- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #20.661
Acıcık göbegimiz açılmış ama napalımmm büyüdük artıkkk
kUZUM GÜNCELLEME NASIL YAPILIYOR ONU BİLE BİLMİORUM BEN :)))
Nazcım tütütü maşallahPijaman da çok şeker göbüşün de Bu arada meşhur orgu da gördük
maşallah sana
nasıl da yakışmış hamilelik
üstündekilere de bayıldım
hala fit bir vücudun var nazefsa
doğum yapar yapmaz tığ gibi olucaksın demektir bu
Ayyy kuzummm nasıl mutlu ettin beniiii,kız yok o org çöpe gitmişEşimin daha haberi yok ondan Bu orgu yeni aldıı beyimizz ,geceleri başımızı ütülüyo
Canımmm çokkk teşekkür ederimmm,kız nasıl moralim düzeldii bi andaa
Bende çok kilo aldım diye üzülüyorumm
Üstümdeki pijamalarıda lcwaikiki den aldım bu arada
Azıcıkmı :)))
ay bende böleyim ya ne giysem göbek açılıo :))
Allaha şükürler olsun bir canlı taşıoruz olucak o kadar maşallah canımmm
Tamam kuzum ulaşırız o zaman napalım el mahkumAy hazadem
Şimdi sen topiğ devralacaksın tamam mı. Sonracığıma ilk mesaj sana ait olacağı için mesajın altındaki mesaj düzenleme panelini tıklayıp oradan düzenleyeceksin kapişŞimdi mesela yazdığın mesajın sağ alt köşesine bak orada var mesaj düzenleme paneli var ona tıkladın mı mesajını silebilirsin, istediğin gibi değiştirebilirsin ya da unuttuğun bir şey varsa ilave edebilirsin.
Ayy evett bende şikayetciyim bu durumdan,normalde dışarda mecbur uzun şeyler giyiyorum..
Aman kuzucugumuz saglıklı olsunda istrse popomuz açılsınn
Neee çöpe mi gitmişNasıl yani
Yok yok ne kilosu, maşallah iyisin böyle
Tamam kuzum ulaşırız o zaman napalım el mahkum
Vallahi cnm ben deilim be boşver amann açılırsa açılsın yeterki sağlıkla gelsinler gerisi boş inşallah incide böle şişer dalga geçeriz
Ayyy inşallah yarabbimmm..Bizimkinin 3 katı göbüşü olur inşallahhh
Naz canım o ilacın hiçbir zararı olmaz. Olsaydı doktorun vermezdi. Ben progestan iğne kullanıyorum canım. Mahfoldum çok fena bir iğne
Güle güle kullansın cnm Ahmet Arda
Ben bebek arabasının yanında taşınabilir varya ana kucagı onan aldım
O neydi canım pijama takımımıydı?
Ohhh doktor aradı sonuçlarım gayet iyi çıkmış..Akıntının sebebi gebelikten dogalmış..
Çok şükür bunuda atlattıkkkkk
Kızlar kanım azmış yaa günde 2 tane ferro canol kullanıyorum bebege zararı olurmuki bu kansızlıgınn?
Kızı aradım org eşime lazım dedim gelip alcam dedim kızda, bizim oglan orgun tuşlarını kırmış bizde attık dedi.Bende sinirlendim kapattım tlfnu..
Org çöpe gitti eşiminde daha haberi yok
Bi sorsa ne yapcam bilmiyorum valla
Bu orguda yeni aldı belki öbürünü unutur diye umut ediyorummm
Ayyy inşallah yarabbimmm..Bizimkinin 3 katı göbüşü olur inşallahhh
Kız orgu oyuncağıyla karıştırdı galibaNeyse sağlık olsun canım. Eşin bir şey demez.
3 katı mıBünyem o kadarını kaldırabilemez
ahhh canım ben her hafta kullanıyorum o iğneden. hele başlarda bir ara her gün... 34 e kadar dedi dr son 2 kaldı
çok tatlı canım...
sağ olun kızlar... yok taşıma seti çanta, anakucağı...
ben de ferplex fole başladım kullan canım
ROSACIM haber yok mu hala?
HAZADECIM Mina saglam basmaya hazırlanıyor bu dünyaya. Aferin sıpaya. Şmdiden gardini almak gerek
ahhh canım ben her hafta kullanıyorum o iğneden. hele başlarda bir ara her gün... 34 e kadar dedi dr son 2 kaldı
çok tatlı canım...
sağ olun kızlar... yok taşıma seti çanta, anakucağı...
ben de ferplex fole başladım kullan canım
mrb kızlar haber veremedim. 8 den biri olgun çıkmamış, birindede bir problem varmış anlamadım. 6 sı işleme girmiş. 1 inin gelişimi yavaşlamış elde var 5 tane. bayağı moralim bozuldu. şimdi anladım sizin stresinizi. insan yaşamayınca anlamıyor. yarın yine bilgi verecek embriyolog.
Allah sendende razı olsun cnm kendini neden yanlız hissedioruz bizler herzaman elimizden geldigi sürece yanında olacagız ...
Daha doğumuna gelicez oğluşunu sewicezz
Vallahi cnm 22+2 oldum ama henüz bişey yok :)
Heyecanla beklioruz canım resimlerinii
Hadi hayırlısı cnm Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhh
Hemen yazdım cnm :)
İnşallah hayırlısıyla transferin olur cnm senin dondurulmuşmu var?
Günaydın canımm, Gelecegin güzel annesiiii
Naz canım o ilacın hiçbir zararı olmaz. Olsaydı doktorun vermezdi. Ben progestan iğne kullanıyorum canım. Mahfoldum çok fena bir iğne
Kızı aradım org eşime lazım dedim gelip alcam dedim kızda, bizim oglan orgun tuşlarını kırmış bizde attık dedi.Bende sinirlendim kapattım tlfnu..
Org çöpe gitti eşiminde daha haberi yok
Bi sorsa ne yapcam bilmiyorum valla
Bu orguda yeni aldı belki öbürünü unutur diye umut ediyorummm
Nesrinciğim sorma vallaHer yerim delik deşik.. Hele ki bazı hemşireler tam psikopat gibiydi Birine denk geldim var yaaa tam 3 gün yürürken bacağım kasıldı.. nasıl kaktıysa iğneyi..
Rosa sakın bozma moralini.. Senin şansın benden de yüksek. %75 değil miydi senin şansın ? Yani 4 yumurtadan 3'ü sağlıklı. Bak benim de 9 toplandı. 7'si olgundu. 6'sı döllendi. 5'i 5. güne gitti. 3'ü pgt'ye gitti. Biliyorsun sürecimi. Merak etme.. Sağlıklı bulacaksın sen. Ben eminim.. Dua edeceğim sana fedakar arkadaşım.. Güzel annecik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?