Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

mrb kızlar. bir embriyonun daha gelişimi durmuş. elde var dört. onların durumu iyi imiş. yarın biyopsi yapılıp pgt ye gönderilecekmiş. embriyolog yarın aramayacağım dedi. bende eğer değişiklik olursa arayın dedim. yani yarın embriyolog arasın diye değil aramasın diye bekleyeceğim. cuma akşamı veya cumartesi sabahı sonuçlar belli olur dedi. nedense ben sağlıklı çıkmıyacak diye değilde embriyolar o güne kadar dayanamayacak diye korkuyorum. sanırım benim yumurta rezervim ve kalitem kötü. 35 yaşındaki halimi düşünemiyorm bile.

üzülme canım,kalan dört tanesinin inşallah en az 2 tanesi sağlıklı çıkar..

tam isabet olmuş canım.
Pazartesi canım eşimin doğum günü

ne güzel kutlanacak bir şey var önünüzde. eşiminde kasımda kutlamayı düşünüyorum. normalde her sene özel birşey yapmıyoruz.

nazefsa mahfettin beni şu an hıçkırıklarla yazıyorum beni. bu yazıyı okuyupta kürtaj yaptıracak vicdanda bir insan düşünemiyorum. aslında yazıyı okurken sonunu tahmin ettim ama o paragrafı okumak mahfetrti beni.

AKasya CANIM bende o jelden kullanıyorum
Kayıtlı oldugun saglık Ocağı'na git yazdır CANIM aile hekimine
Tabi yazarsa oda bi yalvar yakar yazdıyorduk basta şimdi alıştı doktor
Benim bide kan sulandirici iğnede var ya 2sini bir edip yazdırıyoruz
Bide 12. Haftaya kadar kullanilacakmis
Mecburen ne yapalım

Son düzenleme:

Ay CANIM hiç korkma bence 4'ude dayanacak inş
Ve 2 tanesi sağlıklı çıkacak senin bizlere gore sansin daha yüksek demi
Biliyorsun kısmetten öteye geçilmiyor

sağol inci teyzesi iyiyiz, tsh yüksekliği ile ilgili hastanelerdeydik bugün.. iyi olcak inş.
sen nasılsın?

Ay Mattika Allah kolaylık versin CANIM
İnsallah bi sorun çıkmaz ee annelik nasıl gidiyor
KirkiniZ çıkmadı demi daha

kızlar, 15.00 da hastanedeydim Arda bey normal doğuma gitti. 2 saat sonra geldi... nil hanımla baktılar yine...

r.a. uzunluğu 2. 4 ya da 6 ydı ...unuttum 2 üzeri süper dedi...

bakalım adaşım ne yapıyor dedi Arda bey:)) bebek yine çok iri 3 kilo olmuş... maşallah dediler...

uzun boyluymuş uzun saçlıymış... muayene fazla uzun sürmedi eliyle yüzünü kapamış göremedik yüzünü...

sonra odasına geçtik ilaçlar aynı. cleksanı sordum doğum sonrası kullanacak mıyım? senin çok ciddi değil değil ama o zaman gelsin konuşuruz değerlendiririz dedi...

bayramda olmaz gibi görünüyor... olursa da sanırım ankarada olacakmış. nil hanım ve arzu hanım nöbetçiymiş onlar da yapabilirmiş...

ferplex fol günde 1 tane, proluton 34 ten sonra kesilecek...

down sendromlu bebekler az hareket edermiş anne karnında var mı böyle bir şey dedim yok dedi hem senin oğlan kımıl kımı dedi. hareketi iyiymiş...

benden haberler böyle...

Maşallah Ahmet ardamiza
Haberler guzel inş dogum bayramdan sonra olur
Bu arzu hanım benim arzu hanımmi:26:

Chnbcim oh cok sukur, her sey normal. Bayrami atlatman da iyi olacak insallah.

Turkuazcim evet aslinda yuzyuze gorusup dertlessesk ne guzel olurdu.

Kizlar simdi haberlerde dinledim. Amniyo yerine annenin kanindan bakilacakmis bebegin dnasina. Yeni yil gibi de ulkemizde uygulanmaya baslayacakmis, tam dinleyemedim, balkondayim. Ama duyabildigim bunlar. Guzel bir haber.

Akasyacim yazmistim ama tekrar cok sevindigimi belirtmek isterim. Allahin izniyle senin misyon tamamdir arkadasim

Rosacim, umudunnkaybetme , zaten o gidenler yasamayacak olanlar kesinlikle. 2. Gun gelisimleri durduysa zaten durum belli.
Kalan saglar bizimdir diyelim.

Mattikacim bebisinin sonucu cikti mi? Kacirdim miyoksa? Okudum ama rastlayamadim canim.

Merve senin bulantilar devam ha? :18:

Hazadecim nasilsin canim?

Incicim senin de Aralik'a az kaldi valla
Mne var suracikta 2 ay... Agzim burnum deyinceye kadar gececek.

Sorma bacım lavabodan çıkamıyorumki
Az once boğuluyordum zaten valla

ah canım benim ne kötüdür mide bulantısı. inşallah tez zamanda geçer. ama ne güzel bir nedenden dolayı bulanıyor miden.

Ay CANIM hiç korkma bence 4'ude dayanacak inş
Ve 2 tanesi sağlıklı çıkacak senin bizlere gore sansin daha yüksek demi
Biliyorsun kısmetten öteye geçilmiyor

evet canım kısmetten öte geçilmiyor. korkunun ecele faydası yok bekleyip göreceğiz.

maşallah canım her şey yolunda. down sendromunda ultrason bulgusuda olur heralde. doktorun ne diyor? benim oğlumun hastalığındada anne karnında hareketi az olurmuş. ama ben bilemedim normalmiydi yada azdı da ben mi anlamadım. sonuçta ilk gebeliğim. nasıl olması gerektiğini bilmiyorumki.

Ayy kuzummm valla bende çok üzüldüm okurken,dün bi forumda paylaşmıştı arkadaş..
Bende o paragrafı okurken çok agladımm

Sorma bacım lavabodan çıkamıyorumki
Az once boğuluyordum zaten valla

Ayyy yavrumm bi patates haşla ye kızz mide bulantını durdurur kıyamam sana

Canım tüp bebek tedavisi görüdügünüz için sizde 16. haftaya kadar kullanacaksınız..Bana o şekilde kullandırmıştı doktorum...

Hoşgeldinnn kuzummm ne güzel haberlerle geldin 3 kilomu olmuşşşMaşalllahhh kuzuma iyi gidiyorrrr,sen sezeryan olcaksın o zaman büyük ihtimal demi?
Ogluna söylede azıcık kilosundan kızıma versinn ,Yazık benm yavrum daha yeni 1kilo olmuşturr
Banada doktorum haraketli olması iyi bişey saglıklı oldguna işaret demiştii:44:

Ayyy geçermi dersin lavem 2 ay?İncim tedaviye başladıgı zaman ben doguma hazırlanıyor olacagımmm

o haberi bende dinlmiştim daha önce yada nette okumuştum hatırlamıyorum ama uygulama hakkında bilgim yok ama çok güzel bir yöntem.

lave dikkat ediyor musun bizim rakamlar aynı gidiyor. 8 den 4 kaldı. yarın da arayıp 2 tanesine pgt yapacağız derlerse hiç şaşmam.

Maşallah Ahmet ardamiza
Haberler guzel inş dogum bayramdan sonra olur
Bu arzu hanım benim arzu hanımmi:26:

sağ ol canım. he, senin arzu hanım. hatta beklerken bebişli bir kadın vardı Arzu hanım normal doğum yaptırmış memnundu kontrole gelmiş...

canım sağ olAllahım sana da bu haftaları göstersin inşallah...canım bugün onu ben de sordum... evet dedi yakında gelecekmiş tr ye. cumhur bey de çalışıyordu bu konuda bana telde demişti...

canım yüzde 60 ta olurmuş ultrasondada. şunu sordum 6 da 1 risk çıkanda niye risk yüksek çıkıyor... ilerki haftalarda yüksek tansiyon olabileceğini gösterebilirmiş...

Bence senin bebeğin sağlıklı Allah bilir tabi ama
Arda bey alanında en iyilerinden sen dıyorsun bir terslik olsaydı muhakkak görürdu o
Bizde yarın gideceğiz bakalım suan heyecan bastı :18: yarın inşallah her şey yolunda gider
Evet arzu hanımın eli hafifdir

Kızlar selam

Acil yardım edin ne olur !! Ben hergün coraspin, folik asit, metformin içiyorum. Elime ilacı aldım. Suyla içtim. Ama o kadar dalmışım ki hangi ilaç olduğunu anlayamadım :2: Coraspinden iki tane içmiş olabilirim. 100 mg iki coraspin sorun olur mu sizce Deli oldum yaa..

Evet bende izledim bugün haberlerde yılbaşından sonra olacakmış
İlk çapa da denenecekmis e sonuc 1-2 gün icinde hemen belki oluuormus
Cinsiyetinden kromozom sayısına herseyine bakılıyormuş
Bence çok iyi olmuş aMNiyo yaptırmak isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…