Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hazadem sağol canım. Jinekolojik onkoloji uzmanının yapması gerektiği için Memorial'da yaptıracağım.

chnb hoşbulduk canım. Allah kavuştursun, son ayrılığınız olsun inşaallah...

hoşgeldin inciciğim. gerçekten insanın ei gibisi yok. 5 yıldızlı otele bile gitsem evime gelince bir başka oluyor.
inşallah doktorda uygun görür de yaptırırsın. kafan rahat olur ve tedavine odaklanırsın.

idrar testinden biraz ümitendim bende inşallah yarın bir sürprizle karşılaşmam.

inşallah canım. yarın akşam ancak haber veririm size.

evet canım yaptım. 1-2 dakika içinde silik pembe çizgi çıkıyor. bekledikçe biraz daha netleşiyor.

allah kavuştursun canım. inşallah son ayrılığınız olur.

Merhaba kizlar. Bende Pgt yontemini deniyorum ve su anda ikinci transferimden sonra bekleme asamasindayim. Umarim basari oykumu buradan sizinle paylasirim.

hayırlı olsun canım. test günün ne zaman? senin sorunun neydi?

En son bulantılardan çok rahatsız olduğunu yazmıştı.
Hazadem sende numarası vardı sanırım, arayabilir misin?

Numarasi bende var canim mesaj atmistim bayramda donus yapmadi tekrar atmaya aramayada cekiniyorum esi rahatsiz olursa filan diye:26:
Neyse mesaj attim haber alirsam yazarim!

Son düzenleme:
Numarasi bende var canim mesaj atmistim bayramda donus yapmadi tekrar atmaya aramayada cekiniyorum esi rahatsiz olursa filan diye:26:
Neyse mesaj attim haber alirsam yazarim!

Tamam canım sağol. Ben de merak ettim şimdi. Umarım sadece fırsat bulamamıştır.

Tuliprosa benim testim cuma gunu olucak. Esimde bende genetik bir hastaligin tasiyicisi oldugumuzu ogrendik. Bunu elemine etmek icin Pgt yapiyoruz.

bizim pt yaptırma sebebimiz de aynı. eşim ve ben sma adlı kas hastalığı taşıyıcısıyız. biz taşıyıcı olduğumuzu oğlum doğunca öğrendik. şimdi 15 aylık hasta. siz nasıl öğrendiniz taşıyıcı olduğunuzu ve hangi hastalığı taşıyorsunuz. bu arada benim test günüm de yarın. allah hepimize pozitifleri göstersin inşallah.

Canim biz dusuk yaptiktan sonra iki sene filan kendimiz denedik olmadi sonra doktora gittik. Doktor genel anlamda bize bilgi verdi aralarinda genetik testi de vardi. Ben hic ilgilenmemistim bile ama esim cok meraklidir o dediki bi yaptiralim belli mi olur. Rabbime sukurler olsunki iyiki yaptirmisiz. Kistik fibrosiz hastaliginin tasiyicisi oldugumuzu ogrendik. Ben once sok oldum. Ne yapacagimi ne diyecegimi sasirdim. Insan kendi basina gelmez zannediyor boyle seylerin ama hersey bizler icin bunu unutmustum galiba. Neyse sonra pgt yi ogrendik ve su anda ikinci denemem. Dondurulmus emriyolarimi kullandik. Insallah yarin guzel haberlerini aliriz Tuliprosa. Bizi haberdar et lutfen.

Bu arada kizlar basari orani nasil. Ben yeni katildigim icin herseyi okumadim. Kolay gebe kalan var mi PGTile. Benim ilkinde olamyinca acaba biopsi etkiliyormu cok diye dusunmuyo degilim.

Kizlar merveden haber aldim iyiymis hamileligi agir geciyormus bulantisi cokmus ondan girememis

çok şanslısın canım hastalığı önceden öğrenmekle. biyopsi etkilemiyor diye biliyorum ben. iki sene boyunca hamile kalamaman başka bir nedene bağlandımı? tutmamasında belki etkili olmuştur. ben normal yolla hamile kaldım diye bana tüp bebek öncesi hiçbir tahlil yapılmadı.senden istediler mi?

Kizlar merveden haber aldim iyiymis hamileligi agir geciyormus bulantisi cokmus ondan girememis

Haber verdiğin için sağol Tweety

herkese günaydın... bayram dönüşü topik bugün kalabalık olur diye düşünüyorum. şimdiden herkes hoşgeldi.

Günaydın canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah...

Günaydın kızlar...

tuliprosa kan verdin mi? meraktayım....

hazadem gelinim şimdiden başladı demek gece uykusuzluklara. benim de 2 gecedir belim ince ince ağrıyor tamam bu gece doğuruyorum sabah oluyor... Yarın 15.45 te randevum var bakalım ne tarih verecek?

inci kuzum ne zaman işlem belli mi?

herkes iyi gördüğüm kadarıyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…