Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hamilelik belirtileri başlamış canım. sende merve gibi kese ve kalp atışını aynı gün göreceksin galiba. 3 kasım eşimin doğum günü. bişeyler yapmayı düşünüyorum onun için. internetten de bir hediye alabilsem iyi olabilecek ama.

Aynen, aman dikkat. Biz hadi neyse de anne adaylari aman dikkat etsinler. Super bile olsalar:)

selam kızlar, herkes nasıl?
okuyabildiğim kadarıyla bi sıkıntı yok gibi.
annem de gitti ben hiç giremez oldum nete

Allah kavuştursun canım. Anne gidişlerini hiç sevmem Sudan çıkmış balığa dönüyor insan. Biz iyiyiz şükür. Sen nasılsın ? Paşamız nasıl ?

sorma canım ev işlerine yetişmek mümkün değil bebekle, aç kalıcaz diye korkuyorum
paşa iyi çok şükür, tsh hormonu da normal çıktı en son.
senin de belirtiler başlamış, ne tatlı geliyodur şimdi sana uyku

Ohh şükürler olsun. İnşallah bir daha yükselmez.. Ben şu an hamileyim ama insan evladı hasta olunca ne hisseder tahmin edebiliyorum. Valla saat 10'da yatıyorum canım. Çok değişik bir uyku gerçekten de.. Hafif narkoz gibi Bir de gece saçma kabuslar görmesem her şey daha iyi olacak da korkularım tavanda.. Bu da normal bir süreç sanırım. Bizim gibi zor bulan insanlar daha çok kaybetme korkusu yaşıyor olabilir..:26: Allah yardımcımız olsun..

felak ve nas surelerini oku canım, bilmiyosan türkçe yazılışından okuyabilirsin, anlamını da oku iyi gelir. hem de korur herşeyden.
hamilelerin okumaya ihtiyacı daha fazladır.

Laleye de turp demis bulunduk.
Ya benim kafam bu ara semada geziyo.
Kusuruma bakmayin lutfen...

sorun değil canım ama okuyunca çok güldüm.

selam kızlar, herkes nasıl?
okuyabildiğim kadarıyla bi sıkıntı yok gibi.
annem de gitti ben hiç giremez oldum nete

ben iyim mattikacığım. 3. günüm bugün test günümü bekliyorum. allah kavuştursun annene. ana ağul başbaşa kaldınız demek.

çok sevindim canım normal çıkmasına. allah başka sıkıntı vermesin.

amin canım sağol. bayramdan sonra tam anlamıyla baş başa kalıcaz bakalım

bekleyişin sonu güzel olucak inş.

İyi akşamlar herkes iyidir umarım gecmisi okuyamadım
Ben hiç iyi değilim dayanamıyorum artik
Rabbim sabrimi arttırsın inşallah
Bi selam vereyim dedim görüşmek üzere hoscakalin

Akasyacim ne guzel belirtilerin de baslamiscok guzel, en azindan hamile gibi hissedersin biraz kendini.
Onun disinda biraz psikolojik olarak da rahatlamissin ona da sevindim.

Rosacim daha biraz vakit var ogrenmeye. En zor safhasi da budur, beklemek ... Insallah hayirlarla olumlu sonucu alacaksin canim. Ben inaniyorum.

merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir

herkese iyi bayramlar diliyorum...

kendinize iyi bakın

iyi bayramlar canım. sende kendine iyi bak.

inşallah canım, inşallah. evet en zor kısmı bu. ama ben en çok transfer gününe kadar embriyolarımın hepsi ölecek diye korkmuştum. hep ne olur dayanın diye dua ettim.

Kizlar,

Hepinize ailelerinizle , evlatlarinizla , saglik ve huzur ile dopdolu bir bayram diliyorum.

sağol canım. sanada iyi bayramlar. kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…