Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ah cnm ilk zamanlar oluo böle ama zamanla insan alışıo inan ...
iltabik bişey old. düşünüosan cnm git bir görün doktora.ama hep bişey buluoruz hepimiz öleyiz canım.
merhabaaaaaaaaa
hazadeeee nasılsınız mina nasıl
Merhaba cnm hoşgeldin nasılsın,
Mina hanımda iyi çok şükür bir sorun yok .
vermez miyim hemen haber vereceğim... ben akıllanmadım gitti gidiyordan bebek şeşeri sepeti sipariş ettim hazade...
Ahh ahhh inşallah 10 kargo ödemezsin şekerim
bende bir site buldum mükemmel kızlar bebek bantları ve lohusa tacu için ilgilenenler bakabilir ...
feltdesign - emek sensin
Selamlar herkese,

Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun!
Seninde cnm hoşgeldin nasılsın neler yaptın bakim

hazadecim hoşbuldum.
ya ben doğal denemeye başladım. yumurtlama testi yapayım dedim ama hiç çift çizgi görmedim. test mi bozuk ben mi bozuk bilmiyorum. sanırım yumurtlamadım hala, 20.güne dayandım...
onun dışında bayram güzeldi. sen nasıldın mina nasıldı? ne zaman geliyomuş?:)

Hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm ..
ben hiç kullanmadım ovulasyon testi o yüzden hiç bilgim yok cnm.
Mina hanım naapsın rahat rahat uyuyor sanırım :)))

maşallah canım

siz de durumlar farklı

biz de kromozom translokasyonu var eşimde 9-10 nolu kromozomlarda

onun için sağlıklı bulunma şansı daha az

Bu isler o kadar enteresanki bazen cok emriyonun olsada olmayabiliyor. Rabbim ol demeden olmuyor. Ben ne hikayeler okudum. Sadece bir embriyoyla ilk denemede gebe kalanlar var. O yuzden rabbim hepimize kolaylik versin de cok aratmadan kavusalim bebeklerimize.

Tulip 3 gibi sonuç çıkıcak, akşam yazarım demişti.
O 3, 4 olsa... Şimdilerde haber almıştır aslında. Ama sanırım internet imkanı olmadığından akşama yazarım dedi.
İnş hamiledir ya... Ama tabi hayırlısı herşeyin.

slm kızlar
bizde dün dönduk ama ben bişey anlayamadım cok hızlı gecti gitti,yolda gelirken ne zaman tatill var bir daha hesaplayarak geldim:))evde de bir dünya camasır var yıkanacak ama ancak dısarsakı işlerimi hallettim sıra onlarda..
TULIP guzel haberlerle gelecek insallah bence.. testler de de cıkmış insallah hamiledir,müjdeyi verir bizeeee:)))
İnciciğim, insallah senin sonuclarda temiz cıkacak cnm..
chnb cim yaa Allah kavustursun eşinle oğlun gitmişler insallah bu son ayrılıgınız olsun cnm..
hazadeciğim mina gece uyanmalrına hazırlıyor seni belli...
adacım sende de translokasyon vardı cnm ya normal yolla deniyor musunuz?
bende yaklaşık 2,5 sendeden sonra bu ay artık korunmayı tamamen bırakıyorum kızlar biraz korkuyorum da tabi..ilk öğrendiğimde mutlaka korunun dediler boşa mı zaman gecirdim peki diye de sorguluyorum cok..

slm kızlar. B-hcg değerim 63.4 çıktı. doktor hamilesin dedi ama ben pek güvenemiyorum. kimyasal olmasından korkuyorum. normal gebeliğimde değer çok yüksekti. acaba normal ile tüpte fark ediyor mu? perşe3mbe günü tekrar test var.

CANIM coooook sevindimmmm tebrik ederimm:)))))))bence hamılesinn zaten dr da söylemiş kafanı takma boyleee sakın bebişini etkıleme..sanada bebişine de masallah cnm:)))

CANIM coooook sevindimmmm tebrik ederimm:)))))))bence hamılesinn zaten dr da söylemiş kafanı takma boyleee sakın bebişini etkıleme..sanada bebişine de masallah cnm:)))

sağol canım. tahlil sonucu çıkana kadar daha çok havaya girmiştim. öyle bir moralim bozulduki. perşembe günü sonucu almadan rahatlayamayacağım galiba. bide oğlumda değerim 426 çıkmıştı. ona takılıyor kafam.

Hoşgeldin cnm sefalar getirdin :)))
Ya cnm allah yeterki ol desin ya boşver sen nasıl yapmak istiosan öle yap

Hamilesinnnnnnn yaşasınnnn
Yaa şu olumsuzlugu çıkar kafandan yaaaa
ne laka cnm yaa
Hayılı olsunnnn

Tulıpcim, hakikaten olumlu dusun bence de değerlerin katlanacak ınsallah.oglunda olçturdugun degerın belki zamanı farklıydı kıyaslama onunla..
hazadecim hoşbulduk cnmm aynen sanada katılıyorum:))

Canim cok ama cok sevindim. Hic kafana takma degeri daha dusuk cikanlar var. Seninki guzel geldi bana ama tabiki de doktorun daha iyi bilir. Sanirim onemli olan artarak ilerlemesi. Tekrar tebrikler. Darisi basimiza insallah.

tamam tamam kızma. sağol canım.

Tulıpcim, hakikaten olumlu dusun bence de değerlerin katlanacak ınsallah.oglunda olçturdugun degerın belki zamanı farklıydı kıyaslama onunla..
hazadecim hoşbulduk cnmm aynen sanada katılıyorum:))

olumlu düşünmeye çalışıyorum canım. önemli olan katlanması. inşallah katlanır.

Canim cok ama cok sevindim. Hic kafana takma degeri daha dusuk cikanlar var. Seninki guzel geldi bana ama tabiki de doktorun daha iyi bilir. Sanirim onemli olan artarak ilerlemesi. Tekrar tebrikler. Darisi basimiza insallah.

sağol canım. inşallah senin değerin yüksek çıkarda benim gibi ikilemde kalmazsın. doktorum kimyasaldan hiç bahsetmedi. ben sorduğum için açıkladı. o direk hamilesin dedi.

hoşgeldin canım

kendini toparlamana sevindim

sizde ki sorunda translokasyondu dimi

ben hiç korunmadım bir boş gebelik 2 kimyasal dışında devam eden düşen hamileliğim olmadı

keşke kalsaydım belki biri tutardı diyorum ama o da çok zor bir durum

allahım kararlaştırmıştır elbette hayırlısını

ben deniyorum valla ümidim hala var

sen de dene bellimi olur belki allah nasip eder

canım hayırlı olsun

çok sevindim senin adına

iyi düşün iyi olsun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…