- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.201
Selam arkadaşlarım
Hepinizin çok özlüyorum. Buradaki sohbetleri de.. Ama iş çok yoğun .. Gündüz çok az yazabiliyorum. Gece de 9 dedin mi ben koltukta sızıyorum. Buna rağmen sabah çok zor uyanıyorum.. Bulantılarım çok hafif var. Beni pek rahatsız etmiyor şimdilik.. Çok şükür diyeyim. İyiyim yani. Kafayı düzelttim.Bir ara sıyırmıştım. Bugün hastaneden aradılar. 3 Kasım kalp atışı, kese randevusu verdiler. Bu arada doktorum Nur Hanım hamileymiş. Galiba takiplerime giremeyecekmiş. O yüzden Aynur Hanım'a randevu aldım. Sürece orada devam edip etmeyeceğime ilk randevudan sonra karar vereceğim. Aslında gönlüm oradan yana.. Zira ben hastaneden çok çok memnun kaldım .. Bakalım hayırlısı kızlar
hoş geldin akideciğim. toparlandığına çok s
evindim. umudunu kaybetme. bende umutla bekliyorum sonucu.
bende ilk anlamadım. üçüz hamile.
haklısın valla süper dişiyim ben
inş. sen de süper bir anne olursun hayırlısıyla
ben de sonbaharı çok severim en sevdiğim mevsimdir
havalar aldatıcı ama tam hasta etme havası var o yüzden ıhlamur demlettim anneme içiyorum ben de
hasta olmadan önce tedbirini alayım da hastalık kapımı çalmasın dimi ama
Hay Allah!:)
Saol turip:)
selam kızlar, herkes nasıl?
okuyabildiğim kadarıyla bi sıkıntı yok gibi.
annem de gitti ben hiç giremez oldum nete
Allah kavuştursun canım. Anne gidişlerini hiç sevmemSudan çıkmış balığa dönüyor insan. Biz iyiyiz şükür. Sen nasılsın ? Paşamız nasıl ?
sorma canım ev işlerine yetişmek mümkün değil bebekle, aç kalıcaz diye korkuyorum
paşa iyi çok şükür, tsh hormonu da normal çıktı en son.
senin de belirtiler başlamış, ne tatlı geliyodur şimdi sana uyku
Ohh şükürler olsun. İnşallah bir daha yükselmez..Ben şu an hamileyim ama insan evladı hasta olunca ne hisseder tahmin edebiliyorum. Valla saat 10'da yatıyorum canım. Çok değişik bir uyku gerçekten de.. Hafif narkoz gibi Bir de gece saçma kabuslar görmesem her şey daha iyi olacak da korkularım tavanda.. Bu da normal bir süreç sanırım. Bizim gibi zor bulan insanlar daha çok kaybetme korkusu yaşıyor olabilir..:26: Allah yardımcımız olsun..
Laleye de turp demis bulunduk.
Ya benim kafam bu ara semada geziyo.
Kusuruma bakmayin lutfen...
selam kızlar, herkes nasıl?
okuyabildiğim kadarıyla bi sıkıntı yok gibi.
annem de gitti ben hiç giremez oldum nete
sorma canım ev işlerine yetişmek mümkün değil bebekle, aç kalıcaz diye korkuyorum
paşa iyi çok şükür, tsh hormonu da normal çıktı en son.
senin de belirtiler başlamış, ne tatlı geliyodur şimdi sana uyku
sorun değil canım ama okuyunca çok güldüm.
ben iyim mattikacığım. 3. günüm bugün test günümü bekliyorum. allah kavuştursun annene. ana ağul başbaşa kaldınız demek.
çok sevindim canım normal çıkmasına. allah başka sıkıntı vermesin.
Rosa canım nasılsın ? Var mı belirtin
İyi akşamlar herkes iyidir umarım gecmisi okuyamadım
Ben hiç iyi değilim dayanamıyorum artik
Rabbim sabrimi arttırsın inşallah
Bi selam vereyim dedim görüşmek üzere hoscakalin
merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir
herkese iyi bayramlar diliyorum...
kendinize iyi bakın
Akasyacim ne guzel belirtilerin de baslamiscok guzel, en azindan hamile gibi hissedersin biraz kendini.
Onun disinda biraz psikolojik olarak da rahatlamissin ona da sevindim.
Rosacim daha biraz vakit var ogrenmeye. En zor safhasi da budur, beklemek ... Insallah hayirlarla olumlu sonucu alacaksin canim. Ben inaniyorum.
Kizlar,
Hepinize ailelerinizle , evlatlarinizla , saglik ve huzur ile dopdolu bir bayram diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?