- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.341
Rosa canım hamilesinHayırlı olsun
chnbcim inceleme işlemi anestezisiz yapılıyormuş ancak parça alınırsa lokal anestezi uygulanabilirmiş. İnşaallah o gün doktor müsait olur da yapar, çok gerildim gerçekten.
Akasya canım 12.haftaya kadar ilaçlarla dindirmeye çalışacaksın o zaman. Allah yardımcın olsun. Evet gebe takibi almıyormuş kendisi de hamile olduğu için :) Bence konuştuğumuz gibi diğer belirlediğin doktorlarla bir görüş derim. Bu arada cvs için karar verebildiniz mi?
Akidem, suskunada, izz hoşgeldiniz kızlar
Delikız maşallah yavrularına
Aşk olsun ama hep gel olurmu öle şey ...hazadecim artik sizleri takibe giriyorum .
o yuzden biraz azaldı siteye girislerim.
ama heyecanla hep takipteyim :)
hazade canım günaydın,geçmiş olsun
Henüz karar veremedik canım. Gerçekten çok zorlanıyoruz. Aslında eşim pek taraftar değil. Ne oldu oldu diyor. Ben bebeğe elletmem , sorun olursa da bahtımıza deriz diyor. Bense bilemiyorum. Bir taraftan işlemden çok korkuyorum. Dİğer taraftan %1'de olsa ihtimali ortadan kaldırıp rahat rahat yolumuza devam mı etsek diyorum..Allah kimseyi böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın. Bakalım kese+kalp sınavını da aşalım da doktorumuzu da bulunca sanırım bazı şeyler daha net olacak.. Senin işlem ne zaman güzelim ? Memorial yapacak dimi ? Hastanede kalman gerekiyor mu? :26:
Akasyam içini ferah tut ne olur bak bende senin gibiyim biliosun amnio cvs için çok tereddütde kaldım ama sonunda vazgeçtim ...
Pişmanda deilim allahın izniyle bebeklerimiz sağlıkla gelicek bize
Canım ben de çok inceledim internette. 100/1 düşük riski diyor.CVS'de amniyo sıvısından almıyormuş. Plesantadan galiba hücre alıyor. Sen incelemiş miydin ? Doktorun ne demişti ? :26:
hoşbulduk cnm,senin de tatil ıyı gecmiş ne guzel sende hoşgeldin..
sen su testi biran önce yaptırda cnm uzadıkca geriliyorsun,,Allahın izniyle temiz cıkacak cnm..anestezili de olsa kısa bır işlemdir sanırım kafaya takma çok ne gun yaptıracaksın?
Selam kizlar,
Incicim sen de isleme karar vermissin . Persembe gunu mu? Anestezisiz yapilacak demissin. Agrili bir islem degil miymis? Degilse sorun yok . Sonuc aninda cikiyor mu? Patalloji mi bekleyecegiz?
hoş geldin levaqueciğim. artık bende umutluyum. iyi düşüneyim iyi olsun diyorum. oğlumun ateşi var. o yüzden gecenin bir vakti ayaktayım.
Henüz karar veremedik canım. Gerçekten çok zorlanıyoruz. Aslında eşim pek taraftar değil. Ne oldu oldu diyor. Ben bebeğe elletmem , sorun olursa da bahtımıza deriz diyor. Bense bilemiyorum. Bir taraftan işlemden çok korkuyorum. Dİğer taraftan %1'de olsa ihtimali ortadan kaldırıp rahat rahat yolumuza devam mı etsek diyorum..Allah kimseyi böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın. Bakalım kese+kalp sınavını da aşalım da doktorumuzu da bulunca sanırım bazı şeyler daha net olacak.. Senin işlem ne zaman güzelim ? Memorial yapacak dimi ? Hastanede kalman gerekiyor mu? :26:
Lave canım aklım sende. Keyfin iyidir umarım.
Mattika canım, ucunda kamera olan bir alet rahme yerleştirilip rahim inceleniyormuş. O kamera doktorun yanındaki ekranda büyüterek gösteriyormuş rahim içini. Değişik doktor olacağı için de tedirginim biraz. Kendi doktorum olsa daha rahat olurdum.
e guzelım bunun yumurta takıbınden ne farkı var o zaman???
acı yok dı mı?
Hayırlı günler canlarım hepinizi çok çok özledim
Aklım sizde hep ama durumum çok vahimi giremedim
Bugün hastaneye gittik çok şükür bebeğimiz iyi büyümüş maşallah
Benide hastaneye yatırdılar serum taktılar biraz kendime geldim
Yoksa oturup ağlıyordum artık dayanamiyirdum
Neyse herkes iyidir umarım Lavem incim AKasya Mattika chnb HazaDe akide
Suskunada turkuaz DeliKiz nazefsa hepinizi çok öpüyorum
Bu arada gecmisi okuyamadım TüliP hamile galiba çok şükür zaten belliydi
Tekrar öptüm hepinizi 3 haftam kalmış normale dönmeme bomba gibi Gelecem aranıza inş
İncim CANIM yarın mı yapılacak kolkoskopi
Alab yardımcın olsu. Bak gor her şey normal çıkacak
Dualarım seninle CANIM benim
canım benim merhaba ,
iyiyim şükür. zamanla azalıyor acılar, ben bunu gayet iyi bilenlerdenim.
amnıyo konusu tamamen kısısel bır karar. ben olsam , ben olsam dıye cevap verılır.
ben olsam yaptırırdım dıye dusunuyorum .
ama 2lı ve 3lu de rısk cıkmazsa yaptırmayadabılırdım.
belkı de 2lı 3lunun sonucuna bakardım, normal bır gebelıkte olması gerektıgı gıbı.
eger rıskım cok cok dusukse yaptırmazdım .
ben amnıyoda dusukten pek korkmuyorum. eskıdenmıs o.
artık ısın ehlı ellerde yaptırırsan rısk yok kadar az.
hazadecım gelırım elbet de ınsan tedavıde olmayınca oylecok da yazacak bır sey olmuyor.
tedavıdeyken anlatıcı , degılken ıse dınleyıcısın.
:)
suskunadacım sorma ya , ben bazen anlatıyorum da bırıne ınsanlar hayret edıyor ne guc varmıs sende dıyor. bense o cumleyı duyana dek aslında cok da gucsuz oldugumu dusunuyor ıken bır anda acaba gercekten guclu muyum dıye soru sorar hale gelıyorum kendıme.
artık guclu olduguma ben de karar verdım.
kesınlıkle gucluyum.
ben sanırdım kı arada aglamak sızlamak gucsuzlugun sımgesıdır ve ben nıhayetınde aglıyorum arada ... e o zaman cıkarım '' ben gucsuzum''.
ama yanlısmıs , hıc ılgısı yok.
ılk tedavıde pes eden o kadar cok kısı gordum kı , kendıme bakınca helal olsun sana be dıyorum.
Hayırlı günler canlarım hepinizi çok çok özledim
Tekrar öptüm hepinizi 3 haftam kalmış normale dönmeme bomba gibi Gelecem aranıza inş
Canım hoşgeldinİnşaallah tez vakitte geçer bu bulantılar. Yavrun da iyiymiş maşallah Allah'a emanet ol kuzum.
Tabikki cnm helal olsun sana gerçekden biz neler neler gördük yaşadık...canım benim merhaba ,
iyiyim şükür. zamanla azalıyor acılar, ben bunu gayet iyi bilenlerdenim.
hazadecım gelırım elbet de ınsan tedavıde olmayınca oylecok da yazacak bır sey olmuyor.
tedavıdeyken anlatıcı , degılken ıse dınleyıcısın.
:)
suskunadacım sorma ya , ben bazen anlatıyorum da bırıne ınsanlar hayret edıyor ne guc varmıs sende dıyor. bense o cumleyı duyana dek aslında cok da gucsuz oldugumu dusunuyor ıken bır anda acaba gercekten guclu muyum dıye soru sorar hale gelıyorum kendıme.
artık guclu olduguma ben de karar verdım.
kesınlıkle gucluyum.
ben sanırdım kı arada aglamak sızlamak gucsuzlugun sımgesıdır ve ben nıhayetınde aglıyorum arada ... e o zaman cıkarım '' ben gucsuzum''.
ama yanlısmıs , hıc ılgısı yok.
ılk tedavıde pes eden o kadar cok kısı gordum kı , kendıme bakınca helal olsun sana be dıyorum.
Az kaldı cnm dayan ben bilirim o kusmaları serumları aman allahım feci bişeyHayırlı günler canlarım hepinizi çok çok özledim
Canım yarın gideceğim ama doktor uygun olursa yapacakmış. Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?