Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Adacığım sana neden kızayım ki tatlım ? Anlamadım desem :26: AED'e çok kızdım ona da gereken cevabı verdiğimi düşünüyorum. Bu arada kızlar evet sorgulamak ve tedbirli olmak çok önemli ve gerekli. Ben de sizin gibiyim. Çok ince ince herşeyi araştırıyorum. Ama şu da bir gerçek ki örneğin bende rahim çöküklüğü vardı. Bir de bir tane polip gördüler. Buna rağmen şimdilik devam edelim dediler. Allah nasip etti hamileyim. İlerde sorun yaratır mı bilmiyorum ama biraz da Allah'ın takdiri mi diye düşünüyorum.

Akasyam kesinlikle Allah'ın takdiri.
Bu sabah haberlerde izledim kızlar. 15 yaşında evlendirilmiş bir kadın tam 25 sene sonra hem de doğal yoldan hamile kalarak çocuğuna kavuşmuş Allah'ın hikmeti, takdiri...

Son düzenleme:
inci benim kardeşimin kayınvalidesinin akrabasında da birinin 22 yıl olmamış her yolu denemişler 22 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmış
işte mucizenin bir zamanı yok

Chnb'nin randevusu vardı bugün. Bakalım tosun paşa nasılmış?

nasıl olacak tosun gibidir
ben de şu diyetten sonra nasıl olacaklar merak ediyorum şekerim düzelecekmi diyet işe yarayacakmı
ay durun bi göbüş göstereyim size
zaten göbüş gösterme rekoru bende

bi de yeni bi elbise aldım çok rahat ettim içinde onu da göstereyim bakın bakalım nasıl durmuş

Eki Görüntüle 547504

Eki Görüntüle 547506
Eki Görüntüle 547505
Eki Görüntüle 547517

Delikız göbüş iyice büyümüşşş maşallahhh

Chnb gelmedi dogurdumu yoksa

Merve iyice bulantıların içine düştü kızcagız ugrayamıyor bile allah yardımcısı olsunnn

tluprosa canımm yarın kontrolün varmış hayırlı haberlerle gel inşallahhhhh..

Akasya kuzum sen de bulantı mevcut degil heralde

kızlar ben geldim bakamadım geçmişe:

13.00 de hastanedeydim nst ye girdim hemen... çok şükür sorun çıkmadı...

sonra Arda beyin yanına gittim. Bebiş iyi. Kilosu yine çok. 3600 olmuş... r.a.u 2.2 cm. iyi dedi. nasıl dikiş atmışız öyle dedi...:))

bir de yabancı ülkelerde bilinçli anneler varmış derneklerde böyle konularda gönüllü çalışıyormuş. siz öğretmensiniz yaparsınız bebiş biraz büyüyünce dedi... Ben dedim herkese diyorum r.a.u ölçtürün. dr lerin çoğu ölçmüyor günde kaç hasta bakıyorlar... hatta dedim dr ye yalan söyleyin ailede erken doğum var ölçün diye ısrar edin diyorum.... güldü dediğime...

sonra tarih konusuna geldik. o ara benim dr m ile sürekli birlikte bana bakan dr nil hanım geldi. arda bey ben çok obsesifim çok düşünürüm dedi. şu an 35 artı 4 sün ama bebek iri. acaba satta sorun mu var bakacağım eski gelişimine dedi. nil hanım ben hastayı biliyorum hep öndendi dedi. ben de erken döllenme düşünüyorsanız dedim değil çünkü ovulasyon testi kullandım:)) yine de gitti baktı geçmiş kayıtlara. evet hep iri bebek. 37- 38 i geçsin istiyorum ama bebek iri. hm eski sezaryen dikişine hem serklaj yerine zarar verebilir. şimdilik 21 kasım(37 artı 4) ya da 24 kasım (38 hafta) diyelim dedi. Ama haftaya çarşamba yine gel... tekrar bakalım dedi. Bir ara çok düşünüyorum bu tarihler vs. meselesini deyince ben dedim richard gerenin bir filmi vardı seyrettiniz mi dedim. kadın doğum dr si idi. sonunda kadınlardan bıktı. hatta bazı hanımlar hoş biri diye sorun yokken de gidiyordu dr ısrarla iyisin diyor yine gidiyor kadın. (çok güldü buraya) sonunda ne oldu dedi... dedim ki bıktı kadınlardan bindi arabaya kaçtı.ama kurtuldu mu yo... ilkel bir kabilenin arasına düştü oradada doğumu zor olan bir kadına doğum yaptırdı... nil hanım da arda bey de merak etti filmi...

Ha sonrasında doğumkatına çıktım. Neler istiyorsunuz dedim. ilk gün kıyafetleri hastanedenmiş bebişin. Islak mendil (uni baby özellikle), bebişe bez,battaniye vs kendime gecelik, pijama vs dedi. civilde uni baby indirim vardı çıkışta taksiyle gittim 6 paket aldım. her pakette 3 paket var.biraz alışveriş yapım. eve geldim yine kargo ben yokken gelmiş. beşikli bebek şekeri sepeti aldım. ben yokken kapıcıya bırakmışlar yine. kırık geldi ürün bildirdim. geri alacaklar...

chnb maş. ne kadar da tosunmuş hakkaten
özel bişey yaptınmı böyle tombul olsun diye
bi yolu varsa biz de yapalım
doktorlara o ara filmi kısa özet de geçtin yani
hadi hayırlısı inş. hayırlı zamanda doğurursun

yok canım ya bir şey yapmıyorum dr yapısal diyor eşim de iri doğmuş kilo bilmiyor kayınvalidem de iriydi diyor:))
sağ ol... evet filmi merak ettiler her yerini demedim karısı deliriyor kızı lezbiyen çıkıyor...

allah kolaylık versin. gerçekten insan bebek özlemi çekerken seyretmesi zor oluyordur.

Herkesciklere günaydınnnnnnnnn

canım ben sana iyi geceler diye cevap vereyim.

Herkese selam
Ben bir kaç gün buralarda olamayacağım. Şehir dışından yatılı misafir gelecek. Hepinizi çok öpüyorum. Kendinize ve kuzucuklarınıza çok iyi bakın Allah'a emanet olun

kolay gelsin sana canım. çok gecikme ama.

Akasyam kesinlikle Allah'ın takdiri.
Bu sabah haberlerde izledim kızlar. 15 yaşında evlendirilmiş bir kadın tam 25 sene sonra hem de doğal yoldan hamile kalarak çocuğuna kavuşmuş Allah'ın hikmeti, takdiri...

benim öyle bişey olsa bebek doğana kadar hamile olduğuma inanamazdım heralde.

çok güzel bir hamilesin canım ama elbiseni tam net göremedim ışık yansıdığı için. göründüğü kadarıyla güzele benziyor. güle güle giy.

inşallah canım. ben buraya hamileyim diye yazamadım. bir türlü emin olamadığım için. inşallah yarın yazacağım.

maşallah tosununa canım. az kaldı artık doğuma.

bu şanssızlıklarda hep seni mi buluyor. bende kuzenim için ışıklı kaplumbağa sipariş ettim. 20 gün sonra anca geldi.

delikız fit anne... maşallah...
sağolasın chnb fit değil tombiş anne
bu göbüşle nerem fit
popom büyümüyor sadece hepsi o
onu büyütmenin bir yolunu bulamadım malesef

maş. ama bayağı önde senin tosun imrendim sana
bizimkiler küçük doğacak gibi geliyor ,gerçi şuan normal sınırdalar ama biraz daha önde olmalarını isterdim kilo olarak
çünkü zaten erken doğacaklar iice toparlardılar az daha tombiş olsalar
ne yapayım buna da şükür
abooo o nasıl filmmiş öyle

hepimiz aynı şeyleri yaşadık tulip
hatta tam olarak insan görüntüsü alana kadar bile insan inanamıyor ne zaman ki insana benzer görüntü alıyor o zaman biraz biraz başlıyorsun inanmaya
ama inş. yarın hayırlı haberlerle geleceksin
sağolasın
inş. sen de güzel bir hamile olacaksın
elbise göğüs altında kendinden kemer gibi bişey geçmişler işte düz bi elbise karın kısmında bolluk var oraya göbüş yerleşiyor

sağ ol canım inşallah Allah sana da nasip edecek bu günleri canım...

canım sağlıkla doğsun da önemli değil kilo. ben korkuyorum bile bir de doyurması var mamayı da sevmem... oğlanda çok çabaladım sütlü değilim çok:)) şimdiden nette araştırdım işe yarayacak şeyleri... sen de yaklaşıyorsun mutlu sona inşallah. elimi sana veriyorum di mi şimdi?

filmi de sansürledim anlattım:))

Kizlar slm,
Bugun yine dr.a gittim. Ve...
Evet yine dogum kont. hapi...

Tek fark, artik bu donguden ne yoruldugumu anladi... "kist tedavisi bitince 2.ayda PGT denicem. Bekledikce daha cok yipraniyorsun" dedi.

Ocak ayinda sizden adim adim pgt yi ogrenicem galiba:)

chnb maşallah tosununa Tarih de az çok belli olmuş, haftaya netleşir inşaallah. Sabırsızlıkla bekliyoruz

tuliprosa canım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz

izzcim selam. Hadi hayırlısı :) İnşaallah sen de hamileler kervanına katılacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…