Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba kızlar.
Size çok önemli bir soru sorucam lütfen cevaplarsanız bilenler çook sevinicem.
Benim en yakın arkadaşımın bir bebği var 2 yaşında ve lösemi
Uygun ilik bulmaya çalıştık arattık ama malesef bulunamadı Türkiye genelinde bakıldı yok
Tek şansı ilik.
Şimdi kızlar arkadaşım tüp bebk yaptırıcak bu genetik tanı ile bebğin abisinin genlerini taşıması mümkünmü?
Ve Zeynep kamil karşılarmı yapılıyormu orda.
Tüp bebbk yaparlarmı arkadaşıma normalde gebe kalabiliyor.
Ama bebeğinde doğuştan varmış bu hastalık 2.yapsa yine aynı hastalığı taşıma reski o olmasada iliklerin tutmama riski varmış.
Bizde özel hastanede toplamda tüp bebek ve pgt nekadar tutuyor.
Kredi bişey çekip yardım etmek istiyoruz
Maddi imkanları yok hastalığı çok masraflı zaten 10 liralık ilaçları karaborsaya düşmüş 1.5 bina alabiliyolar
İnşallah fiyat yüksek olmaz olsa bile inşallah böyle imkanları vardır.
Bende tüp bebk yaptırdım ama pgt yaptırmasam bile 5 bin en az onla nasıl.Yardımcı olursanız biliyorsanız sevinirim.
Ne yapacagımı bilemiyorum
Özel hasteneleri arayıp görüşsem bilgi verirlermi acaba?
Annenin eli kolu bağlı hastaneden adım atamıyor dışarı.

geçmiş olsun canım. hasta bir çocuğun iyileştirilmesi için tüp bebek yapıldığında devlet karşılıyor. üniversite hastanesine gidip rapor alması lazım. ama sadece tüp bebek masrafında yardımcı oluyor diye billiyorum pgt yine cepten çıkıyor. ben raporsuz özel yaptırdım 15.000 tl tuttu. ama hastalıklara ve merkezlere göre de değişiyor.
eğer hastalığa neden olan gen biliniyorsa o açıdanda pgt yapılıp ikini bebeğin sağlıklı olması sağlanabilir. allah yardımcısı olsun arkadaşının. inşallah tez zamanda şifasını bulur.

Ben de iyiyim canım. Bugün evdeyim. İşe gitmedim. Eşim çalışıyor. Yine yalnızım Allah kısmet ederse inşallah yarın ailemin yanına gidiyorum.

İyi akşamlar herkes iyidir umarım gecmisi okuyamadım
Ben hiç iyi değilim dayanamıyorum artik
Rabbim sabrimi arttırsın inşallah
Bi selam vereyim dedim görüşmek üzere hoscakalin

Mervem ya bu bulantıların ilacı yok mu tatlım ? Gerçekten çok zor birşey. Benim de sabahları ve akşamları serviste biraz bulanıyor. Daha hiç kusmadım ama o bulantı bile beni mahfediyor. Bence sen doktorunla bir konuş. Mutlaka ilaı vardır.

merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir

herkese iyi bayramlar diliyorum...

kendinize iyi bakın

Selam canım... Senin de bayramın mübarek olsun..

Canım evet belirtiler de olmasa hamile olduğumu unutuyorum. Kese kalp sınavını da geçsek biraz daha rahatlayacağız. Ama bu iş böyle sürer bence.. Doğana kadar askerlik sürer

Kizlar,

Hepinize ailelerinizle , evlatlarinizla , saglik ve huzur ile dopdolu bir bayram diliyorum.

Tatlım ben de sana eşinle ve ailenle mutlu, huzurlu, sağlıklı, neşeli bir bayram diliyorum.. İnşallah göbüşün boş geçirdiğin son bayramın olsun .. Aminnnnnnn....

Hasta çocuğun tedavisi için yapılan tüp bebek ve pgt işlemini devlet karşılıyor canım. Bir üniversite hastanesinden bu konuda rapor alsın. Devlette bu işlem yapılmıyor ama SGK anlaşmalı özel hastanelerde yaptırabilir.Allah şifa versin...

hoş geldin akideciğim. toparlandığına çok s

evindim. umudunu kaybetme. bende umutla bekliyorum sonucu.

bende ilk anlamadım. üçüz hamile.

tulipçim sagol cnm:))dun aksam bir dizi vardı sen aklıma geldin umarım Allah bebibişine sağlık verir.. ve insallah tum kalbımle duam hamile kalır saglıklı sıhhatli bir sekilde ikinci bebişinide kucagına alırsın cnmm..dualarım seninle..

Akasyacığım sen ve bebişin ıyı olun da önemli olan bu..bol bol dınlen:))hayırlı guzel haberlerle gel insallah 3 kasım da da cnm..sen anadoluda oturuyorsun ya bu tarflardan bir dr bulsan rahat olur aslında senın için..ben mesala cem fıcıcıoglu,arda lambet falan iyi diye duymustum aklında olsun ..benim dr cem demirel de cok basarılı bir dr ancak yogun biraz o da aklında olsun cnm..

Arkadaslar cevap yazmış acıklamıslar,cok üzücü ,Allah bebeğin sifasını versin ailesinede sabır guc versin insallah..

Akide canım sen nasılsın ? Toparlanmış gördüm seni.. Çok sevindim.. Tedavi planın ne aşamada ? Testlerle mi uğraşıyorsun ? :26:

Canım ben riskli gebelik uzmanına gideceğim. Benim durumumda buna mecburum. Riskli gebelik uzmanı çok fazla yok. Seçenek az. 3'e indirdim zaten. Şişli Memorial, Ataşehir Acıbadem ya da Kadıköy Acıbadem. Şişli Memorial'ı düşünmemin sebebi benimle ilgili tüm süreci çok iyi biliyorlar. Yani tekrar kendimi anlatmama gerek kalmayacak. Üstelik ben hastaneden gerçekten çok memnun kaldım. İşlerinde çok titizler. Arda Bey'i biliyorum canım. Ama hazadenin düşük tehlikesi olduğunda telefonla dahi kendisine ulaşamaması bence çok eksi bir puandı. Ben doktoruma ulaşmak isterim. Şişli Memorial'daki tedavim boyunca hiç ulaşma sorunu yaşamadım. Hemen dönüş yaptılar. Bakalım canım. Kalp atışı ve kese aşamasını geçince doktorumu seçeceğim.. Eğer yol problemini aşabilirsek memorial'da devam edebilirim. Bir de ücret konusunu öğrenmem lazım...Sağlık olsun da ne yapalım..

İyiyim iyiyim cok şükür,,hayat sadece bebek değil diyorum tüm nimetler için sükrediyorum Rabbıme..ama bebiş için hep arastırıyorum ugrasıyorum en son Cem Bey bana normal dene dedi bende korkuyordum baska bir dr gittim fikir almak için o da normal dene dedi hatta kızdı 2 senedir korunuyor musunuz nasıl yaptınız bunu dedi belki şimdiye bebeğin doğmustu dedi..herneyse bende 2 sene mi kaybettim derdine düştüm bu sefer.. artık saskına döndüm be güzelim oluruna bıraktım her işte bir hayır vardır diyorum olumluyum hep ama..

haklısın cnm hazadenin olayı hakkatten eksi puan olmuş, dr aradığında ulaşmak bence de cok önemli birde içine sinmesi cok önemli rahat hissetmen de..sağlık sigortan vardı senin ama hastanler cok pahalı ben sisli memorial da ilk tedavimde indirim istemiştim rakamları unuttum ama biraz yardımcı olmuslardı aklında olsun hastaneler indirim yapabiliyor bazen..
Akasyacığım masllah cok mutluyum senin için,bunları konusuyoruz insallah doğumunu da konuşucazz cnm benim:))

Arkadaslar cevap yazmış acıklamıslar,cok üzücü ,Allah bebeğin sifasını versin ailesinede sabır guc versin insallah..

Kızlar çoookkk Teşekkür ediyorum çok sevindim hemen arkadaşımı arıyım haber veriyim.
İnşallah sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız..

Herkese selam
Herkese hayırlı ,sağlıklı ,mutlu bayramlar..
RABBİM bu mübarek günde herkesin gönlüne göre versin ,dualarını kabul etsin

Hepimizin kurban bayramı kutlu olsun hamilelerimizin evlatsız geçirdiği son bayram olsun, Rabbim evlat isteyenlere de en tez zamanda nasip etsin... Amin...

bayram nedeniyle topik bomboş. umarım herkesin bayramı güzel geçiyordur. ben oğlumla evdeyim. annemler bile beni görmeye geliyorlar bayramda ben gidemediğim için.

tesekur edrım ıncı cok sagul fıyat olarak bı bılgınız varmı pekı toplam olarak henuz doktoruma gıdemedım gorusmeye cunku ocak sonu baslıcam esımın tatılıne denk gelcek.

Sevdacım fiyat merkeze göre değişiyor. Bazı yerler embriyo başına fiyat alırken bazıları toplu ücret alıyor. Telefonla bir öğrenmeye çalışsan :26:

Meryemcim Allah yardımcın olsun Lütfen inancını ve sabrını yitirme...

Akidem hoşgeldin Oh kafalar dağılmış, keyifler yerinde maşallah Kolposkopiyi diyorsun Bayram dönüşü yaptıracağım inşaallah.

İyi akşamlar herkes iyidir umarım gecmisi okuyamadım
Ben hiç iyi değilim dayanamıyorum artik
Rabbim sabrimi arttırsın inşallah
Bi selam vereyim dedim görüşmek üzere hoscakalin

Merve canım Allah yardımcın olsun... İnşaallah uzun sürmez güzelim.

bayram nedeniyle topik bomboş. umarım herkesin bayramı güzel geçiyordur. ben oğlumla evdeyim. annemler bile beni görmeye geliyorlar bayramda ben gidemediğim için.

Herkes telaşede Gelsinler canım, senin evden çıkmaman lazım Oğlun nasıl? Öpüyorum kuzuyu...

Herkese selam Özledim hepinizi Umarım güzel bir bayram geçiriyorsunuzdur...
Telefondan girip okudum ama sayfa açılamadığı için bir türlü yazamadım Bilgisayar var ama oturmak ne mümkün Sabahın 7'sinden beri ayaktayız İnanılmaz yoğun ama güzel geçiyor çok şükür. En azından İstanbul'dan uzaklaşmak iyi geldi biraz. Yalnız burada da dört bir yanım hamile ve çocuklu hatunlarla dolu Konuşulanları tahmin ediyorsunuzdur Sabah mesaim yine erken başlayacak, yavaştan uyuyayım. Hepinizi çok öpüyorum

slam kızlar... nasılsınız?

dün akşam idrar testi yaptım. transferin 7. günü idi. hiçbişey çıkmadı. baktıkça hayali bir çizgi gördüm. belkide görmek istediğim için. durdukça hayali çizgi pembeleşti ama test çok beklediği için güvenemedim. yani kafa karıştırmaktan başka hiçbir şeye yaramadı.
aslında test yapmayacaktım zaten testimde yoktu ama eltimin elinde varmış bitane. dayanamayıp yaptık. şu salı gelseydi bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…