- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.741
Günaydın kuzucuklarım
Keyifler yerinde maşallah
Hava buz gibi ve benim çoookkk işim varBiraz erken olacak ama kombiyi yakacağım bugün sanırım. Soğuk birden geldi. Hepinizi öpüyorum
Günaydın kuzucuklarım
Keyifler yerinde maşallah
Hava buz gibi ve benim çoookkk işim varBiraz erken olacak ama kombiyi yakacağım bugün sanırım. Soğuk birden geldi. Hepinizi öpüyorum
Günaydın canımm ...
Ay sorma hava felaket yaa buz buzz ben açtım bile kombiyi vallahi bu sene komb bizi batırıcak :.))
Misafirin geldi mi canım ? Ben kombiyi 1 haftadır yakıyorum. Eşim bebeği üşüyecek diye korkuyor
vaaayy süpermiş kitap daha şimdiden tuttumBebek Bakım Sorunlarına Mucize Sorunlar kitabında temel nokta bebek doğduğundan itibaren gözlemleyip rutine bağlayın diyor. Formül vermiş: EASY
E:Eat(besle doğduğunda 25-40 dakika arası)
A:Activite time ( Etrafa bakınsın diyor 15-20 dakika)
S: Sleep( Uyku) Uyuturken kundak yapın diyor
YYour time): Kendinize ayırın diyor.
Gündüz uygulayın gece bunun için uyandırmayın diyor bebeği. 5-6 saat uyusun diyor.bu rutin 3 saatlik 3-3.5 kilo doğan bebekler için... daha düşük kilolu bebeklerde rutin farklı.
kitapta bu bölümlerin nasıl uygulanacağı ne sorunlarla karşılaşılacağı anlatılmış...
ya ben de hep sola yatıyorum fakat şöyle bir durum vardelikız bir de bebeğin kan akışı iyi gitsin diye iyi beslensin diye dr ler sola yat diyorlar ya. ben 18-20 saat sola dönük duruyorum belki bundan da olabilir kilosu aklıma geldi yazayım dedim. yoksa süper beslenmiyorum...
Amin cnm aminnn zamda geldi bu sene ne yaparsak artık :))Sorma hazadem sormaHele sizler bebek var diye daha da fazla yakmak durumundasınız. Allah keselerimize bereket versin...
hazadecım ne zevklı alısverıslerdır bunlar canım. Tadını cıkart.
Sorma hazadem sormaHele sizler bebek var diye daha da fazla yakmak durumundasınız. Allah keselerimize bereket versin...
Yarın geliyorlar tatlım. Pazartesi onlarla Memorial'a gideceğiz. Nur Hanım'la görüşecekler.
HeheAnne karnı gibi sıcak yer var mı de sen de
Chnb canım masallah bebegıne . Az daha dursun :)
Akasyacım bu arada nur hanım sanırım 73 dogumlu :) bak ınsanlar gebe kalabılıyor gordugun gıbı, yaslarımızda ( zaten senın yasında bır sey yok da) cok da krıtık bır sey yok aslında. Onların yumurtaları yasla bozulmuyor , bır bozulan bızımkıleryayas dıyorlar ya hep ben takıgım bıraz buna. O kadar da krıtık degıl benım yasım . Dıye dıye benı buna ınandırdılar ama bakıyorum cvremde benım yasımda ve daha ılerısınde doguran ooooo bır suru ınsan var.
Sadece olmayınca olmuyor .
Akasya canım ben şimdi o kitabı bitirmek üzereyim ama not alınmazsa havada kalır. güzel kitaplar vardır hazade yazmış. gerçi ne kadar okusan da yine bire bir olmuyor fikir oluyor paniklemiyorsun... ben 1,2, 3-4, 5-6 yaşında çocuğunuz büyürken okudum büyük oğlumda epey faydalandım...
sigorta gebelikten sonra muayene, doğum tahlil indirimi yapar ama hiçbir sigorta hamilelik sonrası yapılanda hepsini karşılamıyor. bana da diğer topikten arkadaş yardımcı oldu kendi emeklilik, araba vs sigortacısı ama biliyor genel hatları. Arkadaşlarına yönlendirdi beni. ben yaptırdım. çok faydasını gördüm. yoksa memorialin kapısından geçemezdim...istersen arkadaşın telini veririm sağ olsun yardımcı oluyor.
canım mutlu olmak için bir iki şey al istersen olmaz inşallah bir şey. ben de sen gibi düşünüyorum takibin tüp bebek dr si tarafından olmaması gerektiği konusunda. ki senin o çöküklük işini iyice sor cihangir beye...
inci yak kuzum hastalanmamak lazım dün gece burada da yandı merkezi sistem...
hazadem kuzum 5-6 kitap ne kitabı ?
hazadem kuzum 5-6 kitap ne kitabı ?
Nesrin bu arada Aynur Hanım da dedi ki seni takip edecek doktorun çok dikkatli olması lazım. Rahim ağzı uzunluğu vs sürekli ölçülmeli. Demek ki bende de bir risk gördüler. Boyum kısa diye mi acaba ? :26: Bir de serklaj falan derlerse yandık yaa
vaaayy süpermiş kitap daha şimdiden tuttum
zaten pratik şeylere her zamn bayılırım
ya ben de hep sola yatıyorum fakat şöyle bir durum var
iki tane olmalarından yerleri dar olmalarından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama
sol yanıma yatınca tepiklemeye başlıyorlar ve ben dönene kadar durmuyorlar
sadece sırt üstü yatarken gıkları çıkmıyor
ben de onları eziyormuyum diye korkup dönüyorum bu sefer
sende de sola dönünce tepikleme oluyormu
Chnb canım masallah bebegıne . Az daha dursun :)
Akasyacım bu arada nur hanım sanırım 73 dogumlu :) bak ınsanlar gebe kalabılıyor gordugun gıbı, yaslarımızda ( zaten senın yasında bır sey yok da) cok da krıtık bır sey yok aslında. Onların yumurtaları yasla bozulmuyor , bır bozulan bızımkıleryayas dıyorlar ya hep ben takıgım bıraz buna. O kadar da krıtık degıl benım yasım . Dıye dıye benı buna ınandırdılar ama bakıyorum cvremde benım yasımda ve daha ılerısınde doguran ooooo bır suru ınsan var.
Sadece olmayınca olmuyor .
Nesrin bu arada Aynur Hanım da dedi ki seni takip edecek doktorun çok dikkatli olması lazım. Rahim ağzı uzunluğu vs sürekli ölçülmeli. Demek ki bende de bir risk gördüler. Boyum kısa diye mi acaba ? :26: Bir de serklaj falan derlerse yandık yaa
Onlar ewde cnm isimlerini yanlış sölemeyim yarın bakar yazarım ama dediğim gibi ben faydasını gördüm ama senin ikinci old. için daha tecrubelisin
Akasyam ben de korkmaya başladım. Şu leep işlemi geçirenlere serklaj gerekebiliyormuş. O da olursa yandığımızın resmidir
kitap güzel. biraz daha sistematik olaymış iyiymiş. yoğun insan bakınca korkuyor aile hikayeleri filan. Ama mantıklı. ve çok karşı geldiğimiz kundaklama ve emziği öneriyor. canım senin 2 diye sola yatma teorisi uymaz mı aklıma geldi dr ye sorsana bir ben de merak ettim. benim alıştı sanırım çok etkilenmiyor...
...
Akasyam ben de korkmaya başladım. Şu leep işlemi geçirenlere serklaj gerekebiliyormuş. O da olursa yandığımızın resmidir
kitap güzel. biraz daha sistematik olaymış iyiymiş. yoğun insan bakınca korkuyor aile hikayeleri filan. Ama mantıklı. ve çok karşı geldiğimiz kundaklama ve emziği öneriyor. canım senin 2 diye sola yatma teorisi uymaz mı aklıma geldi dr ye sorsana bir ben de merak ettim. benim alıştı sanırım çok etkilenmiyor...
lavem sağ ol. çok haklısın canım. umarım en kısa zamanda olur.
kısa boyla alakası olur mu ki? sen dr yi sürekli uyar ve lütfen vajinal ölçüm yapsın... 12, 16. haftalarda ölçüm önemli...ama hep ölçtür. senin sigorta indirimi yok mu? limit dolunca normal ücret mi olacak?
yaz canım merak ettim...
canım lütfen sigorta yaptır bak bana dua edeceksin? ben önce yaptırmadığıma çok pişmanım...
bu gidişimde soracağım chnb doktora geçen de aklımdaydı ama unuttum
bu arada bebek mevlüdü düşüneniniz varmı
benim ailede öğretmen çok herkes şubat tatilinde gelecek bebiş görmeye
herkes burdayken yapmak istiyorum
Allah nasip ederse ben de doğumdan sonra ailemin yazlığına gideceğim. Bütün ailem orada. Amcalar, halalar, yengeler.. Büyük bir aileyiz.Annem burada kalırsa çok zorlanırız. Orada bir sürü kadının içinde kolayca büyütürüz Bizde de bebek mevlidi var. Ben de çok istiyorum yapmayı. Allah'a ne kadar şükretsem azdır. O yüzden yaparım kesin. Ayrıca bebeğim sağlıkla doğsun bir öğrencinin ya da fakir birinin ihtiyacını göreceğim. Bunu da adak olarak adadım.. Allah kabul eder inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?