- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #20.801
Her gece kabus her gece kabus
bu gecede eve bi adam gelmiş elinde ameliyat malzemeleri
gel seni kürtaj yapacağım diye peşimden kovalıyordu
bende vermem bebeğimi diye bağırıp koşuyordum
pis adam elime geçse boğarım eşşek adam
Yawaş yawaş sıyırdıgımızın işaretidir cnm
Ah bende öleyim neler neler görüorum bir bilsenn
aa ne güzel!
ne zaman başlıyosun?
Selamlar kızlar. Geçmişi okuyayım dedim ama maalesef artık yetişemiyorum. Mattikacığım tebrik etmiş onu bile yeni gördüm.Bugün testi tekrarladım. Şükür değerim katlanmış. Problem yok. Nur Hanım ile telde görüştüm. 3 hafta sonra kese ve kalp atışıiçin gideceğim. Ama az önce sinirden kudurdum yaaa.. Doktor jele geçmemi söyledi. Eczaneden istedim. Sigorta şirketim ödememiş. işgüzarlar. Neymiş illa rapor istiyormuş. Ya diyorum doktorun reçetesi var tehşis var. Pahalı bir ilaç ya takla atıyor ödememek için. 75 TL 'ymiş.İçinde de 15 tane varmış. Yani sadece 15 gün gidecek.. parasında da değilim de sigortaya o kadar para öderken bu saçma hareketler sinirimi bozuyor.
Selamlar kızlar. Geçmişi okuyayım dedim ama maalesef artık yetişemiyorum. Mattikacığım tebrik etmiş onu bile yeni gördüm.Bugün testi tekrarladım. Şükür değerim katlanmış. Problem yok. Nur Hanım ile telde görüştüm. 3 hafta sonra kese ve kalp atışıiçin gideceğim. Ama az önce sinirden kudurdum yaaa.. Doktor jele geçmemi söyledi. Eczaneden istedim. Sigorta şirketim ödememiş. işgüzarlar. Neymiş illa rapor istiyormuş. Ya diyorum doktorun reçetesi var tehşis var. Pahalı bir ilaç ya takla atıyor ödememek için. 75 TL 'ymiş.İçinde de 15 tane varmış. Yani sadece 15 gün gidecek.. parasında da değilim de sigortaya o kadar para öderken bu saçma hareketler sinirimi bozuyor.
En erken aralık nasip olursa. Daha var yani :)
hadi hayırlısıyla. çok yokmuş zaten ya:)
Vayyy nazefsaa çok hoşsun canım maşallah
Ahh incim kıyamam sana canım bence hiç öyle düşünme eltini sen tanırsın karakterini bilirsin
Biz şimdi hasret çekiyoruz ulaşılmaz gibi geliyor bize ya ama bunu yaşamayan inan anlamıyor
Eltin bunun farkında bence daha iyi sen kırılmayasın diye başka türlü davransaydı eğer şahsen ben daha üzülrdüm
Ama herkes farklı tabi.Demekki sen bu durumdan hoşnut değilsin eltinle tatlı dille paylaşabilirsin seni anlayabilir canım
MattikaNasılsın? Ahmet Barış Bey nasıllar
Akasya cnm aradım ama sanırım müsait deildin ...
progestan ve crino jeli sgk verio bağlı old sağlık ocagına git yazdır git eczaneden al
Ayy tühh yaaa... Canım ben aşağıya eczaneye indiğimde aramışsın..Offf yaaaa.. 75 TL gitti. Boşu boşuna.. Artık bir dahakine aile hekimime yazdırayım. Bu reçeteyi işyeri doktoru yazmıştı. Bakalım reçeteyi ve ilaç küpürünü istedi uyuz sigorta. Göndereyim belki öder. Ödemezse de başımın gözümün sadakası olsun onlara
Naz canım benim çok sağol.. 2. kutuyu SGK'dan alırım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?