Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Şİfa hastanesini Bende araştırayım bi du bakalım
Evett hatırladım şimdi annesi Tenzile Hanım felanda orda vefat etmişti hatta
Evet akasyam sen orayı tercih edebilrsin ama Nesrin abla Arda beyden gayet memnun
Hazade bi şanssızlık yaşadı evet o eksi puan gerçekten
Ya çokta ısrarcı olmak istemiyorum Allah'a hoş varmaz diye
ama içimede sinmiyor doğum kısmı felan Bide temiz değl galiba
ben girdim muayene için ordaki hemşire yardım etmedi hiç nereye uzanacam dedim
tek başıma kalakaldım ne bi peçete verdi nede o sedyenin üstündeki bezi değiştirdi bana üstümü kapatmam için örtü bile vermedi
Onlar eksi puandı benim için ufak tefek ama bak etkiledi beni
Artık numara çekecem eşime bayılma numarası yaparım bide ağladımmı tamamdır bu iş

Mervem Memorial falan çok pahalı ama bu anlamda hizmet süper. Ben çok beğendim. Opudan sonra bana serum takmışlardı. Hemşireler dört döndüler. Muayenelerde de öyle. Peçete, örtü , ikram Tabi çıkışta da fatura Ama yine de sen bu bebeğe kolay ulaşmadın. Riske atma canım. Ben pişman olmaktan çok korktuğum için şartlarımı zorluyorum. Sen Şifa'yı da araştır. Orası da iyiymiş. Ama Medipol'de iyi seçim bence. Kirli vs yerlere gitme. Bir de Allah korusun küvez vs gerekirse diye yenidoğan ünitesini de araştır. Oranın temiz olması çok önemli.

Merve Çin takvimine baktın mı Benim erkek çıktı. Eşim ve kızkardeşim de erkek hissediyor. Ama tabii önemli olan sağlıklı olması. Benim için hiçç farketmez.

Laveque canım doktor kongredeymiş, pazartesi randevu alacağız nasipse.

Mervem kusmalar azalmış darısı bulantıların başına Arabanız da hayırlı olsun kuzum, kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşaallah...

Aynen valla o konuda haklarını yiyemem gercekten temizlik hijyen 10 numaraydi hizmette öyle pgt konusunda şanssızlık yasadım ama o başka konu tabi.kiz iyiki hatırlattın kuvez yenidogan Ünitesi'ni Sagol CANIM yok bacım ben gitmem o hastaneye banane

Ewet içimden erkek geçio vallahi seninde akasyanın da :)))
Kız dur bakalım valla meraklandum usagum
Merve Çin takvimine baktın mı Benim erkek çıktı. Eşim ve kızkardeşim de erkek hissediyor. Ama tabii önemli olan sağlıklı olması. Benim için hiçç farketmez.

Esim kız hissediyo ben notr sen ne hissediyorsun aa yok Çin takvimine bakmadım o ne kız banada baksana

Hadi bakalım kurtuluyorsun bu işlem son işlem demi CANIM inşallah kazasiz belasız bi sekilde atlatirsin Canm benim
Sagol kuzum daha güzelleri sizin olsun inşallah
Hiç geçmeyecek sandim
Bugün annem lahmacun yapacak bana yiyebilecek miyim dü bakalım
Misafirlerin geldi mı

Selam kizlar ben hergun takip etmeye calisiyorum sizleri ama cok fazla yazamiyorum
Sizlerin guzel mutlu haber lerini okuyunca cok cok mutlu oluyorum
Insallah hepinizin hamileligi saglikli sihatli bir sekilde devam eder

Merve. Ben ilk kizimda dogum yapana kadar kustum ama bu ikincide sukur ki 4 aylik olana kadar di
Simdi daha iyiim sadece aksam gec vakitte birsey yiyince geceleri yanmam oluyor ve onu kusmasam rahatliyamiyorm
Aliyacagin sen halne sukret beterin beteri var canim benim senin kusmalarin gecmis ki bulantilarinda onumuzdeki haftalar gecer

Lave canım heterozigot taşıyıcı gibi, homozigot hastalığın kendisi gibi...

bu durumda olanlara gebelik öncesi coraspin verebiliyor dr ler... mattika da yazar.

Akasya medipolün bilmiyordum başbakanın olduğunu. ben epey araştırmıştım bebek yoğun bakımı çok iyiymiş diye öğrendim. Ama kendi hastası değilse pek kabul etmiyorlarmış dışarıdan... Temizlik filan evet güzel memorialde. hataydaki hastanem de çok güzeldi. fiyatı da uygundu. öyle olunca fiyatının çokluğundan dolayı memoriali beğenemiyorum... Arda bey konusuna gelince akademik olarak çok iyi biz 1 senedir tanışıyoruz. epey samimi olduk artık. eşim de çok güvendi pek güvenmez kimseye. ben diyorum doğum pahalı başka hastane araştırayım yok diyor serklajını o yaptı o doğurtacak seni... hem diyor 3. kız yapacağız daha ya başkası zarar verirse rahimine dikiş filan alınırken...

mervişim hayırlı olsun canım araba çok lazım. tansiyonu ihmal etme düşünce bayılıyor insan... Mervişim sigortayı sor canım. işine yarayacaksa yaptırırsın aklın Arzu hanımda kalmış... insan alışınca değişmek zor oluyor.

delikız amin canım. doğsalar da içimiz rahat etse. sağlıkla doğsunlar. pgt süreci olmayınca bir de bu sıkıntı oluyor işte... Rabbim korktuğumuzla imtihan etmesin.

he bu arada benden yalnızca nst parası aldılar aslında süre dolmuştu. ben de gittim alışverişe 206 tl harcadım... büyük oğluşa da aldım 2 pijama takımı... kuzuşum hasta olmuş...

bebişleri gördüğün an gelir sütün. öyle düşün. moral çok önemli.
göğüs ucunu sıkmadan mıncıklamadan sürdüm kremi. işe yaradı mı bilmem.
bikaç gün acıdı göğüslerim geçti, uzun sürse dayanamaz insan ya

faktör 5 leiden mi ikinci yazdığın?
hiç önemsiz faktörletr değil, yaşla artıyo pıhtının etkisi. B12, homosistein, protein c s var mı testlerde?
senin faktörlerle hamilelik öncesi iğne kullananlar var.
folbiolu ihmal etme sakın
sütüm iyi ya fazlasını sağsan artıyomuş ama pompa almadım. tam yetiyo bebişe.
kitapları alayım ben de ama anlamadım tam.

ay evet yaa bi doğsalar hayırlısıyla
bi türlü elim bişey almaya gitmiyor
eşim de artık al bak iice ağırlaşacaksın ilerde diyor
dedimki 30.haftayı göreyim inş. ondan sonra alırım
inş. sağlıkla doğacaklar
e büyük oğlanın da hakkı dimi ama
nasıl kıskançlık varmı nasıl karşılıyor

ay inş. yaaa sütüm gelir
evet ben de pompa alacağım
benim 2sine yetecekmi bakalım sütüm pek sanmıyorum ama inş. yeter
sütaş gibi gezerim artık
ya da afrikalılar gibi üstüm çıplak gezerim
çünkü memeler sürekli emilecek

kapı komşum var tüp bebekler kızları olmuş, 6 yaşındalar şimdi. 22 aylık olana kadar emzirmiş ikisini de. ilk aylarda takviye fln da yapmamış. inanırsan olur bence. 39.haftada doğurmuş bi de. 4 aylıkken doğum yakın heralde diyolarmış öyle belliymiş ikiz olduğu.
kişiden kişiye değişir böyle şeyler ama öyle 32.haftaya fln şartlama kendini. en iyisini iste.

bi arkadaşım daha var, onun da aynı yumurta ikizi kızları var, erken doğum olmuş. 1250 gr doğmuşlar bol bol sütü olmuş yaşına gelmeden yaşıtlarını yakalamışlar geçmişler. her defasında anlatır elim kadardı altlarını alırken korkardım bişey olcak diye.
erken doğum örneğini anlatmasam iyiydi ama allah yardım ediyo bi şekilde. onu anlatmak istedim.

ay ne çok miş muş demişim kaynanam gibi

evet göğüsler açık geziyosun başlarda eşim bunlarda iyice ortalık malı oldu demişti

ay ne güzel maş. 39.haftaya kadar ilerlemiş
yatıyormuydu peki he p
genelde yatmayla geçiriyorlar
yok ben zaten keşke o vakte kadar dursalar diyorum ama tedbiri de ele alıyorum ne olur ne olmaz diye
inş. en hayırlı zamanda gelirler
maş .ne güzel yaaa
bizde sütü olmayan yok annem kardeşim ablam hep sütaştılar inş. ben de öyleyimdir
evet ALLAH sabrını veriyor
RABBİM yardımcımız olsun valla

yok yatmamış da. yürüyüş bile yapmış. herkes bir olmaz tabi sağlam kadınmış demek ki.
37 den önce düşünme sen de, düşündüğün oluyo inan.

Canım hızır gıbı yetıstın yıne :)

faktor 5 leıden degıl canım. Ona baktım onda mutasyon saptanmamaıstır yazıyor.

ıkıncısını ben sana yanlıs yazmısım. Tekrar yazıyorum;

faktor xııı v34l ımıs canım ıkıncısı.
ılkı de mthfr c677t

bu ıkısınde heterezıgot mutasyon saptanmıstır dıyor.
Faktor 5 te saptanmamıstır dıyor.

Yıne bıraz once yazdıgın fıkırler aynı mı canım??

O dedıgın dıger testlere de bakılmadı sanırım.
Onların kodu falan var mı ??
Belkı bır kod adı altındadır ben anlamıyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…