- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.481
bu sitedeki bebek bakım çantalarına bayıldım
http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TXpVME13PT0=
özellikle şu 2 modele
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3543&urun_id=161907
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3543&urun_id=161917
ama hala cesaret edip alamıyorum orası ayrı :2:
sırt çantası varmı bilmiyorum amacanım ya ben sırt çantası bakıyorum var mı burada? kol çantam var 2 tane...
Canımmm ben chicconun ürünlerini begeniyorumm yaa çok kaliteli oluyor puset aldım oradan hastane çıkışı aldımm baya memnunum..
Hiç bi yerdeede öyle modeller göremedim,Çantası benmde çok hoşuma gitmedi ama baya bi uygun geldi fiyat..
Çantası ve bakım ürünleri 45 tlydi..
Artık bişeyler al istersen 7 aylık olacaksın neredeyse..
Hemde ikiz ya ondan diyorumm en azından hastane çıkışlarını hazır et
Bende bişey almadım kız daha
Bi hastane çıkışı bi puset birde bakım çantası bu kadar yani
Eşim izindeyken alıcaz inşallah ..
9 kilo gayet iyi almışsınnn yaa,bence saçmalamış diyetisyen..Ne bekliyormuş beyfendii
Benmmm kızım annecigini yormuyor şimdilik içerde büyüyor kendi kendine
Çok gezmiyorum kızBi eşimle gezebiliyorummm,doktorumda çok hareketsiz kalmışsınn,biraz yürüyüş yap gez diyor
Benmde şekerim düşük çıkmıştıı,bi ortalayamadık gördünmü bu durumu
Yaa sag gögsüm bi agrıyor bi agrıyor anlatamam sana delikız ufff
tuliprosa ne güzel artmş değerin, allah sağlıkla kavuştursun bebeğine..
akasya ben gebeliğimi 8.haftada öğrendim ozaman başladım iğneye. pıhtılaşma karmaşık bi konu, kesin bi zamanı yok. tedbiren yaptırıyosun, varsa da öğrenince başlarsın, inş yoktur.
chnb diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum, hiçbir kıyafetim olmuyo vermek zorundayım
Canımm tebrık edıyorum.
Zordur ınanması elbet , sasırmıyorum.
Nasılsa aylar gecınce ınanacaksın:)
Ay cumartesi o mucize sesi duyucaksın cnm Allahım sağlıkla kucagınada almayı nasip etsin inşallahhhh ....
Ay sorma cnm ya delirdim resmen(((
Daha ne istiosun hayatım maşallah bak herşey yolunda ne olur artık düşünme tadını çıkarr
evet mozaık ve 13-14...
Dogru zaten , bu boyle.
Translokasyonun bence bunlar dısında hangı sayıda oldugu muhım degıl.
Bır planımız var mı???? Aslında yok.
ızmırde denemeyı dusunduk bu son ıstanbul'dan sonra cunku ıstanbul benı 2 kat yordu. Hele havaalanına gıdıp pgt bekleme faslı. Tam trajıkomıktı yemın ederım. ızmırle ılgılı de tereddutlerımız var. Burada ımıs yok. Genetık ıstanbula gonderılıyor ama bıldıgım kadarı ıle fısh ıle bakılıyor. O da benım ıcıme sınmıyor. Cunku daha once de burada konustugumuz gıbı fıshte bakılan kromozomlar bellı numaralar ve ben bende cıkan problemlere bakıyorum , cogu numaralar fısh ıle yapılanlarla tutmuyor. Arafta kaldım yanı. Ne yapacagımı bılmıyorum.
Evlatlık bana da dıyorlar ya da donasyon . Ben ıkısını de su anda dusunmuyorum. Kısmetımızde varsa olsun dıyorum. Bu ıkı alternatıfı su anda ıcıme sındıremıyorum. ılerıde fıkrım degısır mı bılmıyorum ama uzun zamandır dusuncem bu konularda sabıt.
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler
İncim çok şükür atlattın hadi güzelim kurtuldun çok sevindim
Çok dua ettim sana
TüliP CANIM söyle saglicaklA kucağımıza alırsak ancak o Aman inanırız galiba
Nesrin abla Erdem hastanesine gittik Medipol uzak geldi
Erdeme gidene kadar bayıldım zaten çok iyi ilgilendi doktorum
Arzu hanımın arkadasiydi Zaten
İkili test için tarih verdi ama ben yaptirmayacagimi söyledim
Doktorumda aldirmayacaksan yaptrma dedi sen bilirsin dedi
Bulantım var kUsuyorum dediler oh oh süper bu iste dedi
Gebeliğin kaliteli olduguna işaretimis öyle dedi çok sevindim
İnaniyirum bebeğim sağlıklı
Öbür kese kaybolmuştu Demekki sağlıksızdi
Hayırlısı artik
delikız ben de pek bişey almamıştım doğumdan önce. özellikle kıyafet lazım oluyo şimdi, hediye gelenleri kullanıyorum, hele kaynanam dede pijaması gibi takımlar almış
alsaymışım diyorum bazen kendi zevkime göre, şimdi çıkıyoruz alışverişe ama öyle ayrıntılı vakit olmuyo.
geçen bi mağazaya gittim bebek katı en alttaydı, bebek arabasıyla inemedim asansör de yoktu.
ama yine hamile olsam yine almam doğmadan. o korku başka bişey. eskiler boşuna dememiş doğmamış çocuğa don biçilmez diye.
selam kızlar..
nasılsınız? valla bu internet alışverişi bağımlılık yapıyor. dün akşam da saten nevresim takımı aldım trend yoldan indirimden:))
sizler nasılsınız?
Kuzum vallahi ben herşeyini aldım sadece halısı kaldı ..
Bence herşeyini al sonra mattikanın dediği gibi almak zor oluyor.
selam kızlar..
nasılsınız? valla bu internet alışverişi bağımlılık yapıyor. dün akşam da saten nevresim takımı aldım trend yoldan indirimden:))
sizler nasılsınız?
Çok iyi yapmışsın kuzumm iyi günlerde kullansın mina bebekkkk
Kötüye örnek çok sonuçta,o kadar insan saglıklı bebek sahibi oluyorr biz neden olmayalımm..
Kızllarr moralim sıfır..Eşimm ne güzell izne ayrılıyordu iptal olmuş off yine yanlızlıga mahkum oldumm
Günaydın cnm ay sorma vallahi ya hemde nasıl alışkanlık yapıyor insan hergün bişeyler almak istio ...
Ben çok şükür herşeyini aldım bir tek halısı kaldı mina hanımın onuda alırdımda mobilyayı bekliorum
İnternetin herşeyi bagımlılık yapıyor canım sormaaa :)
Ohh ne güzelll nevresim takımıda hazır arda beyinnn..
Herşeyi hazır bi kendi gelcek maşallahh
Kızllarr moralim sıfır..Eşimm ne güzell izne ayrılıyordu iptal olmuş off yine yanlızlıga mahkum oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?