Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Gözün aydın tulip!
Daha çok yeni olduğu için değerler düşüktür bence. ve bu yüzden senin yaptığın testte de silik çıkmıştır.
içini ferah tut.
:)

herkese selam..
bayram sonrası geri dönüşler zor olacak sanırım
ben de bayramda annemdeydim
sarma dolma ,su böreği ,tatlı üçgeninde döndüm dolaştım
bugün doktora gittim
hamsilerim iiler çok şükür
oğlum 873 kızım 865 gr olmuş

kızımla oğlum arasındaki fark çok azalmış kızım oğluma yaklaşmış maş.
gününe göre kızım 2 gün oğlum 4 gün ileride çok şükür
ben 800 gr filan bekliyordum daha büyük çıkınca sevindim
kızım her zamanki gibi parmağını emiyordu , oğlum da uyuyordu ilk kez
şeker yüklemem yapıldı sonuçlar yarın çıkacak
bir de kan uyuşmazlığı testim yapıldı bakalım etkilenme varmı diye
doktor şuan için erken doğum beklemiyordum senden herşey gayet iyi gözüküyor dedi
zaten bebekler 1 kg ı geçtikten sonra her halukarda yaşatıyoruz dedi korkma çok az kaldı dedi
hastanede bi kadınla karşılaştım tek yumurta ikizi oğulları vardı
onunkiler de 1 kg doğmuşlar maş.şimdi tosun gibiler
biraz moral oldu bana o
bu arada 9 kilo almış durumdayım
annem geldi bugün camlarımı sildi tertemiz oldu yarın da kapılarımı silecek sağolsun
2 hafta sonra fetal ekom var tekrardan
hayırlısıyla artık onun için gün saymaya başlayacağım inş.
hayırlsıyla kucağıma alsam şu hamsileri
sizler de iimişsiniz okudum
tulip hayırlı haberlerle gel inş.

sağ ol canım... inşallah sizler de ufak hasretler yaşayacağınız evlat sahibi olacaksınız...

canım maşallah ... iyi düşünüyoruz olumlu sinyaller yolluyoruz evrene...

delikız maşallah hamsilere...

Rosa canım hamilesin Hayırlı olsun

chnbcim inceleme işlemi anestezisiz yapılıyormuş ancak parça alınırsa lokal anestezi uygulanabilirmiş. İnşaallah o gün doktor müsait olur da yapar, çok gerildim gerçekten.

Akasya canım 12.haftaya kadar ilaçlarla dindirmeye çalışacaksın o zaman. Allah yardımcın olsun. Evet gebe takibi almıyormuş kendisi de hamile olduğu için :) Bence konuştuğumuz gibi diğer belirlediğin doktorlarla bir görüş derim. Bu arada cvs için karar verebildiniz mi?

Akidem, suskunada, izz hoşgeldiniz kızlar

Delikız maşallah yavrularına

Gözün aydın tulip!
Daha çok yeni olduğu için değerler düşüktür bence. ve bu yüzden senin yaptığın testte de silik çıkmıştır.
içini ferah tut.
:)

sağol canım inanın sizin sözlerinizden sonra içim ferahladı.

hoş geldin canım. maşallah hamsilerine. annelerimizde olmasa ne yapacağız. annemde benim temizliğime oğlumun bakımına herşeye yardımcı oluyor. allah onları başımızdan eksik etmesin.

sağol canım.

geçmiş olsun canım.

Benden 14 tane topladilar. 10 u girdi pgt ye. 4 u elendi. Bi tane ilkinde koydurduk. Ikincisinde 2 tane koyduk(yani simdi). Simdi elimizde dondurulmus 3 tane var. Ayni zamanda doktor benim yumurta kaliteminde dusuk oldugunu soyledi.

Kizlar Tuliprosadan haber yok degil mi?

Malesef hala beklioruz inşallah hayırlı haberlerle gelir :18::18::18:

Tuliprosa nerdesinnn

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. hepiniz beni merak etmişsiniz. inşallah peşembe günüde size güzel haberler vereceğim. olumlu düşünüyorum artık. bu arada doktor bebek tek dedi. değerden dolayı sanırım.

hoşbulduk cnm,zaman hersyin ılacı gerçekten ve herseye sukur diyorum..
evet bizde de translokasyon vardı ben 2 kez düşükten sonra ögrendim..bende denemeye baslıyacagım bu ay artık ..insallah en yakın zamanda kavuruz adacım bebklerimize

sağ ol canım. .. inşallah sizler de ufak hasretler yaşayacağınız evlat sahibi olacaksınız......

insallah cnm insallah..dun akşam eve geldik mutfaga gittim camdan baktım karsıdakı blok da sıra sıra aileler yemegını yıyor kımısının bebeği kımısının küçük çocukları sen sakrak ..Allahım dedim benim evimide doldur bizede saglıklı sıhhatlı bir bebek nasip eyle bizde anne baba olalım dedim

hoşbulduk cnm,senin de tatil ıyı gecmiş ne guzel sende hoşgeldin..
sen su testi biran önce yaptırda cnm uzadıkca geriliyorsun,,Allahın izniyle temiz cıkacak cnm..anestezili de olsa kısa bır işlemdir sanırım kafaya takma çok ne gun yaptıracaksın?

Deliklız, cok sevindim masallah hamsi kuşlarınaaaa:))
ahh anneler ıyıkı varlar cnm herseyimize koşuyorlar işte sağolsunlar..

Deliklız, cok sevindim masallah hamsi kuşlarınaaaa:))
ahh anneler ıyıkı varlar cnm herseyimize koşuyorlar işte sağolsunlar..

hoş geldin canım. maşallah hamsilerine. annelerimizde olmasa ne yapacağız. annemde benim temizliğime oğlumun bakımına herşeye yardımcı oluyor. allah onları başımızdan eksik etmesin.

.

Delikız maşallah yavrularına

sağ ol canım... inşallah sizler de ufak hasretler yaşayacağınız evlat sahibi olacaksınız...

delikız maşallah hamsilere...

teşekkür ederim hepinize
evet anneler olmasa işimiz zor valla

Selam kizlar,

Bayramda ben de bakamadim. Biraz okumaya calistim, hepinizin bayrami iyi gecmis.

Rosacim hayirli olsun... Dusuk cikmasi kimyasalin gostergesi degil, boyle bir cikarima varman dogru degil bence. Ki bence dusuk de degil. Onemli olan saglikla katlanmasi guzelim. Hayirlisiyla gebesin iste. umuyorum bundan sonra da katlanarak gelissin canim. Simdiden tebrik ederim. Seni merak ettigim icin gecenin bu vakti girip bakmak istedim. Gunduz de bir ara baktim , silik cizgi cikmis onu okudum, aksamki haberi zaten tahmin ediyordum

Incicim sen de isleme karar vermissin . Persembe gunu mu? Anestezisiz yapilacak demissin. Agrili bir islem degil miymis? Degilse sorun yok . Sonuc aninda cikiyor mu? Patalloji mi bekleyecegiz?

Chnbcim sen dogurmamissin hala sukur bayrami da atlattik... Ne zamana nasipse?

Merve sanirim yogun gecen hamilelik belirtilerinden girememeis uzun sure. Umuyorum tez zamanda belirtiler azalir da rahatlarsin artik mervecim.

Hazadecim, Mattikacim, akasyacim , suskunadacim. Akidecim. Delikizcim , turkuazcim, umuyorum hepiniz de iyisinizdir.

Ismini unuttuklarim varsa kusuruma bakmayin lutfen .

hoş geldin levaqueciğim. artık bende umutluyum. iyi düşüneyim iyi olsun diyorum. oğlumun ateşi var. o yüzden gecenin bir vakti ayaktayım.

Olumlu düşün hayatım tabi ya herşey çok güzel olucak.
Selam kizlar,
Hazadecim, Mattikacim, akasyacim , suskunadacim. Akidecim. Delikizcim , turkuazcim, umuyorum hepiniz de iyisinizdir.
İyiyim cnm benim sen nasılsın nasıl gidio özlettin kendinii
günaydın kızlar nasılsınız?

Günaydın cnm nasıl olsun vallahi bel ağrılı bir gün

hazadecim artik sizleri takibe giriyorum .
o yuzden biraz azaldı siteye girislerim.
ama heyecanla hep takipteyim :)

rosacım gecmıs olsun canım.

test sonuçlarımı gidip almadım canım

internetten bakıyorum orda da yok

15 gün daha geçsin de gidip elden alıcam

ben de sizin gibi takipteyim

lavemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bazen hayret ediyorum gücümüze

derdi veren allahım dermanını da verecek

bu sınav elbet bitecek

merhaba kızlar gördüğüm kadarıyla değişiklik yok.

tuliprosa bence de tek gebelik... değerden dolayı olsun sağlıkla gelsin de. ikizin derdi de 2 katı. stresi çok hamilelikte...

lavem canım bugün 15.45 te randevum var belli olur...

inci canım sorunsuz atlat canım...

hepinizi öptüm..

merhaba kızlar gördüğüm kadarıyla değişiklik yok.

tuliprosa bence de tek gebelik... değerden dolayı olsun sağlıkla gelsin de. ikizin derdi de 2 katı. stresi çok hamilelikte...

lavem canım bugün 15.45 te randevum var belli olur...

inci canım sorunsuz atlat canım...

hepinizi öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…