 5'i 5. güne gitti. 3'ü pgt'ye gitti. Biliyorsun sürecimi. Merak etme.. Sağlıklı bulacaksın sen. Ben eminim.. Dua edeceğim sana fedakar arkadaşım.. Güzel annecik..

naz göbüşünü gördüm maş.
ama benimkinden sivri ve büyük
benimki daha yuvarlak
çok aşırı değil göbeğin çünkü ben senin 4 aylık halini de biliyorum o zaman bana 4 aylığa göre çok gelmişti birden çıkmış gibiydi
ama şimdiki halin öyle çok göbüşlü gelmedi
yalnız öyle açıkta bırakıp da eylülü üşütme
sonra doktorlarda geziyorsun yok akıntım var vs diye
böyle karnın açık gezersen üşütürsün
ben sürekli karnım açılınca kapatıyorum
hamile boxer aldım uzun üşütmeyeyim diye
öyle sereserpe gezme kış yaklaştı üşütür hasta olursun
benim resimdeki hamile pantolonuma baksana bi ta göğsüme kadar çıkıyor
1 beden büyük aldımki iice sarsın üşütmeyeyim diye
belimden düşüyor ama ne yapayım idare ediyorum
geçen gün yolda inan düşecekti nerdeyse çekiştirip duruyorum ama bi beden küçüğü de önden kasıklardan rahatsız ediyordu mecbur aldım
yani iice göbeğini sarmaya açıkta bırakmamaya dikkat et
tam hasta olma havası geçiş günleri

Son düzenleyen: Moderatör:

evet hazadeciğim dondurulmuşum var çok şükür.

nazcığım maşaAllah sana be prensesine.ben ilk gördüğümde hani fazla kilo aldım diyordu öyle değil.çok hoşsun tatlım.bende pijamalarını beğendim.

Naz canım o ilacın hiçbir zararı olmaz. Olsaydı doktorun vermezdi. Ben progestan iğne kullanıyorum canım. Mahfoldum çok fena bir iğne

bana iğne vermedi canım. jel ve bant kullanıyorum. iğneler göbekten mi kalçadan mı?

maşallah maşallah bu ne güzel hamile. çok şıksın canım. göbüşünde çok yakışmış basketbol topu gibi.

pişkinliğe bak ya biinsan mahçup olur. ben bile sinir oldum okadına.

vallahi hep seni düşünüyorum akasyanın çıktı benimde çıkar diye. bide seninki de tek gen hastalığıya sanki aynı olacakmış gibi bilimsel olmayan bir mantık kuruyorum. eşim dalga geçiyor 6 çocuk annesi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…