- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.321
slm kızlar. B-hcg değerim 63.4 çıktı. doktor hamilesin dedi ama ben pek güvenemiyorum. kimyasal olmasından korkuyorum. normal gebeliğimde değer çok yüksekti. acaba normal ile tüpte fark ediyor mu? perşe3mbe günü tekrar test var.
slm kızlar
bizde dün dönduk ama ben bişey anlayamadım cok hızlı gecti gitti,yolda gelirken ne zaman tatill var bir daha hesaplayarak geldim:))evde de bir dünya camasır var yıkanacak ama ancak dısarsakı işlerimi hallettim sıra onlarda..
TULIP guzel haberlerle gelecek insallah bence.. testler de de cıkmış insallah hamiledir,müjdeyi verir bizeeee:)))
İnciciğim, insallah senin sonuclarda temiz cıkacak cnm..
chnb cim yaa Allah kavustursun eşinle oğlun gitmişler insallah bu son ayrılıgınız olsun cnm..
hazadeciğim mina gece uyanmalrına hazırlıyor seni belli...
adacım sende de translokasyon vardı cnm ya normal yolla deniyor musunuz?
bende yaklaşık 2,5 sendeden sonra bu ay artık korunmayı tamamen bırakıyorum kızlar biraz korkuyorum da tabi..ilk öğrendiğimde mutlaka korunun dediler boşa mı zaman gecirdim peki diye de sorguluyorum cok..
slm kızlar. B-hcg değerim 63.4 çıktı. doktor hamilesin dedi ama ben pek güvenemiyorum. kimyasal olmasından korkuyorum. normal gebeliğimde değer çok yüksekti. acaba normal ile tüpte fark ediyor mu? perşe3mbe günü tekrar test var.
Gözün aydın tulip!
Daha çok yeni olduğu için değerler düşüktür bence. ve bu yüzden senin yaptığın testte de silik çıkmıştır.
içini ferah tut.
:)
herkese selam..
bayram sonrası geri dönüşler zor olacak sanırım
ben de bayramda annemdeydim
sarma dolma ,su böreği ,tatlı üçgeninde döndüm dolaştım
bugün doktora gittim
hamsilerim iiler çok şükür
oğlum 873 kızım 865 gr olmuş
kızımla oğlum arasındaki fark çok azalmış kızım oğluma yaklaşmış maş.
gününe göre kızım 2 gün oğlum 4 gün ileride çok şükür
ben 800 gr filan bekliyordum daha büyük çıkınca sevindim
kızım her zamanki gibi parmağını emiyordu , oğlum da uyuyordu ilk kez
şeker yüklemem yapıldı sonuçlar yarın çıkacak
bir de kan uyuşmazlığı testim yapıldı bakalım etkilenme varmı diye
doktor şuan için erken doğum beklemiyordum senden herşey gayet iyi gözüküyor dedi
zaten bebekler 1 kg ı geçtikten sonra her halukarda yaşatıyoruz dedi korkma çok az kaldı dedi
hastanede bi kadınla karşılaştım tek yumurta ikizi oğulları vardı
onunkiler de 1 kg doğmuşlar maş.şimdi tosun gibiler
biraz moral oldu bana o
bu arada 9 kilo almış durumdayım
annem geldi bugün camlarımı sildi tertemiz oldu yarın da kapılarımı silecek sağolsun
2 hafta sonra fetal ekom var tekrardan
hayırlısıyla artık onun için gün saymaya başlayacağım inş.
hayırlsıyla kucağıma alsam şu hamsileri
sizler de iimişsiniz okudum
tulip hayırlı haberlerle gel inş.
sağ ol canım... inşallah sizler de ufak hasretler yaşayacağınız evlat sahibi olacaksınız...
canım maşallah ... iyi düşünüyoruz olumlu sinyaller yolluyoruz evrene...
delikız maşallah hamsilere...
Günaydın cnm vallahi sorma başladı sıpa
hadi az kaldı Allahın izniyle sağlıkla gelicek damadım :))
Bak bize haber vee hemen gelirim ben.
Hadi hayırlı haberlerle gel cnm ama hamilesin sen ikinci çizgiyi gördüysen sıkıntı yok
Heyecanla beklioruz canım seni hemen yaz bize olurmu
geçmiş olsun canım.Dualarımız seninle canım. Ben hamile olduğunu düşünüyorum.
Kızlar çok keyifsizim ben bugünlerde. Depresif gibiyim. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Sanırım hormonlar yüzündenBir de dişim şişti. İnce ince sızlıyor. Doktoruma mail attım. Dişçiye mi gitsem bilemedim..
chnb canım perşembe günü doktor yapar umarım. Önce görüşmek gerekiyormuş.
Ahmet Arda artık geleyim, merakınızı gidereyim diyorYarın hayırlı haberle gel inşaallah.
Akasyam normaldir böyle olman. Çok geçmiş olsun. Dişçi bir şey yapamaz. Mecburen sadece ilaç tedavisi
Tuliprosacım hamileyim diye yazacaksın inşaallah.
merhabaaaaaaaaa
hepinizi çok özledim
dünden beri yazılanları okuyorum
tuli inşallah hamileyimmmmmmm haberini vericeksin bize
akasyam memleket havası iyi geldi bana 10 gün nasıl geçti anlamadım
bulantıların depresyonun olsun canım benim
hamişsin ya çok normal bunlar
inci tatilinin güzel geçmesine çok sevindim bizde de eltimin bebeğinden dolayı hep bebek muhabbeti
gelen gidenle de öyle allahtan kimse sormuyor artık
gerizekalı değiller ya anlasınlar zaten oılmadığını
hazadeeee nasılsınız mina nasıl
chnb allah kavuştursun inşallah ardaya da eşine de çocuğuna da memleketine de
yaşadıkların az buz şeyler değil ama çok az kaldı
seninle beraber biz de doğurucaz valla
görmeye gelicez kısmet olursa seni de ardayı da
akidemmmm meryemimmmm
allah yardımcımız olsun inşallah
bir gün biz de burda hamileyim diycez
halaylar çekicez allahın izniyle
ismini atladığım arkadaşlarım kusuruma bakmayın
umarım herkes iyidir keyiflidir
oh canım iyi olmuş ne güzel değişiklik olmuş...
canım sorma ben her gün doğuruyorum sanıyorum...gelirseniz çok mutlu olurum...
canım inşallah kolydır anestezi ile mi oluyor?
canım dr n ne diyecek bakalım?
vermez miyim hemen haber vereceğim... ben akıllanmadım gitti gidiyordan bebek şeşeri sepeti sipariş ettim hazade...
hayırlı haberlerle gel canım...
Evet canim bende cok sansli hissediyorum kendimi bundan oturu ama insallah emeklerimiz bosa cikmazda karsiligini aliriz. Iki sene boyunca acikcasi ara ara korundum cok ustune dusmedim ama yine de niye olmuyor diye biraz panikledik. ayni zamanda bende polikistik over ve hipotiroid var. Her ay yumurtlamiyo olmak da sansimizi dusurdu ama inanki olmadigina seviniyorum bu sure icerisinde. Cunku bilmiyorduk durumumuzu. Bana genel testler yapildi ama dedigin gibi normal yolla bende hamile kalabildigim icin basari oraninim yuksek oldugu dusunuldu ama ilki tutmadi mesela. O yuzden biopsinin sansi dusurdugunu dusunuyorum. Benim normal tup bebek yapan arkadaslarimin hepsi ilk seferde gebe kaldilar. Kendim icin eger bu da tutmazsa daha ne kadar yapmam gerekir acaba diye dusunmuyor degilim.
Senin idrarda cikmis sanirim. Okudugum kadariyla idarda cikanlarin cogu dogru oluyor. Insallah biz de senin guzel haberini aliriz. Bu arada senin ilk denemen mi? Bir de kac tane emriyo koydurdun?
Benden 14 tane topladilar. 10 u girdi pgt ye. 4 u elendi. Bi tane ilkinde koydurduk. Ikincisinde 2 tane koyduk(yani simdi). Simdi elimizde dondurulmus 3 tane var. Ayni zamanda doktor benim yumurta kaliteminde dusuk oldugunu soyledi.
Selam kizlar okudugum dari ile herkesin bayrami iyi gecmis ne guzel
Benimde iyi gecti ama geceleri cok rahatsizdim mide yanmalari basladi
Buda beni uyutmaz oldu bulantiya ceviriyor cikamasam rahatliyamiyorum
Ne guzel bu hamileligimde sadece 4ay bulantim olmustu yine basadi
Neyse saglikli olsunda artik az kaldi
Kizlar Tuliprosadan haber yok degil mi?
Malesef hala beklioruz inşallah hayırlı haberlerle gelir :18::18::18:
Tuliprosa nerdesinnn
Tulip 3 gibi sonuç çıkıcak, akşam yazarım demişti.
O 3, 4 olsa... Şimdilerde haber almıştır aslında. Ama sanırım internet imkanı olmadığından akşama yazarım dedi.
İnş hamiledir ya... Ama tabi hayırlısı herşeyin.
slm kızlar
bizde dün dönduk ama ben bişey anlayamadım cok hızlı gecti gitti,yolda gelirken ne zaman tatill var bir daha hesaplayarak geldim:))evde de bir dünya camasır var yıkanacak ama ancak dısarsakı işlerimi hallettim sıra onlarda..
TULIP guzel haberlerle gelecek insallah bence.. testler de de cıkmış insallah hamiledir,müjdeyi verir bizeeee:)))
İnciciğim, insallah senin sonuclarda temiz cıkacak cnm..
chnb cim yaa Allah kavustursun eşinle oğlun gitmişler insallah bu son ayrılıgınız olsun cnm..
hazadeciğim mina gece uyanmalrına hazırlıyor seni belli...
adacım sende de translokasyon vardı cnm ya normal yolla deniyor musunuz?
bende yaklaşık 2,5 sendeden sonra bu ay artık korunmayı tamamen bırakıyorum kızlar biraz korkuyorum da tabi..ilk öğrendiğimde mutlaka korunun dediler boşa mı zaman gecirdim peki diye de sorguluyorum cok..
hoşgeldin canım
kendini toparlamana sevindim
sizde ki sorunda translokasyondu dimi
ben hiç korunmadım bir boş gebelik 2 kimyasal dışında devam eden düşen hamileliğim olmadı
keşke kalsaydım belki biri tutardı diyorum ama o da çok zor bir durum
allahım kararlaştırmıştır elbette hayırlısını
ben deniyorum valla ümidim hala var
sen de dene bellimi olur belki allah nasip eder
sağ ol canım. .. inşallah sizler de ufak hasretler yaşayacağınız evlat sahibi olacaksınız......
Rosa canım hamilesinHayırlı olsun
chnbcim inceleme işlemi anestezisiz yapılıyormuş ancak parça alınırsa lokal anestezi uygulanabilirmiş. İnşaallah o gün doktor müsait olur da yapar, çok gerildim gerçekten.
Akasya canım 12.haftaya kadar ilaçlarla dindirmeye çalışacaksın o zaman. Allah yardımcın olsun. Evet gebe takibi almıyormuş kendisi de hamile olduğu için :) Bence konuştuğumuz gibi diğer belirlediğin doktorlarla bir görüş derim. Bu arada cvs için karar verebildiniz mi?
Akidem, suskunada, izz hoşgeldiniz kızlar
Delikız maşallah yavrularına
Deliklız, cok sevindim masallah hamsi kuşlarınaaaa:))
ahh anneler ıyıkı varlar cnm herseyimize koşuyorlar işte sağolsunlar..
hoş geldin canım. maşallah hamsilerine. annelerimizde olmasa ne yapacağız. annemde benim temizliğime oğlumun bakımına herşeye yardımcı oluyor. allah onları başımızdan eksik etmesin.
.
Delikız maşallah yavrularına
sağ ol canım... inşallah sizler de ufak hasretler yaşayacağınız evlat sahibi olacaksınız...
delikız maşallah hamsilere...
Selam kizlar,
Bayramda ben de bakamadim. Biraz okumaya calistim, hepinizin bayrami iyi gecmis.
Rosacim hayirli olsun... Dusuk cikmasi kimyasalin gostergesi degil, boyle bir cikarima varman dogru degil bence. Ki bence dusuk de degil. Onemli olan saglikla katlanmasi guzelim. Hayirlisiyla gebesin iste.umuyorum bundan sonra da katlanarak gelissin canim. Simdiden tebrik ederim. Seni merak ettigim icin gecenin bu vakti girip bakmak istedim. Gunduz de bir ara baktim , silik cizgi cikmis onu okudum, aksamki haberi zaten tahmin ediyordum
Incicim sen de isleme karar vermissin . Persembe gunu mu? Anestezisiz yapilacak demissin. Agrili bir islem degil miymis? Degilse sorun yok . Sonuc aninda cikiyor mu? Patalloji mi bekleyecegiz?
Chnbcim sen dogurmamissin halasukur bayrami da atlattik... Ne zamana nasipse?
Merve sanirim yogun gecen hamilelik belirtilerinden girememeis uzun sure. Umuyorum tez zamanda belirtiler azalir da rahatlarsin artik mervecim.
Hazadecim, Mattikacim, akasyacim , suskunadacim. Akidecim. Delikizcim , turkuazcim, umuyorum hepiniz de iyisinizdir.
Ismini unuttuklarim varsa kusuruma bakmayin lutfen .
hoş geldin levaqueciğim. artık bende umutluyum. iyi düşüneyim iyi olsun diyorum. oğlumun ateşi var. o yüzden gecenin bir vakti ayaktayım.
Olumlu düşün hayatım tabi ya herşey çok güzel olucak.kızlar hepinize çok teşekkür ederim. hepiniz beni merak etmişsiniz. inşallah peşembe günüde size güzel haberler vereceğim. olumlu düşünüyorum artık. bu arada doktor bebek tek dedi. değerden dolayı sanırım.
İyiyim cnm benim sen nasılsın nasıl gidio özlettin kendiniiSelam kizlar,
Hazadecim, Mattikacim, akasyacim , suskunadacim. Akidecim. Delikizcim , turkuazcim, umuyorum hepiniz de iyisinizdir.
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydınnn
trkuaz nasılsın canım
nasıl geçti bayram
yorucu geçti canım bayram,nasıl olsun işte..
senin güzel geçmiş sanırım,test sonuçların çıktı mı?
hazade canım günaydın,geçmiş olsun,
lave bende genellikle senin gibi takipteyim :)
rosa tebrik ederim canım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?