- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.501
Ya ben yatak odama 1 tane küçük beşik alayım dedim odası haricinde cnm bakalım işde valahi deli gibi para gidio ya ...maşallah canım. halıyı da dediğin gibi yaparsın. ben oda yapmayacağım. bu sene yanımızda olur sonra belki abiyle durur:))
herkese selammmmm
naz çok üzüldüm tatlım
planlarımın alt üst olmasından nefret ederim ama
malum bankacının kaderi böyle
sınava az kaldı hazırlanabiliyormusun
hazade minanın hazırlıkları tamam
halısı da eksik olsunnazar değmesin
herşeyi tamamlamamak lazım ama birşeyler eksik kalmalı
merhaba arkadaslar pgt tedavısı ıcın ılk adımı attık.doktorumla gorusmeye gıttık esım ve ben detayları surecı konusmak ıcın hayırlısıyla 1 bucuk aya kadar baslarız dedı doktorum genetık problem oldugu ıcın rapor cıkaralım dedı pazartesı tekrar kan tahlılı yapılacak sonuc 2 haftaya cıkar raporu ayarlayıp tedavıye baslarız dedı ama kafama takılan bısey soyledı hersey yolunda gıderse ınsallah 1 tane embrıyo yerlestırılecekmıs yasa byleymıs anlamadım kafam takıldı sonçta özel hastaneye gıdıyorum.hakkımda hayırlısıdıyorum allahım ınsallah nasıp eder karmasık duygular ıcındeyım bı garip oldum sıtreslı bı surecmıs kızlar .
merhaba arkadaslar pgt tedavısı ıcın ılk adımı attık.doktorumla gorusmeye gıttık esım ve ben detayları surecı konusmak ıcın hayırlısıyla 1 bucuk aya kadar baslarız dedı doktorum genetık problem oldugu ıcın rapor cıkaralım dedı pazartesı tekrar kan tahlılı yapılacak sonuc 2 haftaya cıkar raporu ayarlayıp tedavıye baslarız dedı ama kafama takılan bısey soyledı hersey yolunda gıderse ınsallah 1 tane embrıyo yerlestırılecekmıs yasa byleymıs anlamadım kafam takıldı sonçta özel hastaneye gıdıyorum.hakkımda hayırlısıdıyorum allahım ınsallah nasıp eder karmasık duygular ıcındeyım bı garip oldum sıtreslı bı surecmıs kızlar .
Ya ben yatak odama 1 tane küçük beşik alayım dedim odası haricinde cnm bakalım işde valahi deli gibi para gidio ya ...
Ama derler ya Allah kısmetiyle verio hakikaten öle
Ewet vallahi herşey bitince insan ne alıcagını şaşırıo sağlıkla gelsinler inşallah cnm ...
Darısı sağlıkla başına cnm benim inşallahhh
vardır bunda da bir hayırKızllarr moralim sıfır..Eşimm ne güzell izne ayrılıyordu iptal olmuş off yine yanlızlıga mahkum oldumm
artık yaşa filan bakmıyorlar chnbhayırlı olsun... ben de 35 üstü ve 3. tedaviden sonra 2 embriyo biliyorum... dondurursunuz kalanları...
ama delikız sen 35 yoksun niye sana 2 kondu?
başta yanında olması iyi oluyor canım. parayı sorma canım bir de abi var bizim özel okula gidiyor malum masraf bir bebeğe göre değil. bir de kıskanmasın diye düşünerek yapıyorum. mesela kapı süsü almayacağım...
Allahım tüm isteyenlere bu ayrıntılarla uğrasşmayı nasip etsin....
Olsun nazım ne olucak bu hafta olmaz diğer hafta olur dert etme kendine yaa
maşallah canım. halıyı da dediğin gibi yaparsın. ben oda yapmayacağım. bu sene yanımızda olur sonra belki abiyle durur:))
sorma canım. bu arada nevresimi kendime aldım:)) Ahmet Adaya değil.
canım ne zaman ayrılacak olsun sonra ağırlaşacaksın o zaman daha çok insan lazım oluyor üzülme...
herkese selammmmm
naz çok üzüldüm tatlım
planlarımın alt üst olmasından nefret ederim ama
malum bankacının kaderi böyle
sınava az kaldı hazırlanabiliyormusun
hazade minanın hazırlıkları tamam
halısı da eksik olsunnazar değmesin
herşeyi tamamlamamak lazım ama birşeyler eksik kalmalı
hayırlı olsun... ben de 35 üstü ve 3. tedaviden sonra 2 embriyo biliyorum... dondurursunuz kalanları...
ama delikız sen 35 yoksun niye sana 2 kondu?
başta yanında olması iyi oluyor canım. parayı sorma canım bir de abi var bizim özel okula gidiyor malum masraf bir bebeğe göre değil. bir de kıskanmasın diye düşünerek yapıyorum. mesela kapı süsü almayacağım...
Allahım tüm isteyenlere bu ayrıntılarla uğrasşmayı nasip etsin....
vardır bunda da bir hayır
bana gel dedim duymadınmı zilli
haftaya bi gün ayarlayalım bana gel ok
akşama kadar otururuz
araba kullanabiliyormusun sen naz aklıma geldi
araba kullanıyorsan bana gelmen 10 dakikanı bulur
artık yaşa filan bakmıyorlar chnb
riskli ve bizim gibi hastalığı olanlarda direk 2 veriyorlar
raporlarda öyle yazıyor ama hep 2 veriyorlar
hatta 3 bile verenler var
tek vermiyorlar başarı şansını düşürüyor diye
onu sadece devlette yaparlar özellerde yok öyle bir uygulama
tamam naz sana haber veririm benAynen yaa ister istemez sinir oldum ama napalım artık hayırlısı olsun cnm..
Kullanıyorum canım,zaten arabasız bi yere çıkamıyorum otobüsle falan bayılıyorum sonra :))
Gelirimm gelirimm sen evi bana tari edersin yada açık adres verirsin ben ögrenirim bi taksiciden
Canımm ilk deneme ve 35 yaş altı olunca 1 tane embriyo koyuluyor özelde olsa devlette olsa..
Eger daha önce 2 kere denemiş ve olumsuz sonuç almışsan 35 yaşın altında bile olsan 2 tane konuluyor..
Bundan 7 ay önce öyleydi şimdi şartlar nasıl bilmiyorum tabi..
Allah yardımcın olsun cnm senin masraf çok daha fazla vallahi ..başta yanında olması iyi oluyor canım. parayı sorma canım bir de abi var bizim özel okula gidiyor malum masraf bir bebeğe göre değil. bir de kıskanmasın diye düşünerek yapıyorum. mesela kapı süsü almayacağım...
Ben hamileyken böyleysem lohusayken ne yaparım hiç bilmiyorumm hazade yaa ..
benim ilk tedavimde bir embriyo transfer yapılmıştı
dikkate alan yerler var demekki bence de en az 3 koymalılar
allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin masraf önemli değil
inşallah allah bizlere de nasip etsin
ilk tedavide ikizi nasıl açıklıyorlar acaba çünkü dosyalar sağlık bakanlığına gidiyor galiba
bılmıyorum rapor ısını doktor genetık problem oldugu ıcın devlet karsılıyo dedı rapor cıkaralım dedı ben adana başkent hastanesıne gıdıyorum transfer ıslemı ankarada olacak .pazartesı kan vercem yıne genetıkle ılgılıymıs bılmıyorum ya bence de en az 2 tane transfer etmelıler ben ozelde 2 tane dıye bılıyodum cok ısrarla doktor 1 tane dedı yasa boyleymıs.sansımız zaten dusuk sevınsemmı uzulsemmı bılemedım allahım ınsallah saglıklı bı tane bulunsun da bu kadar zorlu surecten gecıyoruz sansımızıda kısıtlıyolar ıyıce .
bu arada doğum izninin 6 aya çıkarılması ile ilgili ysa komisyonda
en geç kasım sonu gibi belli olacak diyorlar
inş. şu yasa meclisten geçer de bizler de rahat rahat bakarız bebeklerimize
Allah yardımcın olsun cnm senin masraf çok daha fazla vallahi ..
Eee cnm oda çok tek kaldı Arda bey yüzünden kıskanır iyi düşünmüşsün, aman yeterki sağlıkla gelsinler ...
Ayy sormaa bende hep bir gerginim niyeyse :))
öyle canım. buzdolabı bozulmuş. çamaşır makinası aylardır su ısıtmıyor, bulaşığı yeni tamie ettirdik off ya Allah sağlık versin. benim ek ders ücreti de yok... şimdi kontrol sıklaştı taksi parasına bile canım sıkılıyor ya...
hem oğlum çok özledi beni nasıl sarılıyordu canım. şimdi kıskanır normal düzeyde alırım şimdiden gözüne batıyor hazırlıklar...
Oyy yawrum yaaaa
Canım vallahi napalım herşey yawrularımız için yeterki iyi olsunlar sağlıklı olsunlar die Allahım görüo neler neler yaşadın inşallah bereketiyle gelicek paşa herşey yoluna girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?