- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.781
Allah korusun Mervem. Medipol Başbakanın hastanesiO bile orada ameliyat oldu. İyi bir hastane diyorlar. Erdem Hastanesini gördüm ama hiç bilmiyorum canım. Şifa Hastanesi çok eski bir hastaneymiş ve doğum konusunda çok iyilermiş. Bana da işyerindeki arkadaşlarım söyledi. Canım karşıya geçmek pek zor olmadı aslında. Arabamız var. Köprüden geçiyoruz. Sadece köprüde trafik olursa sorun oluyor. Aslında benim için Ataşehir memorial çok daha yakın. Evimin dibinde. Arda Bey'in Hazade'ye söylediği şeyler beni oradan soğutmuştu. Çok yoğun vs. Acaba bana zaman ayırabilir mi diye düşündüm. :26: Bebişler iyi olsun da elbet bir yerde karar kılacağız. Bence içine sinmeyen yere gitme Mervem.
Şİfa hastanesini Bende araştırayım bi du bakalım
Evett hatırladım şimdi annesi Tenzile Hanım felanda orda vefat etmişti hatta
Evet akasyam sen orayı tercih edebilrsin ama Nesrin abla Arda beyden gayet memnun
Hazade bi şanssızlık yaşadı evet o eksi puan gerçekten
Ya çokta ısrarcı olmak istemiyorum Allah'a hoş varmaz diye
ama içimede sinmiyor doğum kısmı felanBide temiz değl galiba
ben girdim muayene için ordaki hemşire yardım etmedi hiç nereye uzanacam dedim
tek başıma kalakaldım ne bi peçete verdi nede o sedyenin üstündeki bezi değiştirdi bana üstümü kapatmam için örtü bile vermedi
Onlar eksi puandı benim için ufak tefek ama bak etkiledi beni
Artık numara çekecem eşime bayılma numarası yaparım bide ağladımmı tamamdır bu iş
erkek miiii ayy heyecanlandım valla içine öyle mi doğuyo
Maviş Maviş alacaz desenee her şeyinii
Mervem Memorial falan çok pahalı ama bu anlamda hizmet süper. Ben çok beğendim. Opudan sonra bana serum takmışlardı. Hemşireler dört döndüler. Muayenelerde de öyle. Peçete, örtü , ikramTabi çıkışta da fatura Ama yine de sen bu bebeğe kolay ulaşmadın. Riske atma canım. Ben pişman olmaktan çok korktuğum için şartlarımı zorluyorum. Sen Şifa'yı da araştır. Orası da iyiymiş. Ama Medipol'de iyi seçim bence. Kirli vs yerlere gitme. Bir de Allah korusun küvez vs gerekirse diye yenidoğan ünitesini de araştır. Oranın temiz olması çok önemli.
Kız dur bakalım valla meraklandum usagumEwet içimden erkek geçio vallahi seninde akasyanın da :)))
Merve Çin takvimine baktın mıBenim erkek çıktı. Eşim ve kızkardeşim de erkek hissediyor. Ama tabii önemli olan sağlıklı olması. Benim için hiçç farketmez.
Laveque canım doktor kongredeymiş, pazartesi randevu alacağız nasipse.
Mervem kusmalar azalmış darısı bulantıların başınaArabanız da hayırlı olsun kuzum, kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşaallah...
SAĞLIKLA DOĞURALIM İNŞ.ben de düşünüyorum mevlüd canım...
canım bizim de var adak. bir de akika kurbanı varmış. ben akasya gibi fakir de giydireceğim canım...
..
Kız dur bakalım valla meraklandum usagum
bebişleri gördüğün an gelir sütün. öyle düşün. moral çok önemli.ben de önceden sürmeye korkuyorum yaa bişey olur diye
doğumdan sonra sürsek olmazmı
bi de benim göğsümden dün akşam sulu süt gibi bişey geldi
hatta eşim farketti göbüşümü severken sıkınca gelecek onu anladım
süt hazırlıyor vucut sanırım
ama ben en çok sezeryandan dolayı geç gelir diye korkuyorum yaaa
faktör 5 leiden mi ikinci yazdığın?Canım bu teste baktım ben .
Anlar mısın bır yazayım .
Pıhtılasmadan bahsedıyorum
ıkı tane sorun cıkmıs . Bırısı
mthfr c677t heterezıgot mutasyon saptanmıstır
faktor v111 v34l heterezıgot mutasyon saptanmıstır.
sütüm iyi ya fazlasını sağsan artıyomuş ama pompa almadım. tam yetiyo bebişe.ben de düşünüyorum mevlüd canım...
canım dr ye dersin tüp bebek dr si hep ölçtür dedi içim rahat etsin. vajinal ölçtür dedi de topu at başkasına...
canım bizim de var adak. bir de akika kurbanı varmış. ben akasya gibi fakir de giydireceğim canım...
benim doğuştyan kısaymış r.a.uzunluğum...
yaparız canım ben bir liste buldum nette eledim bazılarını. özele atarım bir ara uzun...
hastaneden de istediler 30 tl aldık philips avent. bakalım ben beğenirsem kızlar derim size...
canım ya düşünce de etkiler. çok emzirmek, uyku, bol sıvı. tabi süt kalitesi de varmış yağlı filan... senin nasıl süt durumu..
canım o bir seri kitaptı migrostan aldıydım. Amerika parents dergisine aitti ama evrensel şeylerdi afaki şeyler yazmıyordu. çocuk o yaşta şöyle yaparsa siz ne deyin ne demeyin bunlar vardı. ben çok kullandım taktikleri. 2 yaş sendromunu kolay atlattım taktikleriyle...
tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler
medipolde sema ovalıyı övüyorlar epey... yoğun bakımı çok iyi diye düşündüm ben sgk lı 45 tl. ücret de iyi...
canım tansiyon mu düştü, açlıktan da olur. ben okulda 2 kere bayıldım hamileyken. biri istiklal marşındaydı hatta...
benim mthfr c677t homozigot, protrombin heterezigot. bence senin var... mattika da yazar çoğu dr verir iğne bu değere bence...
ay evet yaa bi doğsalar hayırlısıyladelikız amin canım. doğsalar da içimiz rahat etse. sağlıkla doğsunlar. pgt süreci olmayınca bir de bu sıkıntı oluyor işte... Rabbim korktuğumuzla imtihan etmesin.
he bu arada benden yalnızca nst parası aldılar aslında süre dolmuştu. ben de gittim alışverişe 206 tl harcadım...büyük oğluşa da aldım 2 pijama takımı... kuzuşum hasta olmuş...
bebişleri gördüğün an gelir sütün. öyle düşün. moral çok önemli.
göğüs ucunu sıkmadan mıncıklamadan sürdüm kremi. işe yaradı mı bilmem.
bikaç gün acıdı göğüslerim geçti, uzun sürse dayanamaz insan ya
sütüm iyi ya fazlasını sağsan artıyomuş ama pompa almadım. tam yetiyo bebişe.
kitapları alayım ben de ama anlamadım tam.
ay inş. yaaa sütüm gelir
evet ben de pompa alacağım
benim 2sine yetecekmi bakalım sütüm pek sanmıyorum ama inş. yeter
sütaş gibi gezerim artık
ya da afrikalılar gibi üstüm çıplak gezerim
çünkü memeler sürekli emilecek
ay ne güzel maş. 39.haftaya kadar ilerlemişkapı komşum var tüp bebekler kızları olmuş, 6 yaşındalar şimdi. 22 aylık olana kadar emzirmiş ikisini de. ilk aylarda takviye fln da yapmamış. inanırsan olur bence. 39.haftada doğurmuş bi de. 4 aylıkken doğum yakın heralde diyolarmış öyle belliymiş ikiz olduğu.
kişiden kişiye değişir böyle şeyler ama öyle 32.haftaya fln şartlama kendini. en iyisini iste.
bi arkadaşım daha var, onun da aynı yumurta ikizi kızları var, erken doğum olmuş. 1250 gr doğmuşlarbol bol sütü olmuş yaşına gelmeden yaşıtlarını yakalamışlar geçmişler. her defasında anlatır elim kadardı altlarını alırken korkardım bişey olcak diye.
erken doğum örneğini anlatmasam iyiydi ama allah yardım ediyo bi şekilde. onu anlatmak istedim.
ay ne çok miş muş demişim kaynanam gibi
evet göğüsler açık geziyosun başlardaeşim bunlarda iyice ortalık malı oldu demişti
ay ne güzel maş. 39.haftaya kadar ilerlemiş
yatıyormuydu peki he p
genelde yatmayla geçiriyorlar
yok ben zaten keşke o vakte kadar dursalar diyorum ama tedbiri de ele alıyorum ne olur ne olmaz diye
inş. en hayırlı zamanda gelirler
maş .ne güzel yaaa
bizde sütü olmayan yok annem kardeşim ablam hep sütaştılar inş. ben de öyleyimdir
evet ALLAH sabrını veriyor
RABBİM yardımcımız olsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?