Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Herkese selam,
Kızlar ben hiç iyi değilim. Dün hastaneden çıkarken fiyat sormak aklımıza gelmedi. Telefonla fiyat aldım, 4500 lira Bir kaç yere soruşturduk, bu işlemin uzman biri tarafından yapılması gerekiyormuş. 3000'den aşağı fiyat yok. Bir yandan bir şey var mı korkusu bir yandan bu, kafayı yemezsem iyidir. Dua edin ne olur

inş. sana da yetişir chnb
valla doğum yaptığın zamana yetişir diye tahmin ediyorum ama içeriğini ben de bilmiyorum ki hiç
valla memurlar için süper olacak
özel sektör için de keşke kullandırtsalar daha bir süper olur ama işyerinin vicdanına kalmış
aslında işyerine zorunlu tutmaları gerek bence herkes faydalansın
bazen aksilikler üst üste geliyor
bizim de yeni evya hiç derdi bitmiyor valla
bi süredir ustalar geliyor gidiyor
ALLAHtan firmanın elemanları
sözleşmede var da her şeyi ücretsiz yapıyorlar
2 yıl bu hizmeti vermek zorundalar
mesela duvar kağıdını beğenmedin onu bile değiştirebiliyorsun
ama sürekli eve usta gelip gitmesi bile sinir bozucu bir durum yaa
bizim de borçlar çok valla
seneye yaza rahat bi nefes alırız anca
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inş.
ilk başta kıskanır ama zamanla alışır oğlun
bizim arkadaşın da 2 oğlu var biri 10 aylık
onun oğlu da öyleydi şimdi ise çok seviyor kardeşim diye yere göğe sığdıramıyor
darısı başına inş.

İncim çok pahalıymış ama önemli olan sağlık. Uzman biri derken senin uzman yapmadı mı ki :26:

canım bu memorial uçmuş resmen. arkadaş aramış serklaj ücretini sormuş 9400 demiş...ne bu ya bunlar türkiyede yaşadıklarını unutuyorlar...

inşallah geçer yasa... usta da çok sinir bozucu... yapılsın hemen inşallah. sorma biz de 2100 eve kredi ödüyoruz... of offff

Amin... inşallah hayırlı sağlıklı evlat olsunlar....
Amin cnm aminnn

Ahh incim çokmuş yaa
Ama napıcan mecbur yapmazsan aklında kalıcak canım dimii

İncim çok pahalıymış ama önemli olan sağlık. Uzman biri derken senin uzman yapmadı mı ki :26:

Öyle Akasyam. Bana dün sadece kolposkopi yapıldı. Bu leep ayrı bir işlem olacak, anestezili. Onun fiyatı bu. Evet gittiğim doktor uzman hatta Cerrahpaşa'da bölüm başkanıymış sonra buraya geçmiş. Bize güven verdi. Adetten sonra yaptıracağımız için zamanımız var, araştırıyoruz bakalım.

Vallahi canım diğer hastanelerin de aşağı kalır yanı yok. Diyorum ya 3000'den aşağı fiyat bulamadık Allah hepimize maddi manevi güç versin.

Amin cnm aminnn

Ahh incim çokmuş yaa
Ama napıcan mecbur yapmazsan aklında kalıcak canım dimii

Sorma hazadem Evet mecbur yapılması lazım. Temizlenmesi gerek yoksa Allah korusun daha da yayılır.

Ah yavrum ah sağlıkla bir gel de gör anne ve babanın sana kavuşmak için neler yaşadığını

Sorma hazadem Evet mecbur yapılması lazım. Temizlenmesi gerek yoksa Allah korusun daha da yayılır.

Ah yavrum ah sağlıkla bir gel de gör anne ve babanın sana kavuşmak için neler yaşadığını

Aman Allah korusun cnm incim kötü düşünmee lütfenn,
Ahhh o bi gelsinn varyaa götüne götüne vurucam onun hiç acımıycammmm

canım leep mi işlemin adı?
peki canım sgk geçen başka hastanede olmaz mı? mesela medipolde sgk var orada prof var sırf böyle operasyonlar yapıyor. sor istersen ücreti çokmuş...

bir de canım bence özel sağlık sigortası yaptır her halükarda kat kat amorti eder kendini. hem leep operasyonu geçirenlere de önlem amaçlı serklaj yapılıyor...

Ama cnm sağlık sigortası yapsada artık kadın dogumu kapsamaz çünkü tüp bebek yaptgı için kapsam dışı bırakıolar

Aşağıda anlatılan durumlarla karşılaştıysanız, muhtemelen servikal yetersizlik sorununu yaşarsınız;

•Hamileliğin ikinci üç aylık döneminde bilinmeyen bir nedenle düşük yaptıysanız ya da önceki hamileliğinizde erken doğum ya da plasental abrupsiyondan kaynaklanmayan, kendiliğinden gelişen bir erken doğum yaptıysanız,
•Rahim boynunuz üzerinde leep işlemi ya da biopsi gibi prosedürler uygulandıysa,
•Anneniz size hamileyken DES ilacı kullandıysa (Doktorlar, bu ilacı düşük yapılmasını engellemek için verirlerdi, ama 1970’de araştırmalar, ilacın hem etkisiz olduğunu hem de gelişmekte olan bebeklerde üreme yolları anormalliklerine yol açtığını gösterdiği için kullanımı durduruldu.)
•Bir önceki doğum ya da genişleme ve kürtaj esnasında rahim boynunuz zarar gördüyse ya da birden fazla hamileliğe son verdiyseniz,
•Anormal derece kısa bir rahim boynuna sahipseniz.
Peki bu durumla ilgili yapabileceğim bir şey var mı?

anademiden alıntı

Canım sana sormuştum. Senin de PGT'li oldu ya doktor amniyo sentez falan önermedi mi ? Yanılma rakamı vermedi mi ? :26:

Kızlar ben dün gece çok kötü hastalandım. İşteyken baş ağrım başladı. Serviste kusmamak için ellerimi sıktım. Eve geldim. Banyoya koştum. Bütün gece şiddetli baş ağrısı ve kusma yaşadım. Neredeyse sabaha kadar uyumadım. Sabah eşim işten gelince aile hekimine gittik. Tansiyonumu ölçtü. Parol alabilirsin dedi. Ama almadım. Bugün işe de gidemedim. Sürekli yatıyorum. Galiba hamilelik migreni tetikledi. Hadi hayırlısı

Geçmiş olsun canım.

Az önce eşimle konuşurken dedi ki bunun adı sınav, sadece zaman ve mekan farklı. Bunun böyle olduğunu bilmek beni inanılmaz rahatlatıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım indirim bile çok iyi oluyor arkadaşa 9400 serklaj denmiş indirimle 4500 tl
Ewet cnm öle tabikki o indirim olur.

Ay cnm yaa vallahi çok kötü allah yardımcın olsun baş ağrısı bende çektim ama bende senin gibi hiç ilaç almadım.
Dayanıcaz canım napalım artık

Akasyacim cok gecmis olsun... insallah ilk 3aylik problemdir biran once gecer...
Migren agrilariyla hamile oldugunu anlayan cok arkadasim oldu.
Cok gecmis olsun tekrar.

Aman Allah korusun cnm incim kötü düşünmee lütfenn,
Ahhh o bi gelsinn varyaa götüne götüne vurucam onun hiç acımıycammmm
koklamaya kıyamıyo insan az kaldı senin de mis kokulu kızına kavuşmana

geçmiş olsun canım, özelde çalışıyosun di mi, rapor alsan sorun ederler mi. tabi son zamanlarda daha çok lazım olcak izin,rapor

Geçmiş olsun canım.

Az önce eşimle konuşurken dedi ki bunun adı sınav, sadece zaman ve mekan farklı. Bunun böyle olduğunu bilmek beni inanılmaz rahatlatıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
inci önemli olan sağlığımız. ist çok pahalı ya, evet iyi dr.lar orda ama maddi açıdan çok zor, allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…