- Emoji Skoru
- 48
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #20.841
Kızlar selam
Acil yardım edin ne olur !! Ben hergün coraspin, folik asit, metformin içiyorum. Elime ilacı aldım. Suyla içtim. Ama o kadar dalmışım ki hangi ilaç olduğunu anlayamadım :2: Coraspinden iki tane içmiş olabilirim. 100 mg iki coraspin sorun olur mu sizceDeli oldum yaa..
Hayır Akasyam hiçbirşey olmaz CANIM panik yapacak bir şey yok
Bende ne yapmısim ah hani su jel varya günde 2 tane kullanmisim
Bende diyorum paket ne çabuk bitti Megert günde bir tane kullanılacakmis
Mervem sorma ya çok kötü oldum. Nasıl dalmışım. Kafa gitmiş. Hapları saydım. İki tane içmiş olabilirim. Yani 200 mg içmiş oldum. Bişey olmaz diyorsun yani. İnşallah ... Dünyam tersine döndü bu gece.. Moralim sıfır oldu. Bir daha asla dikkatsizce ilaç içmeyeceğim.Sen nasıl oldun ? Bulantılar geçti mi ?
Mervem sorma ya çok kötü oldum. Nasıl dalmışım. Kafa gitmiş. Hapları saydım. İki tane içmiş olabilirim. Yani 200 mg içmiş oldum. Bişey olmaz diyorsun yani. İnşallah ... Dünyam tersine döndü bu gece.. Moralim sıfır oldu. Bir daha asla dikkatsizce ilaç içmeyeceğim.Sen nasıl oldun ? Bulantılar geçti mi ?
Kızlar selam
Acil yardım edin ne olur !! Ben hergün coraspin, folik asit, metformin içiyorum. Elime ilacı aldım. Suyla içtim. Ama o kadar dalmışım ki hangi ilaç olduğunu anlayamadım :2: Coraspinden iki tane içmiş olabilirim. 100 mg iki coraspin sorun olur mu sizceDeli oldum yaa..
Hayır Akasyam hiçbirşey olmaz CANIM panik yapacak bir şey yok
Bende ne yapmısim ah hani su jel varya günde 2 tane kullanmisim
Bende diyorum paket ne çabuk bitti Megert günde bir tane kullanılacakmis
Anlıyorum seni CANIM insanlık halı olur
Bende pek dikkat etmem açıkcası bazen iki filim asit içtiğim bile olmuştur karistirmisimdir
Metformin neden kullanıyorsun CANIM
Bizde yarın doktora gideceğiz bakalım inş kalp atışlarını duyarım bebeğimin
incim gününü tamamlarsa 5 olur diyor...
sağlıkla olsun küveze girmesin de...
akasyacığım panik yapma bişey olmaz.
canım ben jeli iki defa kullanıyorum kafama takıldı şimdi kalkıp reçeteye bakacağım.
hadi hayırlısı canım. bebiş mi bebişler mi yarın öğreneceğiz demek.
5 mi uuuuuu
Tosun paşa geliyor deseneCanım girmeyecek Allah'ın izniyle...
Kızlar sağolun. İçimi rahatlattınız.Allah sabır ve selamet versin bana Mervem ben PKOS için metformin kullanıyorum. PKOS'ta Allah korusun düşük riski fazlaymış. O yüzden devam ediyorlar.
Rosa canım nedir embiryoların durumu ? Merak etme bulunacak.
İncim 2. test için ücret ödedik. 74 TL'cik.Bebeğim iyi olsun da önemli değil.
Lavem yazdıklarınızı okuyorum. Endişelerini, karamsarlığını çok iyi anlıyorum. Allah'ım sana en kısa sürede bir çıkış kapısı açsın.. Doğru insanlarla karşılaştırsın, sorularının cevabı olsun inşallah...Çok dua ediyorum.. Tüm arkadaşlarıma.. Allah kabul etsin inşallah
Aman eksik olacağına fazla olsun ama 40 haftayı tamamlar mısınız ki
Dikişlerin de var ya
mervik yarin hayirli haberlerle gel INSALLAH
Akasyam rahat ol canımDiğer bebişlerden haber alabildin mi?
mervik yarin hayirli haberlerle gel INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?