- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.241
slam kızlar... nasılsınız?
dün akşam idrar testi yaptım. transferin 7. günü idi. hiçbişey çıkmadı. baktıkça hayali bir çizgi gördüm. belkide görmek istediğim için. durdukça hayali çizgi pembeleşti ama test çok beklediği için güvenemedim. yani kafa karıştırmaktan başka hiçbir şeye yaramadı.
aslında test yapmayacaktım zaten testimde yoktu ama eltimin elinde varmış bitane. dayanamayıp yaptık. şu salı gelseydi bi.
boşver idrar testini canım ya, benim hamile olduğum halde kanda bile negatif çıkmışlığı var, hele idrar. hiç güvenilir değil.
az kalmış, salıya şurda ne var.
hayırlısıyla hamilesin inş.
bu sabah kalkmış internette idrar testleriyle ilgili birşeyler okuyordum. eşim dayanamayıp eczaneden 5 tane test aldı. birini hemen yaptım. ama bu sefer idrarı damlatıp 3 dk sonra baktım. silik pembe çizgi vardı. eşime de gösterdim o da öyle dedi. yani dünkü testten farklı bugünkü. test gününe kadar her sabah yapacağım. bakalım hayırlısı.
bence hamilesin canım...
kan ver bir hastanede kesin çıkar...
Canlarım ben de dün hamileliğimin en keyifli gününü yaşadım desem yeridir.
Eşim beni natilusa götürdü orada tekerlekli sandalyeyle 4 saat zaman geçirdim. Alışveriş yaptık bir şeyler yedik... çok mutlu oldum...
sonra eltimlere gittim yattım orada iyi oldu...
Veeeee son proluton iğnemi oldum.
Allahım isteyen herkesi sağlıkla evlatlarına kavuştursun...
bu sabah kalkmış internette idrar testleriyle ilgili birşeyler okuyordum. eşim dayanamayıp eczaneden 5 tane test aldı. birini hemen yaptım. ama bu sefer idrarı damlatıp 3 dk sonra baktım. silik pembe çizgi vardı. eşime de gösterdim o da öyle dedi. yani dünkü testten farklı bugünkü. test gününe kadar her sabah yapacağım. bakalım hayırlısı.
Eşim beni natilusa götürdü orada tekerlekli sandalyeyle 4 saat zaman geçirdim. Alışveriş yaptık bir şeyler yedik... çok mutlu oldum...
herkese selamlar ve iyi bayramlar.. eskilerden belki hatırlayan olur vefasız arkadaşınızı :)
tedavileriniz başarılı kuzularınız sağlıklı olur inşallah
sevgiler..
hamilesin canım bence de
hamilesin canım bence de
Canım bence de hamilesin..Topiğimiz yine şenlenecek.. Senin için çok dua ettim. İnşallah Rabbim yüzünü güldürecek...
Canım benim fotoları gördüm. Ne tatlı, ne şirin bir hamile olmuşsun..Eşinle ikinizin mutluluktan gözleri parlıyordu.. Allah nazarlardan saklasın güzel arkadaşım..
Selam morgenrot.. Topiği baştan sona okurken senin hikayeni de okumuştum. Sizlerin güzel sonları bana da umut olmuştu.. Yani gıyabında seni tanıyorum..
Mattikim nasılsın ? Oğluş nasıl ? Annelik nasıl gidiyor
Canım ne denilirki Allahım sabrını versin inşallah1-2-3 derken ve 4. tedavimizden de malesef ki negatif sonucu aldıkne çok isterdim bayram hediyesi yavrumun benimle olduğunu bilmeyi, neden demek, isyan etmek istemiyorum ama içim çok yanıyor. Daha ne kadar bekleyeceğiz bilemiyorum. İnancım gücüm sabrım bitti.......
Ohhh ne güzel yapmışsın cnm kafan dağılmıştır...Kızlarrrr herkese merhabaaaaaaaaaaa
ben epeydir yoktum evimde, sehirdısındaydım,biraz kafa dağıtmaya gittim akrabalarımıza iyi de oldu..
neyse ben iyiyim sizleri elımden geldiğince okudum,herkes iyi şükür..
Hazedeciğim ,cok zorluklar yasamıssın cnm üzülerek okudum leav'e yazdıklarını..cok sükür ALLAH mucizeni yarattı ve mina prensesini verdi size cnm benim,saglılkla kucagına almak da nasip olsun kuzum..
Vallahi biz iyiyiz ama senden tüolar istioruzselam kızlar, herkes nasıl?
okuyabildiğim kadarıyla bi sıkıntı yok gibi.
annem de gitti ben hiç giremez oldum nete
İyi bayramlar cnm sanada ...slm kızlar. herkese iyi bayramlar.
Saol cnm sanada iyi bayramlar...Hepimizin kurban bayramı kutlu olsun hamilelerimizin evlatsız geçirdiği son bayram olsun, Rabbim evlat isteyenlere de en tez zamanda nasip etsin... Amin...
Bizde seni çok öptüm incimm kendine dikkat ettHerkese selamÖzledim hepinizi Umarım güzel bir bayram geçiriyorsunuzdur...
Telefondan girip okudum ama sayfa açılamadığı için bir türlü yazamadımBilgisayar var ama oturmak ne mümkün Sabahın 7'sinden beri ayaktayız İnanılmaz yoğun ama güzel geçiyor çok şükür. En azından İstanbul'dan uzaklaşmak iyi geldi biraz. Yalnız burada da dört bir yanım hamile ve çocuklu hatunlarla dolu Konuşulanları tahmin ediyorsunuzdur Sabah mesaim yine erken başlayacak, yavaştan uyuyayım. Hepinizi çok öpüyorum
slam kızlar... nasılsınız?
dün akşam idrar testi yaptım. transferin 7. günü idi. hiçbişey çıkmadı. baktıkça hayali bir çizgi gördüm. belkide görmek istediğim için. durdukça hayali çizgi pembeleşti ama test çok beklediği için güvenemedim. yani kafa karıştırmaktan başka hiçbir şeye yaramadı.
aslında test yapmayacaktım zaten testimde yoktu ama eltimin elinde varmış bitane. dayanamayıp yaptık. şu salı gelseydi bi.
Canım Hamilesinn benimde öle olmuştu ...bu sabah kalkmış internette idrar testleriyle ilgili birşeyler okuyordum. eşim dayanamayıp eczaneden 5 tane test aldı. birini hemen yaptım. ama bu sefer idrarı damlatıp 3 dk sonra baktım. silik pembe çizgi vardı. eşime de gösterdim o da öyle dedi. yani dünkü testten farklı bugünkü. test gününe kadar her sabah yapacağım. bakalım hayırlısı.
Tuliprosa canım bence de hamilesinİnşaallah iki yavrun da sağlıkla sımsıkı tutunmuştur...
Herkese selam16 saatlik gecikmeli bir yolculuğun ardından evime kavuştum çok şükür Hepiniz iyisiniz umarım. Perşembe günü için randevu aldım, doktor uygun görürse kolposkopiyi yaptıracağım inşaallah. Dua edin benim için...
İyiyim cnm inci beni aradı once seni aramış sonra ben hemen seni aradım ama duymadınAmanın hAZADE DUYMADIM VALLA...iYİSİN inşallah...
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun...
hazade ne olsun canım ya annem de yok artık bayram tatili de bitiyo oğluşla başbaşa olucaz bundan sonra.
senin kızın nasıl? gezdiniz mi bayramda?
Canım ne denilirki Allahım sabrını versin inşallah
Ümidini yitirme ne olur hayat mucizlerle dolu.
Çok sağol yüreği güzel arkadaşım... İnş.bizim de bir mucizemiz olur...
chnb evdeydik canım bayramda, bebek daha küçük hasta olmasın dedik.
anne baba çocuk geçirdik bayramı evde, doğumdan sonra ilk defa yalnız kaldık böyle, iyi oldu.
senin doğum ne zaman, tarih söylemedi mi dr daha?
İyiyim cnm inci beni aradı once seni aramış sonra ben hemen seni aradım ama duymadın
Çok şükür bir sorun yok ewde dinlenmekdeyim mina hanımın odasına girip girip heyecanlanıorum çok tuhaf bir duygu ya ...
Artık zoru atlattınız cnm maşallah paşa kocaman oldu , ama anne işde gidince insan kötü oluo.
Mina hanım iyi şükürler olsun bir sorun yok ama gece beni 4 de kaldırıo bir daha yatmam ne mumkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?